Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geleceği Görebiliyormuyuz?

Joker

Öne çıkan mesajlar

1000 yıl sonrası diye birşey olmayacak bundan eminim...nedenmi?

Bundan 200 sene sonra dünya hiçbir canlının yaşayamayacağı bir yer halini alıcak kara parçaları dünyanın 100/0.00000000001
ini kaplayacak...

Bi ihtimal oramızdan buramızdan solungaç çıkıp evrim geçirirsek yaşarız yoksa ihtimal yok :D[signature][hline]Efsane geri döndü...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EomerMcEwan, 01 Şubat 2005 14:47 tarihinde demiş ki:

Bundan 200 sene sonra dünya hiçbir canlının yaşayamayacağı bir yer halini alıcak kara parçaları dünyanın 100/0.00000000001
ini kaplayacak...

Bi ihtimal oramızdan buramızdan solungaç çıkıp evrim geçirirsek yaşarız yoksa ihtimal yok :D

ya sende evrime falan mı inanıyosun of of vahim bi durum[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Sosyal ağlarda paylaş

hib bişi farketmıcek.[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol
-Şefkat ve merhamette güneş gibi ol
-Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol
-Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol
-Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol
-Hoşgörülülükte deniz gibi ol
-Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SoulCube, 01 Şubat 2005 14:51 tarihinde demiş ki:
said:
EomerMcEwan, 01 Şubat 2005 14:47 tarihinde demiş ki:

ini kaplayacak...

Bi ihtimal oramızdan buramızdan solungaç çıkıp evrim geçirirsek yaşarız yoksa ihtimal yok :D

ya sende evrime falan mı inanıyosun of of vahim bi durum

Bak nedemişim bi ihtimal :D buna inanmak denemez :D[signature][hline]Efsane geri döndü...
Sosyal ağlarda paylaş

1000 yıl sora hepimiz ölmüş oluycaz insan die bişe kalmicak :) Gerçi kalsada farketmez max. 60 yıl sora ben bu dünyada olmicam :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
silverhelm3, 01 Şubat 2005 15:30 tarihinde demiş ki:
öldürmeyen allah öldürmez olmasın o laf ?

Muahha yanlış yazmışım ama anlamlı bişi olmuş :D[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline...
http://forum.paticik.com/view.php?id=105586

[code=php] [/code] [Bu mesaj Uzaylılar tarafından 28 Ocak 2094 01:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ozon fln kalmıcak bu gidişle, kutuplar erimeye daha hızlı devam edecek.çoğu yer sular altında kalacak. içme suyu kapasitesi nedeniyle su savaşları olacak.ha waterworld olurmuyuz bilmem.paticik forumlarına msj atanların kulaklarında solungaç ayak parmak aralarında perdeler oluşacak.[signature][hline]***ultrAslan***
HERYERDEYİZ
Sosyal ağlarda paylaş

insan kalırsa dünyada kalmaz heralde başka gezegen bulup oraya taşınırlar, dünyayı şu halinden onarmak mümkün ama onramaya ikna etmek imkansız[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal)
Sosyal ağlarda paylaş

Rusya iyice güç kazanacak ve Çinle blok oluşturacak.. ABD'de AB'nin birkaç ülkesiyle blok oluşturacak ve bu iki kesim ararsında savaş çıkacak..

Mecburen diğer ülkeler de taraf seçmek zorunda kalacak ve 3. dünya savaşı patlak verecek.. O zamana kadar fussion bombaları iyice gelişecek ve yerden yüksekte patlasa bile çok korkunç büyüklükte bir fallout kaldıracak.. Bu fallout milyonlarca insanı öldürecek ve hatta nuclear winter yaşanmasına sebep olacak vs vs..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

aslinda görebiliyoruz. bazen günlük yaşamda karşılaştığımız olaylarda "lan ben bu olayı aynen yaşamıştım" gibi bi düşünce uyanır ya.. işte o, bilmemkaçıncı reankarnasyonunuzdan kalma bi hatıra. bu olay bana çok sık oluyor. bu olaya deva-ju deniyor sanırım.[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected]
How can we dance while our earth is turning ?
How do we sleep when our beds are burning ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zeppelin, 01 Şubat 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
aslinda görebiliyoruz. bazen günlük yaşamda karşılaştığımız olaylarda "lan ben bu olayı aynen yaşamıştım" gibi bi düşünce uyanır ya.. işte o, bilmemkaçıncı reankarnasyonunuzdan kalma bi hatıra. bu olay bana çok sık oluyor. bu olaya deva-ju deniyor sanırım.

Bahsettiğin bu olay, yorgunluk, stress, sinir vb koşullar altında kaldığın zaman beynin sağ ve sol lobu arasında zaman etiketlenmesi kayması sonucu oluşur.

Kısacası saçma sapan generasyonlarla ancestorlarla alakasız birşey.
Sadece beynin sağ lobu ve sol lobu arasında milisaniyelik bir kayma yaşanıyor.Sen bir daha yaşamış gibi oluyorsun ama aslında yaşamıyorsun.[signature][hline]G3nk...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...