Editor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Hacklendiler ama kabulde etmiyorlar diyorlar... https://www.reddit.com/r/technology/comments/4m7ay6/teamviewer_has_been_hacked_they_are_denying/ Bisürü kişi şikayet etmiş hatta bikaçkere hackerlar girerken yakalamışlar filan... Teamviewer kolay şifre ve aynı şifreler kullandığınız için demiş ama 2factor şifreleme kullananlardan bile şikayet gelmiş vs... sanki host şifrelemelerde sorun yaşıyorlar gibi Millet teamviewerları kaldırın diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 tüm bilişimimi teamviewer'a bağlamıştım lan ben de, mobilden ofisteki makinada iş falan yapıyordum. bağlanıp online kod falan satın alıyolarmış ya pek de bişi değil, bi de zaten maxthon'da şifre girmeden işlem yapamazlar. nese ben kullanmaya devam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 2FA yi aktif et hertürlü bende aynen senin gibi herşeyim orda ya acayip rahatlatıyor insanı birde paralı müşterisiyim yani meh oldum... ama sanki host şifrelrine dalıyorlar gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 join.me gibisi gelmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 cabiria said: join.me gibisi gelmedi... webinarlarda falan hep join.me kullanıyorduk. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Uzun zamandır zaten abuk subuk ekleme istekleri geliyor Teamviewer'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 netten indirirken dikkat edin keyloger'lıları dolaşıyormuş, normal kurdum zannederek onu kuruyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 windows sifresi kuvvetliyse bir sey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar