Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 m79 kullanan insanlara bir sempati duyuyorum ehehe.ben de m79 cu bi insan olarak çok seviyorum o silahı.bombanın fırlatıldıktan sonra aldığı o eğim,2 insanın havada uçarken birinin öbürünü patlatması,köşelere saklananları gafil avlamak çok huzur veriyo insana.. serverımızda vardı geçen girdiğimde 1-2 tane..Dubai![signature][hline]Vatandaşa sorduk:PATİCİK NEDİR? Dağver Odunluk(92) -Bence paticik insanın kendine yakışanı giymesidir.İnsan pırıl pırıl giyinip 2 dirhem 1 çekirdek sokağa çıksa etraftan kızlar "sahip ol bana paticiğimm!" demezler mi?...Dubai! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bende o "pörçç" sesini seviyorum ama ses benden gelmediği zaman :D[signature][hline]Firestorm the Mage When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mouse un *tık* ıyla beraber martı gibi ekranımdan süzülüyor, yavaş yavaş hedefime doğru eğim alıyor; iki sevgilinin buluşması gibi romantik bir an yaşanıyor ve m79 um reload olup yoluma devam ediyorum[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 hahaha m79 reload ederken yanina gelip kele$le saydirirken yuzlerinin seklini dusunmek ayrı bir eglence benim icin :D[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 toledor edik[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Hani kimseye söylemeyecektin:-P[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 arnie abimizin özellikle de terminator 2'de kullandığı her silahı bahtiyar olarak kullanmak benim boynumun borcudur.. bir de xm214 minigun'ın dmg'si ya da kurşunu biraz daha fazla olsa.. helikoptere takılan silah keleş kadar vurmuyor komik yani..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 sadece havadayken kullananı sevmem :) delikanlı soldatçı yerdeyken de kullanabilir.[signature][hline]kaçın! burizası var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bu dediğin "zergling'i oyunun ilk 10 dk'si kullananı sevmem, 30 dk'den sonra da kullananı severim" demek gibi bişi olmuş.. herşeyin bir yeri var, büyüklerin öğretmedi mi sana? :horace: adam benim post attığım yerde spawn oldu lol[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 :D Delirmişsiniz siz yok martıymış yok sevgiliymiş. Deagle'larımın paralel uçan kurşunları sevgili asıl. :-P Hem havada en güzel eğim alan şey, uçuşun sonunda frag arttıran bir bıçaktır. :) Ayrıca minigunla adam öldürmek işkence. 10 saat boyunca crosshair'i adamın hizasında tutmak ne kadar zor biliyor musunuz? Duyuyor musunuz size diyorum sadece bir anlık nişan alması gereken barett'çiler! :-P[signature][hline]Penthesilea, 04 Kasım 2004 00:40 tarihinde demiş ki: Chem, digitürk yapsana? [Bu mesaj Eraq tarafından 27 Ocak 2005 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 aman abi baret maret demeyin bana... bu arada bu konuyu Sam'e armağan ediyorum...[signature][hline]thank you thank you thank you far too kind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hiç sevmem ben vursada yanını vursada duvarı vursada ölüyosun ayrıca kevler giyiliyken bile kesin öldürüyor ayrıca sağır yapıyor ki o ses acaip rahatsız edici[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Özellikle rambo olduğunda deli ediyo insanı. süper adam oluyon 4 kisiyle aynı anda savaşıyon 1i geliyo *fiyüüüü* bow düşüyo.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barantunc Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 benim ruger yanlız aşık misali gezio hep tek :D[signature][hline]SOLDATSEVER TÜRKLER İÇİN AÇTIĞIM SİTEME HEPİNİZİ BEKLERİM www.soldat.sayfasi.com Soldat Funs Forumu [email protected] ;) soldat official site www.soldat.pl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Ya o silahı fazla kullanamıoym ama hoş bi silah =][signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 lan oğlum şakralarım açılıyo lan o silahı kullanırken diyorum size..geometrim gelişti lan süper diyorum eğim açı hesaplıyosun resmen.hele bak: adama bakıyorum..havada uçuyo.hafif yukarı nişan alıp ateşliyorum.bomba uçuyo,uçuyo,eğimini alıyo ve adama çarpıyo. İŞTE O AN BULLET TİME GİRiYO,İŞTE BUU!!NIHAHAHHA!ADAM 660.000 PARÇAYA AYRILDI! HELEOYY LAN KAFAYI YEDİM abarttım neyse gidip yatıyım biraz.iyi gelir.bi de yoğurt çorbası yapsın annem canım çekti.[signature][hline]Vatandaşa sorduk:PATİCİK NEDİR? Dağver Odunluk(92) -Bence paticik insanın kendine yakışanı giymesidir.İnsan pırıl pırıl giyinip 2 dirhem 1 çekirdek sokağa çıksa etraftan kızlar "sahip ol bana paticiğimm!" demezler mi?...Dubai! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetc Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 M79 en iyi silahlardan biri ( tabe kullanabilene) . Kullanana sempati değilde silah çok şekil ya böle mousa tıklıosun piuuu !! die çıkıveriyo beyazz bi top... Allah !!! Zaten sana izlemek kalıyor. O, sen havada kaçmaya debelenirken, önce yukarı sonrada aşşağı doğru güzelll bi ivmeyle kafanda buluşuyo!! Ve işte son nokta adamın paramparça oluyo külleri yanarak uçuşuyo ve altta you are killed by M79 :D[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: ahmetc, 27 Ocak 2005 21:10 tarihinde demiş ki: O, sen havada kaçmaya debelenirken, önce yukarı sonrada aşşağı doğru güzelll bi ivmeyle kafanda buluşuyo!! Ve işte son nokta adamın paramparça oluyo külleri yanarak uçuşuyo ve altta you are killed by M79 :D hahah yanlış söyledin "KILLED BY -TNG-PORTNOY" ahahhaha:-) lan ahmet bigün şu m79 dan kaçmayı öğrenecen.:D[signature][hline]Vatandaşa sorduk:PATİCİK NEDİR? Dağver Odunluk(92) -Bence paticik insanın kendine yakışanı giymesidir.İnsan pırıl pırıl giyinip 2 dirhem 1 çekirdek sokağa çıksa etraftan kızlar "sahip ol bana paticiğimm!" demezler mi?...Dubai! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 işeme açısıyla atıyo m79... nası sen işerken yerle bi açı yapıo aynı açı m79da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 severim kendisini o da beni sever.[signature][hline]MKCİLYASbonus:zlorwf sen misin?Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 deagleların yaptığı eğimi kimse yapamaz onlarla havada uçarken bi kurşun slow time we adamın akfası başka yerde nıahahha deaglarım benem :D[signature][hline]smiley yasakmış oofff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar