kickass Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 8 sene önce 56k e-kolay kullanıyordum ondanda memnundum şimdide kopmalardan şikayetçi değilim doğal. Cahil adamlar vardır o olsun bu olsun oda olsun diye aynı ona benzetiyorum arkadaşları. Nasıl olcağını bilmez olsunda olsun..[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: canerg, 30 Ocak 2005 16:12 tarihinde demiş ki: 8 sene önce 56k e-kolay kullanıyordum ondanda memnundum şimdide kopmalardan şikayetçi değilim doğal. Cahil adamlar vardır o olsun bu olsun oda olsun diye aynı ona benzetiyorum arkadaşları. Nasıl olcağını bilmez olsunda olsun.. Cahilliğe tüme varım mı yoksa tümden gelim yöntemiyle bağladın cidden çok eşsiz olmuş. Birde eklemeden geçemeyeceğim. Elindekinin daha iyisini alabilecekken ve bunu almak senin en büyük hakkınken neden elindekiyle yetinesin? Koyun olmayın silkelenip kendinize gelin arkadaşlar. Diğer ülkelerde bizim verdiğimiz bu paraya kat kat daha hızlısını veriyorlar lütfen bilip bilmeden popülarite yapmış olmak için konuşmayın![signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. [Bu mesaj Murk tarafından 30 Ocak 2005 16:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Şöyle bir gerçek var Türk Telekom tekelci bir kuvvet ve Türk Telekom a rakip çıkartılmıyor çünkü getirisi fazla sene içinde E-kolay superonline ın ve bunun gibi n tane kuruluşun Telekom işine gireceği yazıldıydı hepsi nin tarifleri Türk Telekom da kat kat daha ucuzdu şimdi bir düşünmek lazım. Kısacası adamlar yıllardır bize geçiriyor üstelik faiş fiyatlarla ama Türk hukuk sistemininde buna müsait olması yüzünden bir engelde çıkartılamıyor. Sonuç Türk Telekom un kafası halen bize saplı.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Murk bazı şeyleri anlamakta güçlük çekenlerdensin anlaşılan. Bak konunun başından beri neler yazmışıyım fiber-optiklerin maliyetine kadar herşeyi anlatmışım. Hala gelmiş diğer ülkelerde o war bu war töbe yarrabbim. Internetin merkezine uzağız bütün sorun bu. Yawaş yawaş olucak herşey ne bekliyorsun birden kablomu insin gökten. Hey ALLAAHIM[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 hakkaten düzelmişe benzeriyor. dl 24ten aşağı düşmedi.[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] Geçen bi zepline bindim, zeplini 2 küçük goblin kullanıyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: canerg, 30 Ocak 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Murk bazı şeyleri anlamakta güçlük çekenlerdensin anlaşılan. Bak konunun başından beri neler yazmışıyım fiber-optiklerin maliyetine kadar herşeyi anlatmışım. Hala gelmiş diğer ülkelerde o war bu war töbe yarrabbim. Internetin merkezine uzağız bütün sorun bu. Yawaş yawaş olucak herşey ne bekliyorsun birden kablomu insin gökten. Hey ALLAAHIM Sevgili çocuğum senin gibi düşünenler olduğu sürece bu ülkede bir b.k olmaz bu böyle bilinsin. Adamlar tekel durumda değil mi şuanda ve bunların tümn yurtdışı çıkışı 2 kablo üzerinde mi yoğunlaşmış durumda bunun yedeği yok mu o zaman bana gelip de hala bu adamları SAVUNMA![signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Bişi tartışıcaksan önce efendi olmayı öğren. Bu konuda cahilsin otorduğu yerden k.ç savuranlarda cahil. Ben yazana kadar kacınız biliyordu maliyetini ? %0.5 bitti.[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: canerg, 30 Ocak 2005 17:04 tarihinde demiş ki: Bişi tartışıcaksan önce efendi olmayı öğren. Bu konuda cahilsin otorduğu yerden k.ç savuranlarda cahil. Ben yazana kadar kacınız biliyordu maliyetini ? %0.5 bitti. 1. Efendiliği senden öğreneceksek vay halimize! 2. Hala anlamamakta ısrar ediyorsun ya koyunsun ötesi yok neyse senin gibi sürüye katılmışlar üzerinde nefesimi boşa harcayamam sen bildiğin gibi devam et süper aşmış bitirmiş insan... not: Yine koydum üç noktayı anladın sen anladın.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. [Bu mesaj Murk tarafından 30 Ocak 2005 17:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Senin internet hayatın kadar, ben bu konuların içindeyim rahat ol. Bir üstteki post tekrarlanmaz[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: canerg, 30 Ocak 2005 17:12 tarihinde demiş ki: Senin internet hayatın kadar, ben bu konuların içindeyim rahat ol. Bir üstteki post tekrarlanmaz Çok yazık demekki onca sene hala bir şey öğrenememişsin oradan buradan duyduklarını gelip burda bize satıyorsun. Aaa bak şu işe yine tekrarladım bir üsteki mesajı.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: canerg, 30 Ocak 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Internetin merkezine uzağız bütün sorun bu. uzun zamandır böyle gülmemiştim, dünyayı kurtaran filminden bir replik gibi "yörüngeden fazla uzaklaştık"[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bidaha söylüyorum.... burda kafa bacak göz sokmakla bişey geçmez elinize... somut birşey yapın... SOMUT BİRŞEY YAPIN RAHATSIZSANIZ[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Murk kardeşim ben telekomu desteklemiyorum burada, haklı olduğun ilgisiz davrandıkları konularda var. Özellikle şu ADSL hattındaki aptal yardım sever bayan arkadaşlar. Fakat Yurtdışı konusunda tamamen haksızssın[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 olsun her hakularda bnm kafam girsin...[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Eno kardeşi çıldırtıcaksınız o olucak[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: sanerixx, 30 Ocak 2005 17:33 tarihinde demiş ki: said: canerg, 30 Ocak 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Internetin merkezine uzağız bütün sorun bu. uzun zamandır böyle gülmemiştim, dünyayı kurtaran filminden bir replik gibi "yörüngeden fazla uzaklaştık" komik ama dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bu tartışmaya katılmak istemiyorum, doğruluğu konusunda da şüphelerim olsa da, yine de bu bir bahane değil ülkenin internet durumu hakkında. hele ki telekom'un karı milyar dolar bazındayken. bunu bir düşünmek lazım.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zalim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Eno, 30 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: bidaha söylüyorum.... burda kafa bacak göz sokmakla bişey geçmez elinize... somut birşey yapın... SOMUT BİRŞEY YAPIN RAHATSIZSANIZ Peki ne yapmamızı öneriyorsun? ki somut bişi yapınca sence elimize bişi geçecek mi? Türkiyede bürokrasinin nasıl işlediğini bilmiyor musun? Şu ana kadar tt ye yapılan şikayetlerden kaçı dikkate alındı da sorun çözüldü sence? Yoksa somut bişiler derken penseyi tornavidayı kapıp denize dalmayı mı kastediyorsun? Burada kimse birşeyler yapmak zorunda değil. Uygar bir ülkede kurumlar işlerliğini kaybetmişse bunu düzeltmek o kurumun abonelerine değil devlete düşer. Ve kaliteli ve en önemlisi paramızın karşılığı olan bir hizmet almak hepimizin hakkı tıpkı şikayetini, rahatsızlığını rahatça dile hetirebilmek gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 kimse bişi yapmak zorunda değil dediğiniz için böyle oluyor düşünsene biraz[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zalim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Önce sen bi oku düşün sonra ben eğer gerekirse düşünürüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 e tamam bişi yapmaman gerektiğini düşünüyorsan yapma bak bişi yapmadan bekledin kaç haftada düzeldi ? düzeliyor yani dimi hehe[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 sorunda bu biz birşey yapmak zorunda değiliz parasını veriyosak eşşek gibi hizmetide vericekler ![signature][hline]Firearrow the Assassin When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 normal olanı gerçekten bu ama burada bu işler böle yürümüyor isterdimki böle olsun bunu benle değil ttnet ile tartışın[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 internetin merkezi olayını anlamadım ben[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 internetin merkezinden kastım mesela sen www.paticik.com diye giriyorsun bunun IP adresini öğrenmen için amerikaya verinin gidip gelmesi gerekiyor 195.174.96.4 olduğunu amerika sölüyor sana sonra browser oraya 195.174.96.4 yazıyor sonra paticiktesin.[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar