Harvey Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Merhabalar. Acil nakite ihtiyacım olduğundan dolayı origin üyeliğimi satıyorum arkadaşlar. İçinde kayda değer Star Wars Battlefront, Battlefield 3, Mirrors Edge var. Bikaç tanede ufak oyun var onları aşşağıda fotoğraf olarak atacağım. İstediğim fiyat 80TL. Pazarlık olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 valla çok çok iyi fiyat, ihtiyacım olsa alırdım direk,adamı tanımam ama bedava veriyor neredeyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 70 e çektim fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Abi aciliyetten olmasa bukadar düşürmeyeceğim. Ek olarak hesap hic ban falan yemedi şüpheli durmasın yani :D Fiyati son 60a cektim. alan arkadasa hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 battlefront'u origin'de indirimdeyken mexico vpn ile 15$'a alabiliyorsun. diğer oyunlarda origin bundle'da vardı ya da beleş verildi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 hocam alıcı olursa yaparız gene bişeyler. ek olarak bikaç arkadaşım var mexico dan alıp oyunu geri alınan sıkıntı bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Dark_Soul aldı arkadaşa satıldı konu kapatılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Meh, gec kalmisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar