bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 selamlar tekrar bi sorunum var zorm.dll yi sphere ye atıyorum yanında 2 tane daha dll var bunları atıyorum ve oyuna girmeye çalışınca 108:ERR Login NO Account 'adsa' 108:Client disconnected [Total:0] hatalarını alıyorum lütfen yardımcı olun zorm.dll olunca oyuna giremiorum hiç bi account ile saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 "Böyle bir account yok" diyor.[signature][hline] $nick = "Faust"; $url = "www.noir.gen.tr"; $url2 = "www.yavuzcetin.com"; $msn = "[email protected]"; echo "Adım $nick, sitelerim: $url ve $url2, MSN adresim $msn"; ?> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 [obscene] in altina bisiler yaz bos kalmasin, spheretables.scp[signature][hline]*2Corbeau guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ayni sorun devam ediyor :( yardım edicek birisi yok mu lutfen bronx abi dedigini yaptim olmadi aynisi devam edio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 serveri kapa... [spheretables] asasdasdasddsa doldur daha sonra save edip kapa daha sonra serveri aç account add bla bla şifre yaz save al plevel 07 çek gir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 aeris ingilizceni gelistirmissin bu arada tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 :D[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar