-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Ben nedense akşamları gündüz oynadığımdan çok daha iyi oynuyorum sinirler gevşediğindenmidir nedir mouse un sensitivitysi doğal olarak artıyo sanki,çok daha iyi consantre oluyorum,dikkatimi oyuna daha iyi verebiliyorum sizde akşamları daha iyi oynarmısınız ?[hline]I ma sucka for love..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 ewet. ama onun sebebi herşeyden arındırılmış olarak oynamandır. yani günışığında dışarıda gezen insanlar düşüncesi beni sinir eder mesela oynayamam rahat. yada akşam oynarken öbürgün erken kalkmam gerekiosa falan. böyle sonraki gün tatil olucak.(yarınki gibi dersane olmıcak mesela) en ii performans alırsınız benden :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 sonuçta gündüz başka işlerind e oluyor kafanı veremiyorsun[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 valla akşam genelde daha iyi ama bu aralar baglantımı deiştirdim eşşek gibi lag var sabah girdim 90-450 ms arası ping deişiyo uçuruma bakın yaf dial up lar daha iyi benden :( adsl olupta böle pingi olan varmı başka bi ii olsa pingim sabah akşam demem headleri atıcam:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Vall aben her zaman aynı oynuyorum. Kötü :) Etkisiz eleman oynamakda zevkli oluyor. Genelde 3 Frag 20 Dead yazıyor benim istatistikde. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 nickin Abso mu ? cs de bide ags de oynuyodun demi ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 heheh evet o zararsız kişi benim :) En keyifli anım elde pompalı yavaş yavaş yaklaşan karşı tarafa bir anda dalamak oluyor. Bazen şanssız birini alıyorum aşaa ama genelde :([hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 bende 2 sene ara verdikten sonra tekrardan başladıımda ilk 2 ay feci sıçtım valla eskiden cok sağlamdım o gazla gene başlayınca böle aldılkar aşa ;) sonra noluyoz layn deyip gaz yaptım accık frag yapıyom şu sıralar:) ama baglantıyı cableyi kapattırıp adsl ye geçtim lag başladı yane böle giderse cs gene bitti benim için:P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xL- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Akşamları daha dolu oluyor.[hline] Önemli Olan Yolu Bilmek Değil. Yolda İlerlemektir.. xL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 cs hayatım boyunca saat 12 den sonra oynamışımdır genelde galiba sebebi geç yatan biri olmam ve utv de o saatte baya kişi olmasıydı.. alışkanlık gibi bişe[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 BEN HERZAMAN DAĞITIERIM.........[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... :rock::rock::rock::rock::rock: :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar