sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 O kedi çok korkak olcak şimdi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 DRaGoN_SLaYeR said: arka ayaklarda çok hafif hareket varmış, şu an asıl mesele idrarını tutamıyormuş, zipzip in dediği veterineri söylemiştim, onu aramış konuşmuş filmlerini falan yollamış, o da başarılı bi ameliyat bu saatten sonra beklemekten başka bişi yapamayız demiş. bi aya kadar idrarı düzelir, 3 aya kadar da yürür demiş. Yani yürüsün de geç olsun =/ Urla'da bi fizyoterapist varmış, tam bilgi alıp oraya götürmeyi düşünüyorlar. ayaklarda hafif hareket olması güzel gösterge. benim arkadaşın köpeği oldu ameliyat hemi de türkiyenin en iyisini buldular ankaraya gidip orada yaptılar ameliyatı falan. bir süredir update almadım da, ameliyattan 3 ay sonra hala gelişme yoktu hayvanda =/ hatun köpeği dolaştırırken, köpek 1.5-2 metrelik falan duvardan düşmüş ama normal hayatına devam etmiş, hatun da söylememiş galiba düştü falan diye. french bulldog acı eşiği falan yüksek baya heralde, normal normal takılmış. 1 ay sonra falan bi anda tutmamaya başlamış arka ayaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 abi o nasıl bi şansmış ya bi de french bulldog için 1-2 metre çok basit mesafeler, artık nasıl ters düştüyse =/ topak resmen hayvanlara üzüntü topakı oldu ya patiye böyle bi olay getirmek istemezdim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 idrarini tutamamasi hic yapamamasindan daha iyi bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Noldu bu havyana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Esh said: Noldu bu havyana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar