Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beta 3'e kabul edilenler

FiXxXeR

Öne çıkan mesajlar

Beta3 e kabul edilenler ve kesin oyniycaklar hatta oynayanlar mesaj atsin burayada biryerde bulusup birseyler yapalim.
(Ayrica kabul edildiyseniz ama diyosaniz bukadar para vericem hemde 4-6 haftada gelicek. Yaniliyosunuz. Ben dubaide yasiyorum mayis 29 da order ettim bugun geldi. Bide degmez oyunun cikmasina az kaldi diyorsaniz fazla umutlaniyorsunuzdur oyun 2 aydan once kolay kolay cikmaz)[hline]a.k.a. Sharez
Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya oyunun teslim süresi için 4-6 hafta yazıyor, hakkaten bu kadar uzun değil heralde..??? CD sini teslim alanlar ne kadar zaman sonra aldılar söyleyebilirler mi acaba..?

Bi de SWG forumlarında CD parasını verdikten sonra download da edilebilio gibi bi mesaj ilişti gözüme, aslı var mı?[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.."

Arab, Abdul Alhazred;
Necronomicon
Sosyal ağlarda paylaş

Aha hallettim olayı, oyunu GB hesabından download da ettim mi tamamdır :)

Hangi sunuculardasınız, ayrı gayrı düşmeyelim ..[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.."

Arab, Abdul Alhazred;
Necronomicon
Sosyal ağlarda paylaş

Evet edilebiliyor, ama 1.7 GB olduğu gerçeğini düşünmek lazım :) Fiber hatlarımız düzelmeden imkansız maalesef, 76 saatte 530 MB indirebildim :(

Neyse ki test run lar başladı SMW3 te, bir kaç güne açılacak ..[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.."

Arab, Abdul Alhazred;
Necronomicon
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
ShARkY, 02 June 2003 22:11 tarihinde demiş ki:
Ben de kabul edildim. Şu internet düzeldiği zaman Gemini'den CD leri alıp, bol bol Gemini ile takılacağım :)

Bu FixXxeR, irc.e-kolay.net 'te #linux 'taki fixxxer mı ?[hline]
-ee

izmirdemisin kardes ?[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo
Ferman padişahin dağlar bizimdir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...