Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Merhabalar, 10 sene aradan sonra Oculus Rift icin PC siparisi verdim az once, simdi keyboard / mouse isini halletmem gerekiyor. Bilgisayari koyucak yer yok evde, monitor de yok, direk home theater ve projektor ikilisine baglayacagim. Projektor ekraninin karsisinda da koltuk var iste, bilgisayari koltuktan kullanmayi planliyorum yani. Lap keyboard & mouse gordum internette birkac tane, iste razer in var lapdog diye bisey var falan. Bunlarla onceden deneyimi olan oldu mu? Normal keyboard mouse alsam kahve masasi alcak gelicek kambur durmam gerekecek onu da istemiyorum. Gerci onun yerine portable sehpa gibi bisey alabilirim kucagima, keyboard mouse'u da uzerine koyabilirim. Her halukarda kablosuz olmasi ve ~4 metre uzaktaki bilgisayarla sorunsuz calismalari gerekiyor ama. Var midir bir onerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Mouse tartışmasız Logitech G900 de klavyeyi bilemedim. Corsair'in Lapdog diye geçen TKL mekaniği olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Hardcore oyun oynayacakmısınız o klavye mouse ile ? Eğer yok ya öyle VR i çalıştırsın filmleri çalıştırsın arada belki indie game atarız diyorsanız Klavye Logitech K340 - küçük yetiyor hertürlü herşeye Mouse Logitech M535 - 10 ay şarjı gidiyor heryüzeyde tıkır tıkr Heryüzeyde çalışıyor filan yada türevlerine bakabilirsin Renksiz lazerlilere bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Spesifik bi önerim yok ama klavyenin yüksek (kalın yapılı) olması dikkat etmek gerek. Kucakta olunca ince klavyeler hissiz kalıyor. Bi de bence ne yap ne et bi yer bulmaya çalış masa için özellikle klavye mouse ile oyun oynamak istiyorsan. Ben 6 ay denedim böyle, tahtalar falan filan da yaptım gene de tam bir işkence oluyor oyun oynamak. Çözüm olarak tv ünitesini az ittirip bı kıyısına ufak bi masa kurmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Logitech 'in kucak için klavyesi vardı, sag tarafında touch pad olan. Ama sana göre değil sanki tam. Muhtemelen sana bi sehpa, masa gerekcek. Yataga koptuga yere vs uyan eklem bacakli bi laptop standi modeli var, oyle bişey al bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Mouse klavye teferruat Once bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar