bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 yapamıyoruz ama İnduval Pratice de "R" tuşu ile topu potaya çarptırıp alleyoop yapabiliyorsunuz. Maç içersindede rahat oluyor. Çok yapınca artık otomatik olarak maçta yapabiliyorsunuz =) Fakat başka birşey yapamıyoruz. Maç içersinde olmuyor slumdunk hareketleri dimi?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Hayır slumdunk hareketleri maçta olmuyor.Bu arada arkadaşlar üstte yazdım nasıl keyboard la alleyloop yapılacağını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: hacibekirlokumu, 06 Kasım 2004 15:51 tarihinde demiş ki: "şimdi arkadaşlar configinizdeki: config i bulamadım bi yardımcı olursan sevinirim[signature][hline]fizik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Belgelerimde NBA LIVE 2005 e gir ordan confings ordan sana ait olan .kfg dosyasını notepadle aç.Mesela benimki mykeyboard u sonra yukarda dediklerimi uygula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 sana ait olan ne abi? anlamadım ben bir sürü config dosyası var hangisi?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ya kendin oluşturduğun kendine ait tuşlar belirlediğin keyboard sistemini diyorum(biraz bozuk anlatıyorum)yada sen büyük ihtimalle keyboads1 le oynuyosun onu açacan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 bind K_"tuş" RXAXISCHANGE (bu sola veya sağa) bind K_"tuş" RYAXISCHANGE (buda aşağı veya yukarı) Sağa veya sola dediğin yerlere yöne tuşlarımı yazıcaz ? bind K_F RYAXISCHANGE RİGHT gibimi?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Aynen dostum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 abi şimdi bunları ekledikmi potaya falan çarptıracazmı?[signature][hline]Yıldırım Demirören, 30 Ekim 2004 22:00 tarihinde Aziz Yıldırım'a demiş ki: -Allah'ın Emri Peygamberin kavliyle kızınız Nobreyi oğlumuz Emre'ye istiyoruz...Namus Meselesi Kirletti alacak...Bi fırlamalık yaptı.. insight_13'te Ne oluyo diyosanız... TıkLayıNıZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 olmuyo abi nasil eklice ?? yanlar'na up falan yazcakmiyiz?[signature][hline]Yıldırım Demirören, 30 Ekim 2004 22:00 tarihinde Aziz Yıldırım'a demiş ki: -Allah'ın Emri Peygamberin kavliyle kızınız Nobreyi oğlumuz Emre'ye istiyoruz...Namus Meselesi Kirletti alacak...Bi fırlamalık yaptı.. insight_13'te Ne oluyo diyosanız... TıkLayıNıZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Yanlış anlamışsınız sadece K_PAGEUP RYAXISCHANGE gibi olacak right left gibi şeyler eklemeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 iyide right left ekliyemiyceksek o adamın dediği gibi 4 tane tuş nası yapcaz[signature][hline] Mana alassë equë inyë Turk!!! K.S.D.M.P.A.L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xander Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 beyler acaip yerlere ben de atamıom,bi tek shot clock'a atabiliom.signature][hline]EMIN3M Kobe 8 Bryant A Cold Day In Fuckin' HELL [Bu mesaj Xander tarafından 12 Ocak 2005 18:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 bu lafı edince akıllı oldun sanki..madem anlatmıcan nie ben yapabiliyorum diosun[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Ben yapabiliyorum tamam mı elimden geldiğince anlatmaya çalıştım işte senin gibiler yüzünden yardım edesim gelmiyor biraz daha dikkatini vererek okusan nasıl yapılacağını anlarsın...çokda külfetli değil zaten iki satır değiştiriyosun yapıyosun onuda anlamıyorsan senin sorunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 lol ben sana demedimki bi üsttekine dedim adam mesajını editlemiş benim laf ortaya kalmış lol[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar