fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Telefonla beraber geldi. Telefonda da videolar veya fotoğraflar 360 derece olarak görülebiliyor. Ancak aynı şey bilgisayarda geçerli değil ayrı bir program mı lazım böyle seyredebilmek için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 marka ne? hangi model? hangi uzanti ile goruyorsun dosyayi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Hakkaten ya o bilgileri niye vermediysem. LG LGR105 (g5 le verilen zımbırtı) mp4 formatında kaydediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 kolor'a bak. o oynatiyor olmasi gerek. vr video player diyince bayagi sonuc cikiyormus. bu arada bir kac foto paylasir misin? theta 360 s ya da samsung gear 360 veya bunu almayi istiyorum ama karar da veremiyorum hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 youtube'a koyunca da destekliyor olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 360 kamera ve vr headset'i aynı anda kullanarak realtime görüntü aktarma imkanımız var mı? böyle bi uygulama arıyorum örn. 2 kişide vr headset takılı ve birinin sağ diğerinin sol omzundan biraz açıkta 360 kamera duruyor. kişilerden biri evinde sabit dururken, diğeri gittiği gezdiği yerleri canlı olarak ve beraber geziyormuş gibi diğerine yayınlayabilir mi? ya da biraz daha basiti, kafaya 360 kamera kondurup uzaktaki birine vr headset ile izleyebileceği canlı yayın yapabilir miyiz? yoksa böyle bişey, girelim bu işe. periscope buna dönmeden el atalım pazara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar