Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hala Gelmedi


Romario

Öne çıkan mesajlar

size cok dedik ve demeye devam ediyorum abicim birakin diğer siteleri sanki bir cikarimiz varmış gibi surekli tekrarlıyorum ama yine tekrarlıyorum alıcaksanız www.ukgames.com da alın oradan cıktı denildikten sonra 4 gun icerisinde elimde oldu en ucuz kargo ve en guvenilir site bence burasi gibi gelior buradan 2 arkadas aldık ve ikimizinde eline ulaştı. ne kadar dinlemeseniz de yine de bir tekrarlıyorum... teşekkurler...[hline]Excalibur/Hibernia
Sartre LvL 39 Eldrich
Kant nightshade
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Aragorn-, 05 June 2003 22:25 tarihinde demiş ki:
benimkiler 23 ün de despatch edildi 2 sinde geldi. 9 günde elime ulaştı yani. büyük ihtimal sende bi sorun var.
ya adresi yanlış yazdın, türkçe karakter falan kullandın. ya da posta kutusundan aşırdılar[hline]Oski lvl50 Hero RR3+
Excalibur | Hibernia / EU


Hepimiz OSKİ'yiz.


eee ben de turkçe bazı karakterler kullandım ü ve ş gibi istanbulu da buyuk harf İstanbul yazdım gelmicek mi şimdi yani sırf bu yuzden?[hline]Anarchy owns
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

göndermişler gümrükten dönmüş parayı iade etcekler avatürkede geldi us si artık us de devam etcem herkesde us de kal dio zaten bende hunu bırakmak istemiyorum 2 server devam etcem(merlin hib ve kay alb) level 50 char yapıncada pvp serverinda lvl 20 char accam[hline]Remreld Romario (cabalist)
Remra Romario (scout)
Komik mi geldi?
Evet Öyle!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Simofle, 08 June 2003 11:13 tarihinde demiş ki:
Gumrukte neden kalsın 1 oyun ya, ben 5 tane getırtıyorum aynı anda su ana kadar hıc sorun olmadı,1.5 mıl. verıyorum postacıya gumruk parası ıcın o kadar.


ya tabi gelir buyuk ihtimalle ama bu arkadaşın başına boyle bişi gelince bnm oyun da gelmedii için ben de kıllandım biraz...[hline]Anarchy owns
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gumrukte kalabilir , kalmayacak illa eve gelecek diye bir kural yok.
Bir ara yurtdisindan mousepad getirtiyorduk , getirten tanidigim butun arkadaslarimin evine geldi ama bizimki gumrukte kaldi.
Yani olur boyle seyler , atlarsin otobuse gidersin Topkapiya , 1.5 milyon verirsin en fazla alirsin oyununu.[hline]Gliraniel "The Hun" lvl 38 Avalonian Ice Wizard on US Server "Kay"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aklınızda bulunsun , gumrukte kalırsa hic panik yapmayın isiniz cok kolay.
Gideceksiniz Topkapıya , isminizi ya da siparis numaranızı vericeksiniz , birkac islem yapacaksınız ve malınızı alacaksınız.
Zaten bir oyun oldugu icin bilgisayar parcası sayılmıyor.Biz zamanında Func Mousepad getirttigimiz zaman bilgisayar eşyası , mouseun altına koymak icin kullanılan şey diye tanıttık ve sadece işlem parası olarak 1.5 milyon verdik , o da fotokopi vb. işlemler.
Gider paşalar gibi alırsınız , kimse sizden bir oyun için yüklü miktar istemez , cunku oyun heryerde aynı fiyat.Ama iş bilgisayar parçasına gelince , ordan ucuza alıp buraya getirtiyorsun , tabi adam da o aradaki farkı fatura kesip kendine alıyor.Ülkemizin şartları zor tabi onun için herşeyi kovalamak gerekiyor.[hline]Gliraniel "The Hun" lvl 38 Avalonian Ice Wizard on US Server "Kay"

[Bu mesaj Gliraniel tarafından 10 June 2003 19:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...