codename_curse Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 adamlar süper hareketler yapıyor ben nasıl yapacam alley oop falan diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 tek tuş alley hoop değişti mi 2005 de ?[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 normal match modunda var da slamdunk modunda karışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Ewt eski alışkanlıkları geri getirmişler 3 lük yarışması falan filan[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 hiç mi çözen yok alley oop u falanı filanı habire ıskalıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 nba 2005 cikti mi ya ?? harika kimse beni tutmasin :D ...[signature][hline]msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 dunk school dan öğrendim ama alley oop çok kasıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 süper olmuş maç oynanabilirliğinde 2004 den pek farkını göremedim ama olsun kadrolar yeni o da yeter :) freestyle kasıyo ben de başta eblek eblek baktım ama practice ı var anlatmalı ordan öğreniliyo[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: jankis, 31 Ekim 2004 12:49 tarihinde demiş ki: süper olmuş maç oynanabilirliğinde 2004 den pek farkını göremedim Bence maç oynanabilirliğinde çok şey değişmiş, herşeyden önce hödük gibi topu havada kapıp inmiyorılar havada adım atabiliyorlar, savunma çok daha zorlaşmış ki, yakın mesahe de crossover yapılmıyor yapanda nadir kişiler oluyor mesela J.Kidd gibi. Smaçlar çok daha gerçekçi olmuş blokların ise güzelliği bir ayrı konu geriden bile gayet güzle tepesine binebiliyorsunuz, hatta adam çok uzaktan ileri sıçrayıp çok güzel tepeliyor Oyun kesinlikle çok daha gerçekçi olmuş. Paslaşmalarda bile görsel güzellik var. Hele Celtic's deki R.Davis ile bir ters smaç'ım var li potanın diğer ucundan geçip öte tarafa... Bence çok ama çok güzel olmuş... Tek sorunumuz oyun kopya olduğu için durmadan desktopa atmasıydı bizi...sabırla orjinalinin çıkışını bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 nba 2004 den de daha gerçekçi olmuşsa efsane bi basket oyunu olmuştur.. alayım bi ara.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 cd key lazım arkadaşlar..[signature][hline]BabacumMostors, 07 Aralık 2003 17:15 tarihinde demiş ki: -Hocam anal sex günahmıdır? -Evladım hak yolu varken neden bok yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Arkadaşın kastettiği ally-oop freestyle dunkdaki topu önce potaya havaya vs.ye atıp yakalayark smaç yapma olayı. Ve o olay da malesef sadece analog stick varsa yapılabiliyor (cross+directin tuşları işe yaramadı bende)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 evet o alley-oop olduğunu ben de geç kavradım aynen yapamıyorum :( :([signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 mükkemmel bir oyun olmuş ama şu alley-oop'u da yapabilseydim daha bir süper olcaktı[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 nukem analogla mı yapılıyor yoksa normal tuşlarla mı?[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 tüh ya analog stick yok benim gamepadde[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 kotu bi oyundu bence sildim direk ea firmasina karsi bi antipatim var nedense :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: GEd, 02 Kasım 2004 19:18 tarihinde demiş ki: kotu bi oyundu bence sildim direk ea firmasina karsi bi antipatim var nedense :) Sevdiğin basketbol oyunu var mı?[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ya lftn biri şu freestyledunk'ın klavye tuşlarını yazsın 2 gündür fıtık oldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 slumdunk school olayına nasıl giriyoruz? Ayrıca slumdunk da hiçbirşey yapamıyorum yükseliyorum öyle kalıyor potaya basamıyor. ?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 "şimdi arkadaşlar configinizdeki: bind K_"tuş" RXAXISCHANGE (bu sola veya sağa) bind K_"tuş" RYAXISCHANGE (buda aşağı veya yukarı) bu satıları aynen alın ve "tuş" yazan yere kullanacagınız tuşu yazın(tırnaklar olmayacak) örn: bind K_U RXAXISCHANGE gibi...dört tane alleyoop tuşunuz olması lazım şimdi..ardından oyunda üçlük çizgisi etrafında veya birazcık daha gerisinde alleyoop lara başlıyoruz. ben gamepadle yaptığım için sol sağ aşşağı ve yukarı şeklinde analog var. sizde ona göre tuşlar ayarlarsanız anlattığımda zorluk çekmezsiniz.birçok kombinasyon var. soldan aşşağı ile aşşağıdan sola bile yapmak farkettiriyor. ama benim en beğendiğim hareket aşşağıdan sağa doğru olan. umarım açık olmuştur sorularınız için burayı kullanabilirsiniz." Kaynak:Trgamer Mesaj Odaları(Tracy McGrady) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Nukem_Verite, 02 Kasım 2004 19:15 tarihinde demiş ki: nası ya? ps2de analog olması lazım bütün gamepadlerin diye biliyorum zaten adam kontrolüde analogla ps2de diğer çıbıklarla oynatamıyosun yok ben bilgisayardan bahsediyodum :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 keyboardda alleyoop çözen yok mu[signature][hline]fizik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 manyak bir şey buldum induvidual practise girin off the ball tuşuna basın kendi kendinize alleyoop yapmaya hazırlanın :D[signature][hline]fizik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 slow motionlı dunkları maç içinde yapabiliyoruz mu? En azından üçlük alanı boşken yapsa süper olur yani.[signature][hline] Rotweiler, 19 Eylül 2004 22:13 tarihinde demiş ki: Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar