Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 ilk defa hakkiyla soyluyorum; gullac yiyen iliktir abi. 1 catal yiyebildim omru hayatimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 canimi cektirdiniz valla, aksam orucumu eda edeyim de, sanima yakisir bir alman pastasi gomeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 aglama melis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 şu alman pastasının çilek reçelli yapılanını bi beylikdüzünde görmüştüm hey gidi. üstü pudra şekeri + çilek reçeli dolu içi <3 şeker bombası sonra da diabetes incoming! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 pascalnouman said: aglama melis su cok güzel ki. alman pastasi nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Selam, Güllaç nasıl yenir anlayabilmiş değilim. Abi abdest suyuna batırılmış hamurumsu garip beyaz şey o! Bugün de Kuğu'nun ekleri deneyeceğim :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 karfurlarda var alman pastası ama çok iyi olduğu söylenemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 carfour migros kipa falan bi ara donut satmaya çalıştı. abv simit tadı geliyordu. çikolata kaplanmış simit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Selam, @photographer +1 Bazı yerler inanılmaz kötü yapıyorlar. Arasındaki dolguyu geçtim, kek kısmı bile rezalet oluyor; nemden yapışmış pudra şekerleri falan... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar