feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 öğreteyim ya ayıpsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 İtalyan dili edebiyatı bölümünde neden hazırlık var ben buna takıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 italyaya giriş işte pizza falan yapmayı ögretiyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 4 sene boyunca hem dilin gramerini hem dantesini hem tarihini öğrenip insanı yormak yerine, hazırlık koymuşlar işte. çünkü ben istanbul üniversitesinde okurken hazırlık olmadığı için yunancada muzdarip olmuştum açıkçası. aynı anda hem latin gramerine hem sentaksa giriş yapınca okumam ben bu okulu diyip bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Medici oyununa gelmişsin, Medici ailesi 1494 yılından beri hazırlık sınıfı paraları ile yaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 "abi 50 kurus var mı be" ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 frate, hai un mezzo penny BEH? frate, hai 50 penny beh? jkhsdakhjd allahım gibi bişi herhalde akjsdhad yarım kuruş mu yoksa 50 kuruş mu kullansam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 kim italyanca dersi almak ister ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 ty attım hafızaya ilerde lazım olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 yani abi adam italyayı gezmeye gidecektir ya da ne bileyim ingilizce yetersiz gelmiştir, kurlara para bayılmak istemiyordur sertifikaya da ihtiyacı yoksa özel ders tercih eder. ingilizceyi öğrenip de ikinci dil olarak genelde latin dilleri ailesinden tercih yapan çok insan var. fransınzca daha zor olduğu için genelde italyanca ve ispanyolca tercih edilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar