Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 2 maç da izlanda da oynansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 benjani said: eleriz Bana da oyle geliyi ya, fenere boyle young boys falan gelince patliyo. Buyuk takimlarla iyi oynuyolar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Defanstan yana sıkıntımız olmayacak gibi ama orta saha yok 2 3 senedir.. Bakalım alacaklar mı birini maça kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Monaco gelmis daha baslamadan bitti resmen fener icin SL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Hagi'nin Monaco'ya attığı gol geldi aklıma. Beyler siz Monaco dan korkuyorsanız zaten gitmeyin. Beşiktaşın rekorunu egale edersiniz. Adamı öperler siz tabi cok uzun zaman oldu öyle rakibin 4 yiyince sevinmeler filan bu sezon onların hesapları sorulacak fsffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 valla t direktor de jardim mis..akibet belli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Fenerin işi zor çünkü en büyük handikapı şuanda yeni sisteme alışmaya çalışıyorlar, bunu takıma alışlanlık olarak kazandıracakları vakitleri de yok. Muhtemelen monaco tarzı bir takım ile eşleşeceklerini düşünmemişlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 https://pbs.twimg.com/media/CnaAPf9W8AANduf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 valeq de bütün sezon yoktu şimdi geldi geri sfsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 ben mart-mayis arasi banlaniyorum genelde zegna banlar her sene sampiyon oldugumuz icin. bu sene sampiyon olmamamiza ragmen , zegna da perm. vanish olmasina ragmen yine banlandim o donem. yoksa grandmaster vanishci cok burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 sen gerizekalı olduğun için ban leniyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 o da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Esh said: benjani said: eleriz Bana da oyle geliyi ya, fenere boyle young boys falan gelince patliyo. Buyuk takimlarla iyi oynuyolar bence aynen nasıl elemiştik arsenali çatur çutur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 valequenta said: ben mart-mayis arasi banlaniyorum genelde zegna banlar her sene sampiyon oldugumuz icin. bu sene sampiyon olmamamiza ragmen , zegna da perm. vanish olmasina ragmen yine banlandim o donem. yoksa grandmaster vanishci cok burada. futbol bolumunun volkan bahcekapılısı oldugun icin pek tenezzul etmedim bu sene minik aslan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 oo sezon basi yeni umutlar. ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Esh said: benjani said: eleriz Bana da oyle geliyi ya, fenere boyle young boys falan gelince patliyo. Buyuk takimlarla iyi oynuyolar bence Fenerbahçe irili ufaklı herkese elenmeyi başarıyor abi? Büyük takımlardan kimi elemiş CL'ye katılmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Sagi solu belli olmaz abi. Ama tabi gonul ister bi 4-0 la baslasin 4. Hafta slim fit, bol kesime donussum falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 fb en son ne zaman cl ye katılmıştı ya.sürekli elemelere katılıyor ama cl ye son katıldığı sezonu hatırlamıyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 9 sene oldu son şl müzüğünden beri saraçoğlunda. VER MÜZÜĞÜ :( https://www.youtube.com/watch?v=mf9LUNB-JsM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 ver büzüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Esnaf said: fb en son ne zaman cl ye katılmıştı ya.sürekli elemelere katılıyor ama cl ye son katıldığı sezonu hatırlamıyorum bile elemelerin tadı bi ayrı, o yüzden sürekli elemelerdeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Plati'nin son yıllarda yaptığı ve şampiyon olanlar ile olamayanlar pot'undan gelen iki ayrı ayak olması Türk takımlarını çok zorladı, ilk turu geçsek bile playoff round'unda seribaşı olamıyoruz. Bu yüzden de sağlam liglerin şampiyon olamayanları ile eşleşiyoruz, kısır döngü aslında bu. Puan toplaman için CL'de birşeyler yapman lazım ama katılamıyorsun UEFA'da devam ediyorsun, orada da bir şekilde eleniyorsun seneye CL elemesinde hop yine güçlü bir takım. Gerçi Fenerbahçe bu süre zarfında Arsenal dışında hep eleyebileceği takımlar ile eşleşti ama gümledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 yıllardır cok az ülkenin kontenjanı artıyor ya da düşüyor ibneler öyle bi kural çıkardılar ki sabitlediler herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Platini orada Slovenya, Macaristan, Çek, Danimarka hatta bala g.te Kazakistan falan gibi liglerin şampiyonlarını lige sokup, çeşitlendirmek istedi CL'yi. Ama diğer tarafta can pazarı oluyor. İspanyol-İngiliz, İtalya-Fransa eşleşmeleri falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 zaten playoff turuna iki kez ciktik 2009'dan beri, biri spartak moskovaydi, biri arsenal. spartak macinda sanssizdik, arsenal macinda da silindir gibi gectiler ustumuzden heeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar