Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biz neden böyleyiz(erkekler)

d_k_a

Öne çıkan mesajlar

büyük ihtimalle yanlış yere açtım ama ben yüzeysel bir yorum yapmak istiyorum.yonja gibi arkadaşlık sitelerinde bayan üyelere ortalama günde 24'ün üzerinde mesaj atılıyormuş.ne garip değil mi :)?hiç şaşmamak lazım.[signature][hline]Where Is My Mind?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 31 Ocak 2005 21:30 tarihinde demiş ki:
Çünkü böyle yaratıldık. Cinsel dürtülerimiz var, ve bazıları bunu bastıramazken, ya da bastırmayı denemezken bazıları azaltmakta, bazıları işi abartıp homoseksüel olmaktadır.

hmm neden ingilterede italyada bu işler böyle değil. Onlar farklı mı yaratıldı?
çünkü kızlarımız şımarık ve kendini beğenmiş. Ha tabii hepsi değil ama yonja'ya oraya buraya takılan için konuşuyorum.
Akıllıda çok kızımız var. Ama onlar bu yozlaşmanın çarklarına girmemiş olanlar..[signature][hline]AAL'05
Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki:
10k postlu madalyalıya veriyorum !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Çünkü böyle yaratıldık. Cinsel dürtülerimiz var, ve bazıları bunu bastıramazken, ya da bastırmayı denemezken bazıları azaltmakta, bazıları işi abartıp homoseksüel olmaktadır.

lol. Adam kendini kaptırıp duvarına yazarsa bu postunu şaşırmam. Yeterince hatta fazlasıyla cevaplamışsın.[signature][hline]fordfocus driver..[/i]
kalhiae
Sosyal ağlarda paylaş

ya saçmalama abi yonja ya takılan kız şımarık olcak die bişi mi war suçu nası kızlara atabilirsin ki erkeklerin kız resmi koyup kayıt olmasına ne diyebilirsin ki o zmn harbi saçmalıosun büyük bi yara almışsın heralde kızlardan[signature][hline] Bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş.
Sevilmek için aşk için iyi olmak yetmiyormuş ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:

güzel açıklamış arkadaş.[signature][hline]jan d.
Sosyal ağlarda paylaş

internet üzerinden bişiler olacagına pek inanmıyorum (bkz: ben) mari diye bi hatunla tanısmıstım hep onu camerada soymak istiyorum bunu basardım ama hergece hergecede pff insan sıkılıyor msn sildim attım :D[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info
Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş
Sosyal ağlarda paylaş

said:

ben homoseksüelliğin hormonlarla alakalı olduğunu duymuştum.[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
Sosyal ağlarda paylaş

bende varim yonjada ama okuldaki nerdeyse herkesin var bende girdim sadece reelden arklari ekledim tanimadiğim 1 kişi bilem yok. Bizim çoğu kiz ark sildi zate çünkü acaip abaza var yani:)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...