Suark Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Ya KSP ve witcherı ofiste indirimde aktarınca gormuyor namussuz eskıden play e basınca zort dıye tanırdı ama sanırım bu davul ındırmeye calısıo nası yapcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 oyunun steamid sine bak. Sonra aynı isim altında doğru yerde olmasına bak. backup yapmak gerekiyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 witcher 3 u ben soyle yaptim. once install dedim 1 dakika kadar sonra durdurdum. ardindan steamapps/downloading icinde duruyor w3 un inmesi gereken nesneleri. onlarin icine kopyaladim. sonra tekrar calistirdigimda downloadi hepsini tekrar kontrol edip eksik vs varsa onlari indirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 indirdiğin pc de steampps içinde witcher 3 ün manifest`i var, onu kopyala, diğer bilgisayarda aynı yere at, steam i kapa aç, install olmuş gibi gözükecek. Tüm oyunlar için çalışır. Manifest id sine de steam`e gir browser dan, oyun sayfasını aç, url de id yi görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 vaay dur denıyeyım bunları tenk yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Suark said: ofiste patron kızıp ayarlamış olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 eskiden çok iyiydi steam install, bok ettiler yeni sistemle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar