koma Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Çok komiğime gitti buraya da açayim dedim www.cnn.com/2005/SHOWBIZ/TV/01/20/sponge.bob.reut/ Amerikada bu haberi gördüğümde yarıldığımı hatırlıyorum. Olay şu ki SpongeBob , homoseksüelligi teşvik ettiği öne sürülüyor. Bunu da çocukları etkileyerek yapıyormuş. Ayrıca Amerika'da yaşayan homoseksüellerin de sembolüymüş. Amerika'da gördüm google'dan bakayim dedim herhangi bir arama motoruna SpongeBob gay ya da SpongeBob homo die aratin daha fazla seyler cikio ayrica biri bu SpongeBob olayini önceden sezmiş: spongebobgaypants.resonant.com/ kanıt mı istiosunuz? okuyun ve videosunu izleyin www.msnbc.msn.com/id/6852828[signature][hline]Eğer düşmanımın düşmanı benim de düşmanımsa, dostum kim ??? [Bu mesaj koma tarafından 01 Şubat 2005 15:05 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj koma tarafından 01 Şubat 2005 15:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 gay gibi davrandığı doğrudur.. ama asıl gay süslü şirindir edik:editle ve sitelere link ver [Bu mesaj darkwingduck tarafından 01 Şubat 2005 15:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 O_O[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
koma Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: darkwingduck, 01 Şubat 2005 15:05 tarihinde demiş ki: editle ve sitelere link ver tamamdır[signature][hline]Eğer düşmanımın düşmanı benim de düşmanımsa, dostum kim ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=111647 ne gereği vardı[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Ardeth, 01 Şubat 2005 15:06 tarihinde demiş ki: O_O [signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bu peynir neci orda[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
koma Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: John_Petrucci, 01 Şubat 2005 15:06 tarihinde demiş ki: http://forum.paticik.com/view.php?id=111647 ne gereği vardı herkes çizgi dünyasına uğramıyor da[signature][hline]Eğer düşmanımın düşmanı benim de düşmanımsa, dostum kim ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 @darkwingduck Burda kimse kimsenin uşağı değil kimse kimseninde efendisi değil. Lütfen biraz kibar olmayı deniyelim.Emreder gibi nedir bu? Herkes haddini bilmeli...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Ardeth, 01 Şubat 2005 15:06 tarihinde demiş ki: O_O bu güldürdü beni[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ooooo Maaa Gooood[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ya o değilde bunu yapan herifler bilmemne aile derneği imiş. salak heriflerin onca dövülen, aç ocuk varken uğraştıkları şeye bak ya.[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Tekrarlayın. Soy un perdedor.[signature][hline]G3nk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 [signature][hline]playingarena i love this game!Akvaryum Tutorialyouth only zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 gay miymiş şimdi spongle öyk.. :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:142/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: BOccOB, 01 Şubat 2005 16:06 tarihinde demiş ki: Zaten televizyonda ne tutsa hemen bok atılır... power rangers hit olur, italya da bebeler sağa sola saldırıyor diye yasaklanır... pokemon hit olur, gerzek bebenin teki nitihar etti diye yasaklanır, ya da ne bileyim parlak renkleri saraya sebebp oluyo diye amansız şeyler uydurulur... şimdi de sıra sponge bob a geldi demek.. Teletubbies de geylige tesvik ediyodu. Onu bunu bilmem adam gibi olsalarmis. Bakin Bart'a laf eden var mi? Homer'a laf eden var mi? Olsa bile millet gulup geciyo aldiris etmiyo... Adam gibi yapsalarmis.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 homer da gay ama kimsenin bişey dediği yok[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Böylesine sevimli bir yaratığa, şahane espirilerle bezeli bir diziye laf eden insanları yakından tanımak isterdim. Hayır asıl merak ettiğim bunlar işi gücü olmadığı için mi bunlarla uğraşıyo yoksa bunların ciddi ciddi işi gücü bu mu?[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Lan bende severek izliyodum.... Yoksa aman tanrım :'([signature][hline]Efsane geri döndü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 iyi de bütün bu bebek karakterlerinde falan erkek adam yoktur ki hepsi gaydir ona bakarsan :D aynı yakıştırmayı bütün karakterlere yapabilirsin. bi arada da teletabiler için aynı şeyi söylüyolardı ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 gay olsa izlemeyecekmisiniz? spongebob ne kadar "delikanlı" ise o kadar da gaydir.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 In 1999, the Rev. Jerry Falwell described Tinky Winky, the purse-toting purple Teletubbie, as a gay role model. bu cümlede bittim :D bebekleri gayliğe alıştırıyolar hatta dimi :) saçmalık bence,bizdeki semra hanım tartışması ense bu spongebob tartışmasıda okadar saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar