d_k_a Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 büyük ihtimalle yanlış yere açtım ama ben yüzeysel bir yorum yapmak istiyorum.yonja gibi arkadaşlık sitelerinde bayan üyelere ortalama günde 24'ün üzerinde mesaj atılıyormuş.ne garip değil mi :)?hiç şaşmamak lazım.[signature][hline]Where Is My Mind? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Kızlarımız şımarık olduğu için..[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 kişisel'e git :)[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ne alaka kızlarla erkekler atıo msg leri kızlar mı atıo ala ala[signature][hline] Bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş. Sevilmek için aşk için iyi olmak yetmiyormuş ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Çünkü böyle yaratıldık. Cinsel dürtülerimiz var, ve bazıları bunu bastıramazken, ya da bastırmayı denemezken bazıları azaltmakta, bazıları işi abartıp homoseksüel olmaktadır.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! [Bu mesaj karpuz tarafından 31 Ocak 2005 21:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Allah vergisi . :D[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 (bkz:üremeye programlanmışlar)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: karpuz, 31 Ocak 2005 21:30 tarihinde demiş ki: Çünkü böyle yaratıldık. Cinsel dürtülerimiz var, ve bazıları bunu bastıramazken, ya da bastırmayı denemezken bazıları azaltmakta, bazıları işi abartıp homoseksüel olmaktadır. hmm neden ingilterede italyada bu işler böyle değil. Onlar farklı mı yaratıldı? çünkü kızlarımız şımarık ve kendini beğenmiş. Ha tabii hepsi değil ama yonja'ya oraya buraya takılan için konuşuyorum. Akıllıda çok kızımız var. Ama onlar bu yozlaşmanın çarklarına girmemiş olanlar..[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Herkes böyle olamaz :P zati yonjada öyle msj atan gerçekte yüze söylemekte zorlanıyordur :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Benim ufacık, tefecik, minicik sitem :) Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: KaMoNJuK, 31 Ocak 2005 21:33 tarihinde demiş ki: Allah vergisi . :D +1[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: karpuz, 31 Ocak 2005 21:30 tarihinde demiş ki: Çünkü böyle yaratıldık. Cinsel dürtülerimiz var, ve bazıları bunu bastıramazken, ya da bastırmayı denemezken bazıları azaltmakta, bazıları işi abartıp homoseksüel olmaktadır. lol. Adam kendini kaptırıp duvarına yazarsa bu postunu şaşırmam. Yeterince hatta fazlasıyla cevaplamışsın.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ya saçmalama abi yonja ya takılan kız şımarık olcak die bişi mi war suçu nası kızlara atabilirsin ki erkeklerin kız resmi koyup kayıt olmasına ne diyebilirsin ki o zmn harbi saçmalıosun büyük bi yara almışsın heralde kızlardan[signature][hline] Bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş. Sevilmek için aşk için iyi olmak yetmiyormuş ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d_k_a Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 eheue ciddi bir konu :).[signature][hline]Where Is My Mind? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yaradılış[signature][hline]imza, tAKA pAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d_k_a Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ama yonjadaki kızlar hakikaten şımarık benim değişimle tribal enfeksiyon kapmış tikiler :).şımarık şımarık fotoğraflar vs vs....[signature][hline]Where Is My Mind? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: karpuz, 31 Ocak 2005 21:30 tarihinde demiş ki: Çünkü böyle yaratıldık. Cinsel dürtülerimiz var, ve bazıları bunu bastıramazken, ya da bastırmayı denemezken bazıları azaltmakta, bazıları işi abartıp homoseksüel olmaktadır. güzel açıklamış arkadaş.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 abazalar benim kız arkadaşıma da msg atıolar selam tanışalm plz fln die.ben okuyorum kufur ediyorum hepsine atmıolar bi daha[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 internet üzerinden bişiler olacagına pek inanmıyorum (bkz: ben) mari diye bi hatunla tanısmıstım hep onu camerada soymak istiyorum bunu basardım ama hergece hergecede pff insan sıkılıyor msn sildim attım :D[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 lan kendi adınıza konuşun ben yonjada ona buna sarkmıyorum töbe ya netten aşk mı olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: karpuz, 31 Ocak 2005 21:30 tarihinde demiş ki: Çünkü böyle yaratıldık. Cinsel dürtülerimiz var, ve bazıları bunu bastıramazken, ya da bastırmayı denemezken bazıları azaltmakta, bazıları işi abartıp homoseksüel olmaktadır. ben homoseksüelliğin hormonlarla alakalı olduğunu duymuştum.[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Aşk dediğin nette değil gerçek hayatta olur.Nette olan aşkta netin kendisi gibi sanal bir şey olacaktır.Hiç onaylamıyorum :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ya ama harbi cok mesaj atan var benim de arkadaslarım war yonja da reel den onlara filan da gunde 15 msg filan lgelio kesin[signature][hline] Bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş. Sevilmek için aşk için iyi olmak yetmiyormuş ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 psikolojik olan şey yaradılıştan demek değildir. sonradan bulmaktır yani doğuştan değil.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bende varim yonjada ama okuldaki nerdeyse herkesin var bende girdim sadece reelden arklari ekledim tanimadiğim 1 kişi bilem yok. Bizim çoğu kiz ark sildi zate çünkü acaip abaza var yani:)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d_k_a Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 biz bikeresinde denemiştik kız olarak hesap açmıştık bide fıstık gibi bir resim koyduk kadiköye gittik geldik 30 mesaj gelmiş :)[signature][hline]Where Is My Mind? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar