Pascha Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 bedava veriyorum desem bu kadar sükse yapmazdım ahahah, birazda görgüsüzlük yapmışım kabul ediyorum : ))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 500lira veririm asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Baya hos duruyomus saat ya. Hic denk gelmediydim. Keske saat falan takabilsem darlanmadan da alsam boyle bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 barkıns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 belediye beles dagitti da kimse alip takmadi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 barkin adi tam olmus ama ya.. tam "8000 tele maasim var" diyecek adam adi lan. neyse adamin yazdigi ustunden kavga cikmasin.. eksi'de barkin basligini okuyun ama. komikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 8000 bin lira maaşı olan adamın bile kullanmadığı şeye para mı verilir? meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Amazon'da herşey dahil 0'ı 1416 lira, nası bakıyorsunuz fiyatlara. http://puu.sh/pl8X0/f0ac4b9e28.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 barkın ve 8k tl ahahah https://karikaturistan.files.wordpress.com/2013/01/meric-olmak-umut-sarikaya.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar