Dracon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 MErhabalar serverımızda bulunan bir vendora(shopkeeper) sattığı itemler arasına nasıl ekleme veya sattığı fazlalık itemleri satmamasını sağlayabiliriz veya sattıkları malzemelerin fiyatında değişiklik yapabiliriz.Ben kendi itemlerimi vendora koymak istiyorum veya sattığı gereksiz şeyleri çıkarmak istiyorum.Umarım anlatabilmişimdir saygılarımla...
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 scripts klasöründe spherechar_human.scp var ordan istediğin vendoru editleyebilirsin item fiyatları konusunda da araştırma yapman laazım mesela scroll arıyosan sphereitem7.scp var ordaydı sanırım scrollar ordan VALUE=ss ss değerini değiştirerek yapabilirsin kendin vendor yapmak istiosan da bi script yetcekteir spherechar_human.scp den bi örnek alarak değiştirebilirsin umarım yardıcı olabilimişimdir...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
Karakans Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 C:/sphere/scripts/spheretemp_vend.scp >> Kısmından sattıkları itemleri değiştirebilirsin...[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- http://www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Developer] Karakan [Bu mesaj Karakans tarafından 10 June 2003 18:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Dracon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Karakans yazdığın için saol fiyatlarıda aynı yerden değiştirebilirmiyim acaba...
Öne çıkan mesajlar