sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 hayır bir de her dublajı internetten indirdiği filmlerdeki gibi rus dimitrinin tüm karakterleri tek başına seslendirdiğini sanıyor. müdür onlar bu tarz şeylere takılmayan, ilgi duymayan kişiler için yapılıyor. sen iyisini istiyosan iyileri de var. niye cahil diyorsun öyle izleyenlere. adam orijinal izlediği için kendini elit gördü ya sdf
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 di said: Sikayet ettigin seyden sikayet etmeye hakkin yok cunku sana kimse zorla izlettirmiyor. Sen cakallik yaparken denk geldiginden sinire kesip QQ cekiyorsun. Alternatifin varken kullanmiyorsan aglamaya da hakkin yok evet. Ben bana sunulan hizmetin kotu olmasindan sikayet etmiyorum zaten, sikayet ettigim sey birseyin karsiligini alamamak degil birseyin yanlis yapilmasi. Dublaj meselesini elestirmek icin dublajlanmis butun yapimlari satin almak gerekmiyor anladik mi simdi? Ben bu tatsizligi yasamasaydim bu basligi acmayacaktim belki evet, ama GoT icin para oduyor olmak, zorla izlettirilmemek ile yanlis ve kalitesiz birseyi elestirmek arasinda baglanti yok. Senin modeline gore para verince elestiri hakki degil, dublaja bir alternatif gelmis oluyor zaten yine meseleyi address etmemis oluyorsun. Uzgunum buradaki korsan detayi sizin zannettiginiz gibi kisiyi soz ve elestiri hakkindan mahrum etmiyor. Ben faydalanma hakkim olmayan bir hizmeti elestirmiyorum, Game of Thrones'un kendisi ile ilgili birsey soylemedim. Faydalanan diger kimseleri elestiriyorum ki burada urunun ne oldugunun ve fiyatinin da kac oldugunun da konumuzla hicbir alakasi yok.
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 davosun vurguları tavırları bişey anlatıyorsa o kılıçlı dövüş sahnesinin aptallığı ne anlatıyor ya dublajsız anlatsana biraz
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Kilicli dovus sahnesi kotu diye o sahneyi kesip crouching tiger hidden dragondan dovus sahnesi koymuyorsak davos'un oyunculugunu da oldugu haliyle birakiyoruz.
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Diziye para verip izlemeyenler dovus sahnelerinin dandikligini de elestirmesin o zaman, ZORLA MI IZLETIYOLAR KARSIM
µh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Nigger_of_the_sand said: Diziye para verip izlemeyenler dovus sahnelerinin dandikligini de elestirmesin o zaman, ZORLA MI IZLETIYOLAR KARSIM
di Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Hehe. OP o kadar celisiyoki yazarken, 25424 tane alinti ile guzel bi ayar-fest yapilir lakin konunun gereksizligi spoiler ihtimali ile birlesti, haliyle kitliyorum.
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Uzun zamandir bu kadar farkli kisiye karsi hakli olmamistim haha
Öne çıkan mesajlar