Editor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Seele said: Frostbite said: Yok yahu dur kizma hemen alisik olmadigimdan.hele gamer girl bunyeye agir geldi ama takdir edilesi. Ayrica fever ray sevdigim bi grupdur. Kulaklik gercek 7.1 mi yoksa programla sanal olanlardan mi? Bendeki gicik lojitech i biladere verip bunu alabilirim aslinda ohhh hemen ablaya yürümeye baslamissiniz. masallah. ABLAMI ? Terbiyesiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Ilk ben yurudum ben unutuldum.ondan sonrada ojeler,allylar beyefendiler aldi yurudu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 op kadın çıkınca konunun gidişatı değişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Mrlee said: gamer bilg. olunca konu ilgimi çekmedi ama ben stalkımı yapıp gideyim https://forum.paticik.com/read.php?27,7774360,page=1 işte o oje yok artık jhsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 oho bu bişeymi, patide ne stalkerlar var ne stalkerlar. bi masaüstü resminden kız bulup sevgilisini foruma getirmiş insanlarız. aha buda konusu sdfsdf https://forum.paticik.com/read.php?62,6501543 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 yani arkadaşlar beni çok merak ediyosanız twitch nickimi sorabilirdiniz forumun derinliklerine inmeye gerek yokudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 e yolla hemen bi 12ay sub çakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 feverfeverray said: yani arkadaşlar beni çok merak ediyosanız twitch nickimi sorabilirdiniz forumun derinliklerine inmeye gerek yokudu. Ben galiba tahmin ediyorum da twitch nickini hatirlayamiyorum. Lolde surekli adc oynayan biri vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 ViForVictory said: feverfeverray said: yani arkadaşlar beni çok merak ediyosanız twitch nickimi sorabilirdiniz forumun derinliklerine inmeye gerek yokudu. Ben galiba tahmin ediyorum da twitch nickini hatirlayamiyorum. Lolde surekli adc oynayan biri vardi çiçko olansa benim evet alın link https://www.facebook.com/jedismuggler yine ö.m. attım pardon ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 ooo acil spora hemen spora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Valvyn said: ooo acil spora hemen spora emredersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Doğru tahmin etmişim, kendime 100 puan ve 1 saat şekerleme ödülü. Daha önce de söylenmiş ama kilo verebilmen için gamingi bırakman şart değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Su kizi da kacirirsaniz butun forumu banlatirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Abi öyle bir yorum atmışın ki tık çıkmıyor kimseden klsakdlas korkutuyorsun bizi reüüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar