feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Yakın zamanda İtalya'ya gidecek olan var mı arkadaşlar? Birkaç kitap isteğinde bulunacağım, umarım vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 amazon.it getirmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Getiriyor da pahalı oldukları için 100 dolarlık kısıtlamaya takılmadan ancak 2-3 kitap getirebilirim. Bir de kargoya o kadar para ödemek istemiyorum yoksa amazon.it'den ziyade alınabilecek daha güzel İtalyan siteleri var. Bana böyle çok kalın olmayanlardan 5-6 kitap lazım. Biri gidiyorsa ondan rica edeceğim yoksa artık internetten az az sipariş. Fiyatlara baktım şimdi aklımda belirli bir kitap ismi yok ama atıyorum bir Bukowski kitabı 9-13 euro arası. Benim istediğim kitaplar 18-23 euro arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 bookdepository'ye baktın mı diyeceğim de, bakmışsındır heralde. gümrüksüz kargosuz hallolabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Vergilendirme için kısıtlama 100$ değil, 75 euro veya eşdeğer, kargo masrafı hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Geçen hafta milanodaydım keşke önce açsaydın. Bayaa da bi kitapçı gezdim otomobil kitapları için. Temmuz ayı programım 28inde belli olur, o zamana lazım olursa sorarsın, gidersem getiririm ne lazımsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Rotweiler said: Geçen hafta milanodaydım keşke önce açsaydın. Bayaa da bi kitapçı gezdim otomobil kitapları için. Temmuz ayı programım 28inde belli olur, o zamana lazım olursa sorarsın, gidersem getiririm ne lazımsa. geç kalmışım ya. :/ tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 26sında gidicem ben 29unda da dönücem var mı hala ihtiyacın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 bir tane italyanca-italyanca sözlük istiyorum ama senin gezmeye zamanın olmayacak muhtemelen ya. kötü hissederimli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 ebook reader alsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 şu an kitap bile sipariş edemedim. tatile gidip geleyim param olsun her şeyi alacağım. ahuah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar