Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 ortakoy feriye yenilendi baya guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 lokmaya gittim. iğrençti birdaha gitmem. peynir tabağı istedik yarısı boş geldi. servis yavaş, çaylar soğuk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Aiko said: pascalnouman said: besiktasta bir suru kahvaltici var abi gidin yiyin orda sonra cikip ortakoye yurursunuz bogaza karsi da icersiniz bogaz manzarali yiyince daha mi iyi sindiriyosunuz nedir yani ? kendim için aramıyorum. yoksa ben gider gaziosmanpaşada bol şekerli kürt böreği yerim yeter bana. adam diyor ki kıza beğendireceğim. salla hacı, git daya küt böreğini mis gibi seven öyle sevsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Ucuz yollu, park sıkıntısı olmayan, yer bulmakta zorlanmayacağınız yer olarak; üsküdar salacak sahil olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar