zgrw Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Merhaba pati alemi, Bir arkadasim Istanbul Kadikoyde her seviyede ozel Ingilizce dersi veriyor, kendisi Ingiliz Dili ve Edebiyati mezunu ve ayni alanda ODTU'den yuksek lisansi var, ayni zamanda Ingilizce 2. anadili, 2 yasindan 12 yasina kadar Amerikada yasamis ve Ingilizceyi orada ogrenmis. Ilgilenirseniz bana ozelden yazablilrsiniz yada dogrudan onu da arayabilirsiniz; 0 537 667 1231 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 abi tek sorum burada (biraz baltalamak olacak belkide) odtüde ingilizce öğretmenliğini saymazsak dil ve edebiyat öğrencisinin yüksek lisans yapabileceği bölüm pek yok (tarih ve arkeolojide olaiblir udruma göre) ancak o yüksek lisanslar eğer öğretmenlik üstüne degilse özel ders verme kalitesini çok etkilemez o yüzden hangi bölümde yüksek lisans yaptığını belirtirsen daha yardımcı olur sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 olm lank diye telefon numarasi vermeyin ya, simdi geyigi ciddi sanip arar millet falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 @Soimyr Ingiliz edebiyati bolumu. Egitim teknikleri gorulmedigi dogru, ama ingilizce edebiyat okuyabilmek icin baya saglam ingilizce bilgisi gerekiyor. Klasik ingilizce romanlari okumak, anlamak ve de ustune cikarim yapmak kolay degil :) odtu link @dasaaa Geyik degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 bende bu vesileyle foreign languages departmanının en azından yüksek lisans seviyesinde edebiyat öğrettiğini öğrenmiş oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 ama de'yi ayırmayı öğrenememişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 adam zaetn dersi ben veriyorum demiyor allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 KAÇ PARA? eşime ingilizce öğretmeye çalışıyoruz ama özel ders almadan beceremeyecek gibi duruyor, böyle kalifiye bir kişiden özel ders almak da pahalı olur diye düşünüyordum hep. bir fiyat alma şansımız var mı ona göre bir değerlendirme yapsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Saati 75 TL'ye veriyor. Onu yazmayi atlamisim. Bir de, ilk dersi ucretsiz yapiyor. Ilk dersde tanisma, karsidakinin seviyesini olcmek icin bir sinav yapiyor, daha sonra kisiye gore bir program cikarip o sekilde dersler devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar