FiXxXeR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Beta3 e kabul edilenler ve kesin oyniycaklar hatta oynayanlar mesaj atsin burayada biryerde bulusup birseyler yapalim. (Ayrica kabul edildiyseniz ama diyosaniz bukadar para vericem hemde 4-6 haftada gelicek. Yaniliyosunuz. Ben dubaide yasiyorum mayis 29 da order ettim bugun geldi. Bide degmez oyunun cikmasina az kaldi diyorsaniz fazla umutlaniyorsunuzdur oyun 2 aydan once kolay kolay cikmaz)[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 biraz sonra yollatıcam oyunu ama düşünmeye başladım acaba değer mi 22 gün oynamak için okadar para vermeye[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Lucas efendi bizi kabul eder yada biyerlerden key bulursam bende gelcem.Bulurum bi şekilde ama uzun sürüyor...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Ben de kabul edildim. Şu internet düzeldiği zaman Gemini'den CD leri alıp, bol bol Gemini ile takılacağım :) Bu FixXxeR, irc.e-kolay.net 'te #linux 'taki fixxxer mı ?[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 *ısın kılıcıyla harakırı yapar*[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Lightsaber ile de kuş başı yapmak ne zevkli olur.. Hiç pişirmene gerek kalmaz yeterince küçük kesiyorsan :) Ooh.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 ben vazgeçmiş bulunmaktayım bu arada ;)[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 bu topic biraz üstte kalsın.. ;)[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 mephisto hakkını bana ver[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 lütfen[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Azmo online oldugunda mesaj at buddykeyim geldi:)[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Hızımız biraz düzelsin bende gircem :)[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 said: FiXxXeR, 04 June 2003 19:19 tarihinde demiş ki: Azmo online oldugunda mesaj at buddykeyim geldi:)[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. ben atsam olurmu? :)[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 şu betaya kabul edilenler bilg. özelliklerini bi yazabilirler mi merak ettim de :)[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Benim accountunu aldığım adam amd yazmuş cpu hızını bile yazmamış, geforce2 si var felan ama almışlar...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XlendaR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Ahazi de oynuyorum, nick Xarr-Amn Xl'ileith Mail sisteminden bana ulasin bulusup takilalim beraber :)[hline]------------- RoA/XlendaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Ya oyunun teslim süresi için 4-6 hafta yazıyor, hakkaten bu kadar uzun değil heralde..??? CD sini teslim alanlar ne kadar zaman sonra aldılar söyleyebilirler mi acaba..? Bi de SWG forumlarında CD parasını verdikten sonra download da edilebilio gibi bi mesaj ilişti gözüme, aslı var mı?[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.." Arab, Abdul Alhazred; Necronomicon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Aha hallettim olayı, oyunu GB hesabından download da ettim mi tamamdır :) Hangi sunuculardasınız, ayrı gayrı düşmeyelim ..[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.." Arab, Abdul Alhazred; Necronomicon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Nasıl?? Cd-Key olunca Download edilebiliyo mu? Buddy Key'i olup ta vermeyen... :][hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Evet edilebiliyor, ama 1.7 GB olduğu gerçeğini düşünmek lazım :) Fiber hatlarımız düzelmeden imkansız maalesef, 76 saatte 530 MB indirebildim :( Neyse ki test run lar başladı SMW3 te, bir kaç güne açılacak ..[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.." Arab, Abdul Alhazred; Necronomicon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: ShARkY, 02 June 2003 22:11 tarihinde demiş ki: Ben de kabul edildim. Şu internet düzeldiği zaman Gemini'den CD leri alıp, bol bol Gemini ile takılacağım :) Bu FixXxeR, irc.e-kolay.net 'te #linux 'taki fixxxer mı ?[hline] -ee izmirdemisin kardes ?[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Ferman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar