BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 dünya olmuş amerika zaten ya pff...[signature][hline]Firearrow the Assassin When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Türkiye yurt dışı çıkışlarının hayvan gibi yavaş olmasının temel nedeni tek çıkış portumuz var (bkz Greeks have nine) bu durumda bizim ki hem çok yıpranıyor hhem gidince işimiz Allah a kalıyor Ayrıca Türk Telekom da Müşteri Hizmetleri denen şeyi aradığımda kimse sizi iplemiyor çünkü onlarda kendi dertlerinde çünkü bazılarının işlerini başkaları yapıyor kısacası iş yapmadan para kazananlar var.O yüzden Türk Telekom forum üstünden her türlü aletimi sokmaya kalkabilirim. Ayrıca Kullanıcı somut bir şey yapmak istiyorsa en kesin çözüm benim ki bkz Elektrik Elektronik okuyorum 2.5 sene sonra bitirim Türk Telekom a dalmak istiyorum.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Ne yapabilirim ki, somut birşey yapmaya kalksam da noolacak, bi halt olmaz diyenler, böyle gelmiş böyle geçerciler devam edebilirler... Kafa sokun, iyidir... Faydalıdır... Yattığınız yerden mümkünse......[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 az kaldi sabredin . en fazla 1 seneye kadar ozel sirketlerden baglanti alabilecegiz .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zalim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 demogoji yapıyorsun... Bu popülist mesajları bırakıp da biraz gerçekçi olsan, çözümler sunsan.. inan şu an yaptığının kafa göz sokmaktan faydası yok... [Bu mesaj zalim tarafından 30 Ocak 2005 22:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bi popülist msj tuturmuş gidiyorsun bunları yazanların zaten belli bir popüleritesi var popüler olmak için yazılıyor. O zaman bildiğimiz hiç bir konuda fikir belirtmiyelim. Off şaçmalık ötesi -1 sana[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Millet Hong Kong'da 100mbit bağlantıya 35$ versin bizi de burada TT bir güzel kerizlesin ama biz buna sessiz kalalım ve elimizdekiyle yetinmesini bilelim. TT şuanda bile bizden veremediği hizmetin parasını alıyor. Koskoca yurtdışı çıkışını 2 fiber üzerinden sağlamaya çalışan zihniyete kafam girsin![signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FBarish Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 yurtdışındaki bağlantıları görünce ve fiyatları kafam girsin : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Murk orda bi yerde toplam yurtdışı çıkışı için 20Mbit yazıyor ben mı yanlış okudum acaba bi yardımcı olur musun okumama lütfen[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Sen peki 20mbit bile olsa hala söylewdiğinin komik olduğunun farkında mısın bana bunu söyle. 100mbit yurtiçi 1mbit yurtdışı verse o fiyata yine iyi. Sen kablonetin test zamanlarını bilmezsin tabi o yüzden 100mbit yurtiçini küçümsemen normaldir.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ben kablonetin ilk kullanıcılarındanım telekom böle bir uygulama yapsa kötüde olmaz. Yurtiçi hatları buna elverişli gibi baksana 622mbit 250 milyar.[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Yok senin anlama konusunda ciddi sorunların var bu bariz bir hal aldı. BAK GÜZEL EVLADIM adam tekel di değil mi bunca zamandır yani tüm olay adamlara bağlı ve TT şuzaman kadar adam gibi yatırımlar yaptı mı? Hayır! yurtdışı hatlarının yedekleri var mı? Hayır! Bu durumda suç kimde oluyor adam gibi hizmet bekleyen kullanıcıda mı yoksa ne yaptığını bilmeyen çok hantal bir kurum haline gelmiş olan TT'de mi! Tamam senide anlıyorum Eno k3nqin belli onu korumaya çalışıyorsun ayrıca benim sayemde mis gibi post kasıyorsun ama yazdıklarının en ufak elle tutulur yanı yok boş konuşma canımı ye! Eğer hala elimizdeki hizmet iyi bunla yetinmesini bilelim diyorsan iyi o zaman süründe sana başarılar evladım.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Eno kankam fln değil sevdiğim bir abimdir. Post kasmakta hiç tarzım değil. Bak üyelik tarihime kasıcak olsam bu güne kadar kasardım. Gelelim konuna yedekleme demişssin diye ttnet uydu ile yedekledi uydunun msleri hakkında bilgin warmı ? yok yani diğer konular olduğu gibi bu konudada cahil uydudan gönderilen verinin geri dönmesi 1.5sndir. Bunu o kalın kafacığına bir sok. Sonra gelip yedek hede hödö deme. Yurtdışı cıkışlarının en kötü zamanında msnler kaçtı ? 1300 dimi. hah uydu ile yedeklense msler düşücek mi ? hyr bitti. sen takıl[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Sevgili kalın kafalı arkadaşım kablo yedeği diyorum sen bana gelmiş uydu yedeği diyorsun. Üstüne üstlük uydunun gecikmesindende bahsediyorsun yani iyi bir alternatif olmadığını kendinde söylüyorsun ama yinede iş olsun diye konuşuyorsun. Popülarizim yapmayın şu forumalrda adamı hasta etmeyin.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 hasta ol ben sana bakıcak birisini bulurum.Kablo yedeğinin fiyatları bak yazılı okusana biraz kafanı çalıştırmana gerekte yok hani[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Hala anlamamakta ısrar ediyorsun ya daha ne diyeyim bunu önceden yapacaktı adam böyle sıkışınca hatlar bok olunca değil! Adam tekelse eğer bir ülkenin intenret omurgası konumundaysa bunu hesaplayacak düşünecek. Her yıl trilyonlarca kar açıklıyorlar sen bana gelmiş burada kablo maliyetinden bahsediyorsun biraz araştır sonra bıdı bıdı yap burada. Adam geliyor bilmemkaç trilyon kar ettik ama sonuç KOCA ÜLKE ÇIKIŞI 2 kabloya yüklenmiş durumda. Sen hala bana gelmiş uydu da yok kablo fiyatıda bıdı bıdı bıdı tövbe...[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 çıkışına çıkayım ben telekomun açılmıyor site managerzone.com ! :D[signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 peki şunun cevabını ver bana istediğin fiber optik kabloyu ne kadara alıcak ttnet? kafandaki fiyatı bi söle[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Heee yani sen şunu diyorsun açıkladığı 5-6 trilyon kara bir fiber alamıyor yani bu fiberin metresi 3267832467348634862876487468 milyar sanırım. Boş konuşma aç Google'da arat bakalım fiber optik kablo diye sana yığınla fiyat listesi verecek telekomünikasyon firmalarının kullandığı cinste uzak mesafelerde veri taşıması için olanların fiyatlarına bak sonra avrupa omurgasına bağlanmak için gereken kilometreyi fazladan ekleyerek bunla çarp sonra fiyata bak burada gelip ağlama "ama ama ama kablo fiyatı ama ama ama" diye. Haydi bakayim bidenem. heh birde ekleme yapayım çnceki mesajlarında her bilmekaç kilometere bir alet takılıyor 10bin $ değerinde diye çok sağlam sallamışsın cidden tebrik ediyorum. o takılanlara node deniyor ve fiyatı 10bin$ falan değil.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. [Bu mesaj Murk tarafından 31 Ocak 2005 03:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 sanamı ağlıycam :) seni inandırma gibi bi derdim yok eğlendiriyorsın. Ha ile gitmek istersen telefon numaralarını belirttin ara sor. Benim adımı verirsende indirim yaparlar rahat ol ;)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Sen bu işlere yıllarını vermiştin değil mi hatta benim yaşım kadar yani 29 seneni vermiştin buna ancak gülüyorum ben demekki öğrenme kapasiten ciddi derecede düşük. Neyse çocuğum daha fazla bu saçmalığa daha doğrusu senin ağlayıp sızlanmana ayıracak vaktim yok yarın iş güç var senin gibi bu işlere yıllarımızı verip boş boş işlerle uğraşamıyoruz malesef. ekleme: Azmodai ağzını öpüyorum hocam.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. [Bu mesaj Murk tarafından 31 Ocak 2005 03:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 konuya bak anlattığına bak demek iş güç var yarın ne güzel cocukların gözlerinden öp benim için[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Söz veriyorum en kısa sürede seni lunaparka götürcem sızlanmayı kes artık. Fiber optik kablodan yapılmış salıncakta bile sallanırsın yeterki iste sen. Gözlerinden öpüyorum küçüğüm.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 tt nin korunacak yani yok yani bi turkiyede bi internet kullanicisi ohh mis gibi 256 baglantim var 25 le ne de guzel dl yapıyorum diyosa onun aklından mantıgından sasarim..yani hem fiyatin yuksek olmasi hemde verilen hizmetin diger ulkelere gore yetersiz olmasi tt a laf soylememizi elestirmemize yeter de artar.. bi de sunu anlayabilmis degilim dilekce verme olayi falan diyosunuzda versek ne olacak sikayet etsek ne olacak 1mil kisi sikayet etse de aa biz yanlis yapyıoruz demezki bunlar bunlara bagimliyiz tehtid edecek koz umuz yokki?yani baska bi firma olur rekabet ortami olur verdigin dilekceler okunur degerlrendirilir acıklama reklam yapılır..turkiyede sirf internette degil baska konulardada rekabet olmazsa hic bisi ilerleyemez..tt un mantıgı az maliyet cok kazanctir bunu inkar eden gerceklerden uzak birisidir..rekabet ortami olacakki o kar ile yatırım yapılacak kullanıcıları kendine cekecek ama su an ki durumda neden ceksin ki ben amannn ne bicim internet bu desem baska ne yapabilecem kafam girsin .. girsin demekten baska dilekce vs cozum olarak goreninde dilekce vermediginden eminim verse o da gorecek dilekcenin pecete gibi cope atıldıgını.. yani son safyalarda baya tt u korucuyu yazılar yazılmıs ilk once kimi ve neyi korudugunuzu hatırlayin..yunanistan da bile bizden daha ii bir internet olmasini kim nasil acıklayabilir?eminim orda teleko sirketinin kazanci tt dan daha azdır ama nasi oluyoda bunlarin baglantisi bizden daha ii bi fiber.. kablo kiralamak bu kadar zor mu?zor diyenler peki bu yunanistan az kazanciyla bizdne nasi daha ii baglantiya sahip oluyo sorusunu cevapliyabilir mi? korudugunuz firma internet e kar olarka bakan bi firma bu firmayi korumayin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: canerg, 31 Ocak 2005 03:44 tarihinde demiş ki: konuya bak anlattığına bak demek iş güç var yarın ne güzel cocukların gözlerinden öp benim için merak ettigim tt sana nasi bi hizmet verdide onu bu kadar koruyabiliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar