malsahibi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 http://camelotvault.ign.com/thegame/guides/may03/albdragon.shtml[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Hib Dragon[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Bu kadar insanı ayarlayabilsek süper 1 raid olur. Herkes drop alır falan ama ben raid yaparsam deliriyorum. Kalima bir ara el atsan:)[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 bu yazıları cevirmemi istermisiniz !? [hline]Seninle Cehenneme Bile Geliriz !!! ultrAslan-Izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Hmm Zaten Daoc Oynayanların bu çeviriye ihtiyacı olacağını sanmam[hline] Edit : uzun imza hafif kısalttım ;) [Bu mesaj Thalion tarafından 12 June 2003 14:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 böyle bişeyin olması zor aslında Organizasyonu yapacak kişiGERÇEKTENDeneyimli Olmalı [hline] :tebrikz: [hline]Hayat Benle Sınırlıdır Ben İse Sınırsız.... Remreld Cabalist as follower of Belgarionn [Bu mesaj Romario tarafından 10 June 2003 20:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar