Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SpongeBob GayPants

koma

Öne çıkan mesajlar

Çok komiğime gitti buraya da açayim dedim

www.cnn.com/2005/SHOWBIZ/TV/01/20/sponge.bob.reut/

Amerikada bu haberi gördüğümde yarıldığımı hatırlıyorum. Olay şu ki SpongeBob , homoseksüelligi teşvik ettiği öne sürülüyor. Bunu da çocukları etkileyerek yapıyormuş. Ayrıca Amerika'da yaşayan homoseksüellerin de sembolüymüş. Amerika'da gördüm google'dan bakayim dedim herhangi bir arama motoruna SpongeBob gay ya da SpongeBob homo die aratin daha fazla seyler cikio ayrica biri bu SpongeBob olayini önceden sezmiş:

spongebobgaypants.resonant.com/

kanıt mı istiosunuz? okuyun ve videosunu izleyin

www.msnbc.msn.com/id/6852828[signature][hline]Eğer düşmanımın düşmanı benim de düşmanımsa, dostum kim ???

[Bu mesaj koma tarafından 01 Şubat 2005 15:05 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj koma tarafından 01 Şubat 2005 15:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 01 Şubat 2005 16:06 tarihinde demiş ki:
Zaten televizyonda ne tutsa hemen bok atılır...

power rangers hit olur, italya da bebeler sağa sola saldırıyor diye yasaklanır...

pokemon hit olur, gerzek bebenin teki nitihar etti diye yasaklanır, ya da ne bileyim parlak renkleri saraya sebebp oluyo diye amansız şeyler uydurulur...

şimdi de sıra sponge bob a geldi demek..

Teletubbies de geylige tesvik ediyodu.

Onu bunu bilmem adam gibi olsalarmis. Bakin Bart'a laf eden var mi? Homer'a laf eden var mi? Olsa bile millet gulup geciyo aldiris etmiyo... Adam gibi yapsalarmis.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

Böylesine sevimli bir yaratığa, şahane espirilerle bezeli bir diziye laf eden insanları yakından tanımak isterdim. Hayır asıl merak ettiğim bunlar işi gücü olmadığı için mi bunlarla uğraşıyo yoksa bunların ciddi ciddi işi gücü bu mu?[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...