-007- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hayatımıza yeni yeni giren bi sözcük var geçenlerde kanald de gördüm buyrun: http://www.tdk.org.tr/TDKSOZLUK/SOZBUL.ASP?kelime=avro bence süper ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Yuro diyoduk ne güzel avro ne şimdi ya. Neyse tdk da sözlüğe eklediyse bize laf düşmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
koma Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 yuro iiydi ya[signature][hline]Eğer düşmanımın düşmanı benim de düşmanımsa, dostum kim ??? [Bu mesaj koma tarafından 01 Şubat 2005 18:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Daha super.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 İyide mavi diş in neresine güldün ki?[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
koma Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Selamon, 01 Şubat 2005 18:53 tarihinde demiş ki: İyide mavi diş in neresine güldün ki? simdi deistirdim pardon yannis yazmisim[signature][hline]Eğer düşmanımın düşmanı benim de düşmanımsa, dostum kim ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 apouaha avro dıe gecıo[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 yuro daha güzel[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bence avro, euro ya yüro yuro demekten güzel türkçenin korunması açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: forgiver, 01 Şubat 2005 19:21 tarihinde demiş ki: yuro daha güzel +1[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 öro en guzeli :D[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 oyro var bide german style :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 yuro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ntv de ekonomi haberlerini sunan adamın euro diyisi sufer :D Öyro gibi bişiler diyor her sabah gülmekten yerlere yatıyorum :D[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Europe avrupa die okunuyoya ordan çevirmişler herhalde çok iğrenç olmuş bence...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 merak etmeyin zamanında insanlar bilgisayar'a gülmüştü. Dilinizi sevin biraz...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Sevelim sevmesine de "Yuro" nun nesi vardı onu anlamadım ben...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Avro denmesının sebebi; Europe=Euro Avrupalılar kendi dillerin Avrupaya Europe dedikleri için Euro kullanıyorlar Almanlarda kendi dillerinde ki avrupaya göre euroyu çevirmişler . Euroya herkes kendı dılıdnekı şekilde telaffuz ediyor bizde böylelikle Avrupa=Avro şeklinde kullanıyoruz ki doğru olanda budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: StRencher, 01 Şubat 2005 20:24 tarihinde demiş ki: merak etmeyin zamanında insanlar bilgisayar'a gülmüştü. Dilinizi sevin biraz... +1 dili sevmek iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bilgisayarla "avro" yu aynı kefeye koyanını da ilk defa görüyorum. avro nedir yahu. biz şimdi euro'yu "yuro" diye okuyunca türkçe'yi mi bozuyoruz, nedir bunun olayı? yahu ben euro'ya "inek" derim derim avro diyeceğime, o bile daha kibar gelir kulağa.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 "oyro" daha güzel. (almanya'da sanırım böle)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?[code=php][/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Saeros, 01 Şubat 2005 21:03 tarihinde demiş ki: bilgisayarla "avro" yu aynı kefeye koyanını da ilk defa görüyorum. avro nedir yahu. biz şimdi euro'yu "yuro" diye okuyunca türkçe'yi mi bozuyoruz, nedir bunun olayı? yahu ben euro'ya "inek" derim derim avro diyeceğime, o bile daha kibar gelir kulağa. şöyle bi olay var. Yüro diye nitelenen şeyi türkçe yazına Euro diye yazarsan bu türkçe değildir ve dilinin zayıflığını gösterir. Türkçe okuma kuralını bozar. Avro denen yeni kelime Türkçe olduğu için güzeldir ve kulağa Avrupa kelimesinden daha hoş gelir (zamanla alışılır) edit: harf hatası [Bu mesaj -007- tarafından 01 Şubat 2005 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: -007-, 01 Şubat 2005 20:13 tarihinde demiş ki: oyro var bide german style :D :D uehuhe[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar