Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 ilk defa hakkiyla soyluyorum; gullac yiyen iliktir abi. 1 catal yiyebildim omru hayatimda.
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 canimi cektirdiniz valla, aksam orucumu eda edeyim de, sanima yakisir bir alman pastasi gomeyim
scorch Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 şu alman pastasının çilek reçelli yapılanını bi beylikdüzünde görmüştüm hey gidi. üstü pudra şekeri + çilek reçeli dolu içi <3 şeker bombası sonra da diabetes incoming!
Seele Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 pascalnouman said: aglama melis su cok güzel ki. alman pastasi nedir ya.
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Selam, Güllaç nasıl yenir anlayabilmiş değilim. Abi abdest suyuna batırılmış hamurumsu garip beyaz şey o! Bugün de Kuğu'nun ekleri deneyeceğim :P Saygılar.
photographer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 karfurlarda var alman pastası ama çok iyi olduğu söylenemez.
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 carfour migros kipa falan bi ara donut satmaya çalıştı. abv simit tadı geliyordu. çikolata kaplanmış simit!
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Selam, @photographer +1 Bazı yerler inanılmaz kötü yapıyorlar. Arasındaki dolguyu geçtim, kek kısmı bile rezalet oluyor; nemden yapışmış pudra şekerleri falan... Saygılar.
Öne çıkan mesajlar