feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Yakın zamanda İtalya'ya gidecek olan var mı arkadaşlar? Birkaç kitap isteğinde bulunacağım, umarım vardır.
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Getiriyor da pahalı oldukları için 100 dolarlık kısıtlamaya takılmadan ancak 2-3 kitap getirebilirim. Bir de kargoya o kadar para ödemek istemiyorum yoksa amazon.it'den ziyade alınabilecek daha güzel İtalyan siteleri var. Bana böyle çok kalın olmayanlardan 5-6 kitap lazım. Biri gidiyorsa ondan rica edeceğim yoksa artık internetten az az sipariş. Fiyatlara baktım şimdi aklımda belirli bir kitap ismi yok ama atıyorum bir Bukowski kitabı 9-13 euro arası. Benim istediğim kitaplar 18-23 euro arası.
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 bookdepository'ye baktın mı diyeceğim de, bakmışsındır heralde. gümrüksüz kargosuz hallolabilir belki.
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Vergilendirme için kısıtlama 100$ değil, 75 euro veya eşdeğer, kargo masrafı hariç.
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Geçen hafta milanodaydım keşke önce açsaydın. Bayaa da bi kitapçı gezdim otomobil kitapları için. Temmuz ayı programım 28inde belli olur, o zamana lazım olursa sorarsın, gidersem getiririm ne lazımsa.
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Rotweiler said: Geçen hafta milanodaydım keşke önce açsaydın. Bayaa da bi kitapçı gezdim otomobil kitapları için. Temmuz ayı programım 28inde belli olur, o zamana lazım olursa sorarsın, gidersem getiririm ne lazımsa. geç kalmışım ya. :/ tamamdır.
emircanz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 26sında gidicem ben 29unda da dönücem var mı hala ihtiyacın?
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 bir tane italyanca-italyanca sözlük istiyorum ama senin gezmeye zamanın olmayacak muhtemelen ya. kötü hissederimli.
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 şu an kitap bile sipariş edemedim. tatile gidip geleyim param olsun her şeyi alacağım. ahuah.
Öne çıkan mesajlar