qwerfghj Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Siteye bir kaç yıl önce üye oldum. Şu ana kadar bir kere mesaj attım, galiba bir ebook için linkti tam hatırlamıyorum, ama arada okuyordum siteyi. Belki şimdiden sonra daha aktif kullanırım, insanlarla tanışayım diye bu mesajı yazdım. Merhaba. 22, erkek, Ankara, öğrenci. Oyun oynamam, dizi,film seyretmem, arada anime izlerim(sadece cgdct), hobim yok, kimsenin fakei, alt charı vb. değilim. Alıntıla
lunatari Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 mrb busenur. hoşgeldin aramıza :) Alıntıla
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 öğrenci. Oyun oynamam, dizi,film seyretmem, arada anime izlerim(sadece cgdct), hobim yok boyle karakter mi olur. skilleri neye verdin? Alıntıla
qwerfghj Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Madcat said: şifre gibi nickin var Sadece üyelerin girebildiği yerlere girmek için almıştım nicki, kullanacağımı düşünmemiştim. Marty said: öğrenci. Oyun oynamam, dizi,film seyretmem, arada anime izlerim(sadece cgdct), hobim yok boyle karakter mi olur. skilleri neye verdin? Evet, bir şeyleri yanlış yapıyorum, farkındayım. Alıntıla
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 bişey yapmıyosan forumda napıcan Alıntıla
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 qwerfghj said: Siteye bir kaç yıl önce üye oldum. Şu ana kadar bir kere mesaj attım, galiba bir ebook için linkti tam hatırlamıyorum, ama arada okuyordum siteyi. Belki şimdiden sonra daha aktif kullanırım, insanlarla tanışayım diye bu mesajı yazdım. Merhaba. 22, erkek, Ankara, öğrenci. Oyun oynamam, dizi,film seyretmem, arada anime izlerim(sadece cgdct), hobim yok, kimsenin fakei, alt charı vb. değilim. tam bir http://4.bp.blogspot.com/-uTPS0YbOZEs/VcQTmlN_NyI/AAAAAAAAaV4/cb42c9aqVwo/s1600/ot.jpg buymuşun Alıntıla
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Yol yakınken doğru düzgün bir nick al bu accountu kapat. Karapanter yap nicki, kedili medili güzel. Alıntıla
qwerfghj Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Bir ara başka nick almıştım, doğrulama kodu gelmedi emaile. fenn said: Hangi takimlisin Gençlerbirliği. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.