sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=GKJMlq7Xh8I Walking Dead çizgi romanını okuduktan sonra Amazon'da benzer şeylere bakınırken karşıma çıkmıştı. Yine yaratıcı Robert Kirkman (Walking Dead'in yaratıcısı) ama Paul Azaceta'nın çizimleri hiç çekmedi beni, ondan pek sarmadı. Şimdi dizisi çıkyor 3 haziran'da Plot: It is a supernatural horror that chronicles the story of Kyle Barnes, a man whose loved ones are involved in demonic possession since his childhood. As an adult, with the help of a reverend, he tries to unveil what lies behind the supernatural manifestations and why he seems to carry special peculiarities.
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 şimdiden, yani evet daha 1. sezon başlamadan, 2. sezon için anlaşma yapmışlar
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 konuyu nasıl ilerletceklerine göre değişir. damien gibi germedi pek ama gideri var tabi :D
Editor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Nası izlemiyonuz lan şu diziyi gerçekten iyi gidiyor hahaha Burda HAssssiii... Nasi yani Dedim salfkasfa her şeye rağmen elimize geçti nasılsa.
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 sabonis said: with the help of a reverend Şu lafı gördüm buz gibi soğudum konudan
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Ben sevdim ya. Degisik bir cekiciligi var. Merak uyandiriyor
Remus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Dizi baya iyi, cinemax baya iyi diziler yapmaya başladı.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 dizi baya kaliteli, hoşuma gitti, güzel de ilerliyor. tek uyuz olduğum şey her bölüm şeytan çıkarma esnasında eleman gaza gelip dalıyor, peder bunu tutmaya çalışırken onu da bi duvara yapıştırıyor, sonra tekrar hedefe dalıyor. 3 bölüm 3 ayrı yerde aynı şey olunca gıcık oldum
arcane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 ilk bölümler çok tırt gelmişti. bir bölüm daha episodic exorcism görsem bırakacak hale gelmiştim ama rev devam ettirdi. son bölümler ve sezon finali fikrimi tamamen değiştirdi. s2 bekliyorum.
Öne çıkan mesajlar