Gangren Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Son günlerde (1 hafta?) yaşamaya başladım. Oyun oynarken veya video izlerken hiçbir sorun yok ama bunları yaparken "idle" olursam (birkaç dakika tuşlara basmamak, mouse oynatmamak, vs.) oyunlar/youtube videoları takılmaya başlıyor. Oyun/video arkada devam ediyor ama frame atlayarak izliyorum. Ne zaman tuşa bassam, vs. kaldığım yerden 60 FPS sorunsuz devam. Nvidia driver update etmiştim, sorun onda olabilir diye birkaç versiyon düşürdüm (362.00 şu anda) ama takılma devam. Neden olabilir? (i5 2500k @4.5, 16GB, GTX970) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Ben anlamam ama surda elemanda da sendeki problem varmıs sanki hatta elemanda senın dediklerini yapmıs sorun virusmus onda sende de virus vardır belki sayfanın en altındaki eleman (therealchoiboy) https://steamcommunity.com/app/208610/discussions/0/864975399644893387/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Power settings'de herşey yüksek performansda dimi, ayakta uyumaya başlıyor olabilir PC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 O taraflarda sorun olmadığına eminim. oldun'un söylediği durum bende de varmış. Program Files (x86)Common FilesMicrosoft Windows dizininde taskhost.exe çalışıyormuş. Durdurum, kaldırdım. Şimdi deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 tasarruf moduna falan geçiyodur cpu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Abi Ram kullanımın vs yüksek olmasın o anda. Şöyle diyeyim bir an fırlayıp bir an düşüyor ve anlık stutter yaşıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar