Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 ilk tercihim, daha büyük mouselar ile takas etmek. Logitech g400, g500, g500s vs artık boyutu büyük olan herhangi bir logitech mouseu olur. Mouseun hiçbir sıkıntısı yok. Satmamın sebebi, yaba gibi olan elime küçük gelmesi ve bu sebeple dışarıda kalan metakarpal kısmının şiddetli ağrıması. istediğim fiyat 70 lira, kargoyu da ben ödüyorum. (öncelikli tercih boku çıkmamış bir mouse ile takas) fotoğraflar: http://imgur.com/a/roacX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 naber, kolay gelsin beyim. steelseriesin çok alt modeli o ya. napcan satıp onu. kargosuna değmez ya :D evinde kullan TV'ye filan bağla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 ya aslında turuncu en sevdiğim renk, o yüzden bi sempatim var kendisine karşı da, hem başka kullanabileceğim yer yok hem de param yok pek. o yüzden satayım değerlensin, ya da takas edeyim. D: eyv, sen naber? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Napak uğraşıyoruz. Anakart bakınıyom güzel 1150p gaminglilerden hele. Görürsen söyle. Bu arada fare pro edition mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Bilmiyorum o kadar ya, değil heralde. Serialinden bakayım dedim ama internette de bulamadım girip yazmaya yer. Heralde programını yükleyip bakmak gerekiyor. Uğraşmayayım yalandan, normal olarak ele alalım. Tamamdır görürsem haber veririm. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Güzel mouse ama. kullanıyorum bir süredir. pro edition harbiden çok hassas. cs playerlar için filan. x7 bi ara çok saçma bir fiyattan satılıyordu o ara almıştım. çok civcivli böyle şekilli mouseları sevmiyorum. sadelik can. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 valla bilmiyorum pro mu değil mi ama uzun süredir oynamadığım csyi tekrar yükledim oynadım, lem çıktım sonra supremee yükseldim bu mouse ile. ben kendimi pro olarak görmüyorum, o zaman mouse pro. (NASIL MANTIK AMA :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Pro versionda switchler farklı sadece. omron switch var daha hassas ve hafif bir switch. baska bi fark yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Magnum said: valla bilmiyorum pro mu değil mi ama uzun süredir oynamadığım csyi tekrar yükledim oynadım, lem çıktım sonra supremee yükseldim bu mouse ile. ben kendimi pro olarak görmüyorum, o zaman mouse pro. (NASIL MANTIK AMA :D) VTR: Alın mouse'ı, hehe. http://vignette2.wikia.nocookie.net/smurfs/images/e/ee/Gargamel_Comic_Book.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Satistan çekiyorum bu mouseu. Arkadaşla takaslicam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 2. el kulaklık,mouse vs. kullananların mideleri nasıl kaldırıyor hep merak etmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar