BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 arkadaşlar arcane in power supply ı patladığından yayın yapamayacak kime söyleyeceğimi bilemedim o yüzden urad belitriim de işi bitince silersiniz bi de bu topice kilit rica etsem şöle 4-5 numara?[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 hatta onun saatlerine ben çıkabilirim ehe *!atılımcı gençlik mod on*[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 y00 ben[hline]Balon Adam www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 lol direk aldı programı.kimsede bişey diyemedi haha[hline]Balon Adam www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beygir_gucu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: Craven, 10 June 2003 18:34 tarihinde demiş ki: lol direk aldı programı.kimsede bişey diyemedi haha[hline]Balon Adam www.hayalkent.net/freestyle ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 tuh bee okadar da playtlidst ayarlamıştım arkıp pazara dinlersiniz :)[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 hadiben de katıliim programa bakınız okadar haber verdim arcane gelemeyecek diye lüüüütfeeen <:) *!lütfeden mod on*[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 görebde topic ten dj sorunlu arcane yani sorunlu arcane yani özürlü flm zannetcek öyle bir yazmıssınkı babacum :b arcane alınmazsın umarım abı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 yok alınmaz o :)[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 arcane alınmaz, verilir.. :-p eheheh tam da "ulan ahhhhh unuttum adamın programı vardı" diyordum ki güç kaynağı patlamış adamın ya, şansa bak adamdaki ve bendeki.. :) geçmiş olsun, haftaya düzeltir umarım da duyarız güzel sesini.. :utaniem:[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 sabahın köründe aniden makinanın kapanması ve buruna gelen yanık kokusu şekline bürünmüştü kabus.. genç dj, elini kasanın üstüne yavaşça götürürken işlemciye veya öbür parçalara birşey olmamış olması için dua ediyordu kasanın arka kısmı 2. paticik pikniğinde köfte pişirmek için kullanılabilecek kadar sıcaktı o an power supply ın eşek cennetine gittiğini ve öbür parçaların sağlam olduğunu anladı ertesi gün bu düşüncesini yarı mangal kasasını bilgisayarcıya götürüp onaylattırdı şu an ise yeni power supply ı ile bu mesajı yazmakta ve yayın saatinde mikrofon başında olamadığı için üzgün[hline]arcane, 07 June 2003 02:32 tarihinde bilin bakalım ne demiş. bilemezsiniz tabii. siz kimsiniz lan arcanenin ne dediğini bileceksiniz. adamın 10000 mesajı var. hangi biri nereden bileceksiniz.... bilemezsiniz tabii. he adam olun. :p: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 bizde aç kurtlar gibi senin saatini kapmaya çalışıyoduk lol[hline]Balon Adam www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar