Suark Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Ya KSP ve witcherı ofiste indirimde aktarınca gormuyor namussuz eskıden play e basınca zort dıye tanırdı ama sanırım bu davul ındırmeye calısıo nası yapcaz
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 oyunun steamid sine bak. Sonra aynı isim altında doğru yerde olmasına bak. backup yapmak gerekiyor bazen.
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 witcher 3 u ben soyle yaptim. once install dedim 1 dakika kadar sonra durdurdum. ardindan steamapps/downloading icinde duruyor w3 un inmesi gereken nesneleri. onlarin icine kopyaladim. sonra tekrar calistirdigimda downloadi hepsini tekrar kontrol edip eksik vs varsa onlari indirdi.
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 indirdiğin pc de steampps içinde witcher 3 ün manifest`i var, onu kopyala, diğer bilgisayarda aynı yere at, steam i kapa aç, install olmuş gibi gözükecek. Tüm oyunlar için çalışır. Manifest id sine de steam`e gir browser dan, oyun sayfasını aç, url de id yi görebilirsin.
Suark Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 vaay dur denıyeyım bunları tenk yu
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Suark said: ofiste patron kızıp ayarlamış olmasın?
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 eskiden çok iyiydi steam install, bok ettiler yeni sistemle
Öne çıkan mesajlar