Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hala Gelmedi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya abicim gameloaded dan daoc double pack soledim 19 da despatch etmişler hala gelmedi gıcık kaptım ya bileniniz varsa yardım etsin arka 1 haftada geldi mailde attım bakalım onlar ne dicekler[hline]Remreld Romario (cabalist)
Remra Romario (scout)
Komik mi geldi?
Evet Öyle!!!
Mesaj tarihi:
benimkiler 23 ün de despatch edildi 2 sinde geldi. 9 günde elime ulaştı yani. büyük ihtimal sende bi sorun var.
ya adresi yanlış yazdın, türkçe karakter falan kullandın. ya da posta kutusundan aşırdılar[hline]Oski lvl50 Hero RR3+
Excalibur | Hibernia / EU

Hepimiz OSKİ'yiz.
Mesaj tarihi:
size cok dedik ve demeye devam ediyorum abicim birakin diğer siteleri sanki bir cikarimiz varmış gibi surekli tekrarlıyorum ama yine tekrarlıyorum alıcaksanız www.ukgames.com da alın oradan cıktı denildikten sonra 4 gun icerisinde elimde oldu en ucuz kargo ve en guvenilir site bence burasi gibi gelior buradan 2 arkadas aldık ve ikimizinde eline ulaştı. ne kadar dinlemeseniz de yine de bir tekrarlıyorum... teşekkurler...[hline]Excalibur/Hibernia
Sartre LvL 39 Eldrich
Kant nightshade
Mesaj tarihi:
said:
-Aragorn-, 05 June 2003 22:25 tarihinde demiş ki:
benimkiler 23 ün de despatch edildi 2 sinde geldi. 9 günde elime ulaştı yani. büyük ihtimal sende bi sorun var.
ya adresi yanlış yazdın, türkçe karakter falan kullandın. ya da posta kutusundan aşırdılar[hline]Oski lvl50 Hero RR3+
Excalibur | Hibernia / EU

Hepimiz OSKİ'yiz.

eee ben de turkçe bazı karakterler kullandım ü ve ş gibi istanbulu da buyuk harf İstanbul yazdım gelmicek mi şimdi yani sırf bu yuzden?[hline]Anarchy owns
Mesaj tarihi:
Postahaneden arattım daha paket ulaşmamış bile adresimde doğru hiçbir hata yok[hline]Remreld Romario (cabalist)
Remra Romario (scout)
Komik mi geldi?
Evet Öyle!!!
Mesaj tarihi:
göndermişler gümrükten dönmüş parayı iade etcekler avatürkede geldi us si artık us de devam etcem herkesde us de kal dio zaten bende hunu bırakmak istemiyorum 2 server devam etcem(merlin hib ve kay alb) level 50 char yapıncada pvp serverinda lvl 20 char accam[hline]Remreld Romario (cabalist)
Remra Romario (scout)
Komik mi geldi?
Evet Öyle!!!
Mesaj tarihi:
said:
Simofle, 08 June 2003 11:13 tarihinde demiş ki:
Gumrukte neden kalsın 1 oyun ya, ben 5 tane getırtıyorum aynı anda su ana kadar hıc sorun olmadı,1.5 mıl. verıyorum postacıya gumruk parası ıcın o kadar.

ya tabi gelir buyuk ihtimalle ama bu arkadaşın başına boyle bişi gelince bnm oyun da gelmedii için ben de kıllandım biraz...[hline]Anarchy owns
Mesaj tarihi:
gumrukte kalabilir , kalmayacak illa eve gelecek diye bir kural yok.
Bir ara yurtdisindan mousepad getirtiyorduk , getirten tanidigim butun arkadaslarimin evine geldi ama bizimki gumrukte kaldi.
Yani olur boyle seyler , atlarsin otobuse gidersin Topkapiya , 1.5 milyon verirsin en fazla alirsin oyununu.[hline]Gliraniel "The Hun" lvl 38 Avalonian Ice Wizard on US Server "Kay"
Mesaj tarihi:
Aklınızda bulunsun , gumrukte kalırsa hic panik yapmayın isiniz cok kolay.
Gideceksiniz Topkapıya , isminizi ya da siparis numaranızı vericeksiniz , birkac islem yapacaksınız ve malınızı alacaksınız.
Zaten bir oyun oldugu icin bilgisayar parcası sayılmıyor.Biz zamanında Func Mousepad getirttigimiz zaman bilgisayar eşyası , mouseun altına koymak icin kullanılan şey diye tanıttık ve sadece işlem parası olarak 1.5 milyon verdik , o da fotokopi vb. işlemler.
Gider paşalar gibi alırsınız , kimse sizden bir oyun için yüklü miktar istemez , cunku oyun heryerde aynı fiyat.Ama iş bilgisayar parçasına gelince , ordan ucuza alıp buraya getirtiyorsun , tabi adam da o aradaki farkı fatura kesip kendine alıyor.Ülkemizin şartları zor tabi onun için herşeyi kovalamak gerekiyor.[hline]Gliraniel "The Hun" lvl 38 Avalonian Ice Wizard on US Server "Kay"

[Bu mesaj Gliraniel tarafından 10 June 2003 19:04 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...