billur Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 http://www.iraqwar.mirror-world.ru/tiki-read_article.php?articleId=38245 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 link çalışmıyo..yane site gösterilemiyo...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ben tıklayınca açılıyor ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bende de açılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ****** Site açılmayanlar sorununuz budur :P ****** Bence ohannes diyicek gibi abartı bişey değil... Hala savaş ortamı sürüyor o bölgede... özellikle diğer tarafıda düşününce amerikan askerleri ordaki insanlara neler neler yaptı...[signature][hline]Streea the Mincer Reany the Necro Froc the Merc DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 tamam tamam açıldı 2. denemede....öyle ohanneslik bişide deil bu arada...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Hammurabi, 01.02.2005 [18:50 ] tarihinde demiş ki: The guy is looking like a Plastic Toy Soldier (Big Jim or GI Joe). You can't see the Hands of the Guy holding the MP, which also look like a Toy. Strange, very Strange... bence güzel bi nokta yakalamış.. resme tekrar bakın derim cidden öyle duruyo :)[signature][hline]Streea the Mincer Reany the Necro Froc the Merc DaoComics [Bu mesaj yosun tarafından 01 Şubat 2005 22:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Şişme erkek mi yohusam o? :P *harharhar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bende anlamadim olayi iste her zmaan yaptikalri gibi birini rehin almis öldürüp tape e koymuslar gailba ?[signature][hline]Emperor Cromex --------PatiUo Master swordsman Emperor of Archolm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Ancalagan, 01 Şubat 2005 22:20 tarihinde demiş ki: bende anlamadim olayi iste her zmaan yaptikalri gibi birini rehin almis öldürüp tape e koymuslar gailba ? Irak direnişçileri bi birlikten baya bi kişi öldürerek liderlerini yakalamışlar. Bi video flmda yok sadece bi resim var ki o da cidden oyuncağa benziyo... haber Irak asıllı olduğundan yalan olma iitimali yüksek, ve abartı bişey yok...[signature][hline]Streea the Mincer Reany the Necro Froc the Merc DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bende açılmıyor.. 10 kere falan denedim..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Komik ötesi birşey allah aşkına hiç gerçeğe benzyormu şu yahu akıl var mantık var.Silahın haline bir baksanıza veya adamın(oyuncağın)suratına hiç insan gibi duruyormu.Hem ben öyle ünüforması bulunan askerde daha yeni gördüm.[signature][hline]For the Dark Gods;Kill,Kill,Kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Counter Strike'dan silahı copy paste etmişler... :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 aha chucky'i yakalamışlar! edit: [signature][hline]AAL'05Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ![Bu mesaj nedanko tarafından 01 Şubat 2005 22:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 neden sadece yazılı basında ıraklıların amerikalılara yaptıgı dehset yayınlanırki hiç anlamıyorum amerikalıların ıraklı cocukları öldürdügü yada teslim olmak için elini kaldıran bi kadını vrduklarının resmi konulmuyor. kısacası I f*ck Bush Yani[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 O kadarda anlaşılmaz değil; Irak direnişçileri; Amerikayı zafıylatmak ve hala savaşabileceklerini göstererek Iraklıları kendine katmak için bunları yayınlıyo Amerika; -Kendine yapılan saldırıları (ve bu tip şeyleri) yayınlayarak kendini haklı gösteriyo, ama bunu yeteri kadar yapıyo böylece insanlar hala tüm kontrolün Amerikada olduğuna yenilmez güç hödösüne flm inanıyolar - Doğal olarakta kendi yaptıklarını gizliyo Bence yine aynı linkteki şu yorum çok yerinde; "at the BBC, Sky News, ITV News and Washinton post are also not mentioning it. What a surprise. No wonder the American/British sheep think we are winning in Iraq, the elections were a fabulous success and everything in the garden is rosy. What a scam, what a cover up."[signature][hline]Streea the Mincer Reany the Necro Froc the Merc DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: eraygnr, 01 Şubat 2005 23:13 tarihinde demiş ki: neden sadece yazılı basında ıraklıların amerikalılara yaptıgı dehset yayınlanırki hiç anlamıyorum amerikalıların ıraklı cocukları öldürdügü yada teslim olmak için elini kaldıran bi kadını vrduklarının resmi konulmuyor. kısacası I f*ck Bush Yani Bir örnekle açıklayayım.. Bir kadın tecavüze uğruyor.. Tecavüze uğrayan tırnaklarını geçirip suratını parçalıyo tecavüz edenin, gözleri falan çıkıyo.. Hangisi daha çok haber niteliği taşır? artık hangisş abd hangisi ırak siz karar verin..[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! [Bu mesaj nedanko tarafından 01 Şubat 2005 23:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 yani tecavüz edenin zaten tecavüz ettiğini herkes biliyo.. bak sen bile biliyosun..[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 çaki biraz büyümüş mü yoksa bana mı ole geldi? :P[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar