Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FENERBAHÇE 2016-2017 Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hagi'nin Monaco'ya attığı gol geldi aklıma.

Beyler siz Monaco dan korkuyorsanız zaten gitmeyin. Beşiktaşın rekorunu egale edersiniz. Adamı öperler siz tabi cok uzun zaman oldu öyle rakibin 4 yiyince sevinmeler filan bu sezon onların hesapları sorulacak fsffs.
Mesaj tarihi:
Fenerin işi zor çünkü en büyük handikapı şuanda yeni sisteme alışmaya çalışıyorlar, bunu takıma alışlanlık olarak kazandıracakları vakitleri de yok. Muhtemelen monaco tarzı bir takım ile eşleşeceklerini düşünmemişlerdi...
Mesaj tarihi:
ben mart-mayis arasi banlaniyorum genelde zegna banlar her sene sampiyon oldugumuz icin.

bu sene sampiyon olmamamiza ragmen , zegna da perm. vanish olmasina ragmen yine banlandim o donem. yoksa grandmaster vanishci cok burada.
Mesaj tarihi:
Esh said:

benjani said:

eleriz

Bana da oyle geliyi ya, fenere boyle young boys falan gelince patliyo. Buyuk takimlarla iyi oynuyolar bence

aynen nasıl elemiştik arsenali çatur çutur
Mesaj tarihi:
valequenta said:

ben mart-mayis arasi banlaniyorum genelde zegna banlar her sene sampiyon oldugumuz icin.

bu sene sampiyon olmamamiza ragmen , zegna da perm. vanish olmasina ragmen yine banlandim o donem. yoksa grandmaster vanishci cok burada.

futbol bolumunun volkan bahcekapılısı oldugun icin pek tenezzul etmedim bu sene minik aslan.
Mesaj tarihi:
Esh said:

benjani said:

eleriz

Bana da oyle geliyi ya, fenere boyle young boys falan gelince patliyo. Buyuk takimlarla iyi oynuyolar bence

Fenerbahçe irili ufaklı herkese elenmeyi başarıyor abi? Büyük takımlardan kimi elemiş CL'ye katılmak için?
Mesaj tarihi:
Esnaf said:

fb en son ne zaman cl ye katılmıştı ya.sürekli elemelere katılıyor ama cl ye son katıldığı sezonu hatırlamıyorum bile

elemelerin tadı bi ayrı, o yüzden sürekli elemelerdeyiz.
Mesaj tarihi:
Plati'nin son yıllarda yaptığı ve şampiyon olanlar ile olamayanlar pot'undan gelen iki ayrı ayak olması Türk takımlarını çok zorladı, ilk turu geçsek bile playoff round'unda seribaşı olamıyoruz. Bu yüzden de sağlam liglerin şampiyon olamayanları ile eşleşiyoruz, kısır döngü aslında bu. Puan toplaman için CL'de birşeyler yapman lazım ama katılamıyorsun UEFA'da devam ediyorsun, orada da bir şekilde eleniyorsun seneye CL elemesinde hop yine güçlü bir takım.

Gerçi Fenerbahçe bu süre zarfında Arsenal dışında hep eleyebileceği takımlar ile eşleşti ama gümledi
Mesaj tarihi:
Platini orada Slovenya, Macaristan, Çek, Danimarka hatta bala g.te Kazakistan falan gibi liglerin şampiyonlarını lige sokup, çeşitlendirmek istedi CL'yi. Ama diğer tarafta can pazarı oluyor. İspanyol-İngiliz, İtalya-Fransa eşleşmeleri falan.
Mesaj tarihi:
zaten playoff turuna iki kez ciktik 2009'dan beri, biri spartak moskovaydi, biri arsenal. spartak macinda sanssizdik, arsenal macinda da silindir gibi gectiler ustumuzden heeh.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...