sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=GKJMlq7Xh8I Walking Dead çizgi romanını okuduktan sonra Amazon'da benzer şeylere bakınırken karşıma çıkmıştı. Yine yaratıcı Robert Kirkman (Walking Dead'in yaratıcısı) ama Paul Azaceta'nın çizimleri hiç çekmedi beni, ondan pek sarmadı. Şimdi dizisi çıkyor 3 haziran'da Plot: It is a supernatural horror that chronicles the story of Kyle Barnes, a man whose loved ones are involved in demonic possession since his childhood. As an adult, with the help of a reverend, he tries to unveil what lies behind the supernatural manifestations and why he seems to carry special peculiarities. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Gideri var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 şimdiden, yani evet daha 1. sezon başlamadan, 2. sezon için anlaşma yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 konuyu nasıl ilerletceklerine göre değişir. damien gibi germedi pek ama gideri var tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 iyi iyiy güzel başladı 1. bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Odumu kopardin joshua! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Nası izlemiyonuz lan şu diziyi gerçekten iyi gidiyor hahaha Burda HAssssiii... Nasi yani Dedim salfkasfa her şeye rağmen elimize geçti nasılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 sabonis said: with the help of a reverend Şu lafı gördüm buz gibi soğudum konudan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 2 de fena degildi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Ben sevdim ya. Degisik bir cekiciligi var. Merak uyandiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Dizi baya iyi, cinemax baya iyi diziler yapmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 beecher uğradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Kalıcı gibi Tobias Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 dizi baya kaliteli, hoşuma gitti, güzel de ilerliyor. tek uyuz olduğum şey her bölüm şeytan çıkarma esnasında eleman gaza gelip dalıyor, peder bunu tutmaya çalışırken onu da bi duvara yapıştırıyor, sonra tekrar hedefe dalıyor. 3 bölüm 3 ayrı yerde aynı şey olunca gıcık oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Yenisi cikmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 sezon finali baya güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 çok fena bitti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 ilk bölümler çok tırt gelmişti. bir bölüm daha episodic exorcism görsem bırakacak hale gelmiştim ama rev devam ettirdi. son bölümler ve sezon finali fikrimi tamamen değiştirdi. s2 bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar