Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biz neden böyleyiz(erkekler)

d_k_a

Öne çıkan mesajlar

said:
karpuz, 31 Ocak 2005 21:30 tarihinde demiş ki:
Çünkü böyle yaratıldık. Cinsel dürtülerimiz var, ve bazıları bunu bastıramazken, ya da bastırmayı denemezken bazıları azaltmakta, bazıları işi abartıp homoseksüel olmaktadır.

+1 katılıyorum ve Allah vergisi diyenede katılıyorum :D[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger
Nor Hatred
Nor Love
Sosyal ağlarda paylaş

türkiye de hatunlar daha hala yaşamın her tarafına girmediği için böyle, internetteki hatun sayısı internette ki erkek sayısından düşük olduğu sürece olay böyle devam edecek 5-10 yıla düzelir bence. ayrıcana internetten tanışıp evlenenler yok mu? onlar tanışmadan önce noldu? erkek hatuna mesaj attı bişiler yaptı. doğal olanı bu. 1 kıza 453453 tane mesaj atılmasının tek sebebi sayılarının az olması o kadar.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mayh3m, 31 Ocak 2005 23:07 tarihinde demiş ki:
d_k_a seni suraya alalım burasi forum hatirlatim..

yada söyle yapalim ben balonunu patlatim sen bana küfür et.

* sapanla balonunu patlatir *

şimdi ne alakası var?madalyalı üyeyim diye artislik yapma :)![signature][hline]Where Is My Mind?
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı şeyleri TRnin çok hızlı yaşaması ve adaptasyonda zorluk çekmesi bence sorun. Yani Avrupanın, Amerikanın 20-30 yılda yaşadığı ve hazmettiği cinsel devrimi Türkiye 5-10 yıla sığdırdı. EE sonuç olarak bazı yerlerini doğru dürüst hazmedemedik. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

2 Tür homoseksüellik vardır.
Genetik homoseksüellik, psikolojik homoseksüellik.
Genetik, genlerle geçen, doğuştan hemcinslerine ilgi duyan insandır.
Psikolojik ise şöyle olabilir. Yanlış tercihlerinden dolayı kız arkadaşlarından çok sarsılan bir genç, psikolojik rahatsızlığı nedeniyle erkeklere yönelebilir mesela... İnsan beyni ve psikoloji çok ilginç şeyler... Ben o yüzden bahsetmiştim yani.
Hani adam, nefsini kontrol etme pahasına kızlara olan ilgisini yok eder ve cinsel dürtülerini hemcinsleriyle karşılar...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Lamerlere Cevap Yok!
Sosyal ağlarda paylaş

Karpuz ya yanlış anlamışsın yada yanlış anlatmışsın olayı. Eşcinselliğin ortaya çıkmasını tetikleyen psikolojik faktörler vardır; sağlam bir baba figürü, mutlu aile yaşantısı, annenin veya ablanın yaklaşımları, yaşanılan çevre vs. Ama insanın genlerinde yoksa olmaz (aşırı uçlara meyilli ve sadece denemek yada farklı olmak için eşcinsel ilişkiye girenler de var -mış. Onlara deli diyoruz, yada epiküryen hangisi uyarsa)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...