Sky_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ya bu pejo reklamında çalan şarkının adı neydşi metro efemde şarkı biti tam ismini sölicekti frekans bozuldu bi pok anlamadım bilen biriniz varsa pls pls pls[hline]Kings Of Cahos Me!!! Xeria Staff
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 nb1 ı yada mtvyı ızle orda asırı calıyorlar ozellıkle nb1da[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Raja Mushtaq - Heaven is a place for(yada on) Earth olması lazım
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 for diil on[hline]Not: Chem msg atma! Chemical, 05 June 2003 02:53 tarihinde demiş ki: neblim atlıoz işte Forum dimi burası? yoksa özelmi konuşuyorsunuz? etrafa açık bi forum burası dimi? e altına not koyun chem mesaj atma diye --- Ra_d, 04 June 2003 23:37 tarihinde demiş ki: zed ye beni...:) --- [Dagger v0.12b - Forum Auto Answering Program]
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 pejoyu ööle yapmak da aksar hani :)[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i]
Brad Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 onu bırak da en baba reklam muziği opet fullforce onu bilen war mı?
Sky_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 çok teşekkürler beyler.çok makbule geçti[hline]Kings Of Cahos Me!!! Xeria Staff
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 KOnu açılmışken birde ben sorim şu Rexona Reward reklamında çalan müzik ne ? "Run baby run now.." diyor bu arada bende bildiklerimi yazim Toyota Yaris Reklamında çalan müzik ( Uzaylıların olduğu fln): Audio Bullys - Snake ---------------- Nokia 7250 Reklamnda çalan : Zap Mama - Take me coco ---------------- Turkuaz reklamında çalan müzik (Türkçe değil orjinal) : Gotan Project - Vuelvo Al Sur ---------------- Son Renault megane reklamında çalan müzik : Moby - In this World Paylaşın beyler (: eheh güzel oluyor merak eden çok bu tür reklam müziklerini[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 rexona bana garbage'ı bi şarkısını anımsattı ama onlar değil herhalde.. "Nokia 7250 Reklamnda çalan : Zap Mama - Take me coco" yahu bu hani "daaa daa di daa diditdadıdıtda daaa daa di daa" diye kadın seslerinin çaldığı müzik mi? hastasıyım mutlaka bulmam gerek.. :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 evet o çalan şarkı o (: rexonada çalan ne ya ühüh[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Öne çıkan mesajlar