Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Beyblade tartışmasız...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crestfallen Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Ben tam anlayamadım neden herkesin beyblade'den bukadar kötü bahsettiğini.Tamam bizim bildiğimiz topaç farklı 1 strateji ile pazarlanmıs ama izlerken dikkatimi çeken enönemli şey arkadaş dayanışmasını iyi işlemiş olmaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crestfallen Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Tamam kötü demek sıkıcı demek yeni birşeyler katmıyo bize demkse evet kötü ama Zaten gençliğimizdeki bir "voltran", bir "thundercats",bir "he-man" "she-ra" yokki.buyüzden tv de yayınlananlar arasında daha kötüsüde olabilirdi. Saygılar....Sevgiler... [Bu mesaj crestfallen tarafından 29 Ocak 2005 14:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 tabiki Beyblade[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 beyblade zaten ne idüüü belirsiz bi şey pokemon a benzetilmeye çalışılmış bencede en kötü animelerden birisi...[signature][hline] Who are those little girl's in pain Just trapped in a castle of dark side of moon Twelve of them shining bright in vain Like flowers that blossom just once in year They're dancing in the shadow like whispers of love Just dreaming of place where they are free as dove They never been allowed to love in this cursed cage It's only the fairy tale they believe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crestfallen Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 sanırım ben "ghost in the shell 2" diycem coksıkıcıydı ilk cd dayanamadım.Kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 "anlayamadım, kavrama gücüm yeterli gelmedi" demek yerine "çok sıkıcıydı, en kötüsü bu" demek de ilginç.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Arkadaşlar Beyblade'in iyi mi kötü mü olduğunu bırakın çocuklar değerlendirsinler. Cocuk dizisi o... Tabi bize anlamlı gelmez. Herşeyi kendi içerisinde derecelendirmek lazım. Şimdi bir çocua Ghost in The Shell Innocence seyrettirin, sonra da Beyblade'i, Pokemon'u, Bottle Fairy'i koyun. Bakim hangisi güzel dicek. Şimdi elimize Ayşegül ve Minik Serçe kitabı verseler ne kadar zevkle okuruz acaba? Tabi iyisi kötüsü de var bunarın ama hepimiz o kadar da küçük olmadığımıza göre bize hitap eden animeler arasından en kötüsünü seçsek daha iyi olur gibi geldi bana. Çünkü elbette Beyblade'in işe yaramazlığı konusunda hemfikir oluruz ama çocuk animeleri dışında farklı animeleri eleştirirsek daha güzel bir tartışma ortamı kurarız. Beyblade'i o kadar aşşağılamayalım, belki de çocuklar Beyblade sayesinde araştırmalar yaparak diğer animelere ulaşacaklar, yeni bir anime fanı olacaklar. Yukarıda bir arkadaşımız arkadaşlık konularını çok güzel işlediğini söylemiş Beyblade'in. Biz hissedemiyor olabiliriz, ya da çok salak geliyor olabilir ama bu yaşla ilgili birşey. Orta okuldayken Sailor Moon'u deli gibi izlerdim, duygusal sahnelere ağladığım olurdu filan (şimdi bile ağladığım zamanlar oluyor dermişim :P), dönüşüm sahnelerine bayılırdım ama şimdiyse o duygusal sahnelere gülüyor, değişim sahnelerini uzun ve saçma buluyorum. Herşey kendine göre, kendi içerisinde, hitab ettiği kitleye göre güzel. Biraz önce Sam'in de dediği gibi felsefeden anlamayan, bilim kurgudan hoşlanmayan bir herife Ghost in The Shell Innocence seyrettirirsem adam kusar, ne lan bu der, ne sıkıcı ama aslında anlamamıştır keriz. Walla anime akıllı adama hitab eder :D Salaklar hiç seretmesin :P Genellikle en dandik konulu animede bile mutlaka bir sonuca varılır, birşeyler verilmeye çalışılır. Anime güzel birşeydir yaf... :-)[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... [Bu mesaj KireiMerodii tarafından 29 Ocak 2005 17:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 sailor moon'a laf yok, kendi türü içerisinde gayet başarılı bir anime'dir.. 8-) beni anime'e ısındırmasını geçiyorum, karakterleri, özellikle de usagi gayet iyi gelişir mesela. usagi'den birkaç sezon üstüste nefret ettikten sonra 200. bölümde öyle bir bağlamışlardı ki şapka çıkarmıştım, o saftorik usagi esas dünyaya gerçekçi bakanları saf yerine koyuyordu, aptallık değil belli bir felsefe vardı orada işlenen. hani denir ya bazen "bundan ne öğrendin", sailor moon ciddi anlamda etkilemiştir bazı görüşlerimi olumlu yönde, bunu yapabilen başka anime de yok gibi 1-2 tanesi hariç.. her birinin hedeflediği kitle ayrı ama hedefledikleri kitleye göre değerlendirmek gerek. bence beyblade çocuklara yönelik haliyle de kötü bir anime mesela, benim zevkim küçükken de bugünkü halime benziyordu, öyle topaçları robot niyetine dövüştürmekten hoşlanacağımı sanmıyorum hakiki robotların dövüşmesi varken, pokemon'u da sevmezdim herhalde.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Seninki belli zaten Sam, BellDandy, Sailor Moon filan :D Bence de seni küçültsek yine sewmezdin Beyblade'i :) Hem yanlış anlama, Sailor Moon'a bişi demedik. Hime Chan No Ribbon, sonra Sailor Moon ardın da Bara no Berusairu.. Bunlarla büyüdük yaws. Nasıl koşardım ama okuldan çıkışta, böye ağlardım Sailor Moon'u kaçırınca... Usagi sapığıydım. Yaw aklıma geldi. Bir ara Usagi'nin sesini deiştirdiler, hatta hatırlarsınız belki Usagi Bunny(ta) diye çaarılırken bir zamanlar kim seslendirdiyse onu tek kelimeyle müthişti Usagi karakteri. Böyle zırlak, çılgın, heyecanlı, yaramaz bir kızdı, hiç de salak deildi, sonradan işte sesi deiştirildi, belki sen o zamanlar seyrettin Sam, cidden bayaa bir soumuştum, tam aptal sarışına dönmüştü Usagi... Hiçbirşeyi adam gibi veremedi kimse seslendiren aciip lahnet okumuştum.. Eski Usagi rebeldi, ronindi walla. Bişi keyfine göre olmadı mı yaygarayı basıverirdi. Salak gibi görünse de istediini alırdı. Way be, keşke şimdi de öyle bir diziyi tekrar sevebilsem. Ne heyecanla seyrederdim. Hatta o Hime Chan No Ribbon'da ortaokula yeni geçmiştim, oyuncağımın Pokota gibi konuşacağını sanarak uyuyordum hergün böyle aptal aptal dilekler diliyordum. Belki benim zamanımda olsaydı Pokemon, o balkondan uçacam diye atlayan çocuklardan biri olabilirdim. :lol:[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Animenin konusu itibariyle herkese çekici gelmeyeceği konusunda hemfikiriz sanırım. Serilerin bi hedef yaş grubu da mutlaka vardır tabii ama mesela ben Pokemon'u ne bundan önce seviyodum nede bundan seveceğim. Kimse kusura bakmasın. Mesela Sam Elfen Lied'ı beğenmiyo ama seri hangi siteden bakarsanız bakın en yüksek ratingleri almış. Ben de beğenmiştim. Ama çizim konusundan bi karşılaştırma yapmak gerekirse şimdiye kadar gördüğüm en kötüsü 'Aim for the Best' isimli bi filmdi. Büyük göz ve uzun bacaktan mı bahsediyoruz, bu filmde bütün kızlar sanki kafadan bacaklı familyasından gibiydi. Sadece iki göz, bi kafa ve iki bacaktan oluşuyolar. :) pekçok sahnesinde adamlar bi arka-plan çizmeye bile üşenmiş. Bunu bi de Blood:The Last Vampire ve Macross Zero dan sonra seyredince insanın öğüresi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 evangelion desem .p hirede katilaraktann.. ölesine "corba" bisi izlemedim izlemekte istemiom din felsefe hede hödö büdü katalimda sekil olsun die yapilmish salak sacma gelen bi anime .p elfeni sevdim desem ee acaba ilk izledigim de (yanlişliklaa tabiii :]) hentaisine denk geldigim icinmidir nedir :P hep böle sempatiylen bakmisimdir :P[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Hiiiiiiiiiiiiiiii!!! Evangelion dedi!!! :-O[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Evangelion a bu threadde yer yok. Süperdir o, o kadar tuttu ki aynısından bi tane daha yaptılar: Soukyuu no Fafner (Fafner in the Azure:Dead Aggressor, seyredin iyidir) ben daha öff bu da ne sıkıcı şeymiş dediğim anime izlemedim. bazıları diğerlerine göre daha bi sıradışı tabi, daha bi mükemmel ama baştan sona kötü anime izlemedim. hepsi ara sıra s..yor, Love Hina'nın bile 2-3 bölümü saçma sapandır ki genel olarak en beğendiğim serilerden biridir. bence çizgilerini ve tasarımlarını değerlendirmek lazım. Arka-planı, vs siyle birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 valla tanoren bence evangelion bu başlığa en çok yakışan anime ...[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 neden sonunu bağlayamadılar diye mi :) aslında angel lar bitmese :D serinin ikinci sezonu gelse işler yoluna girebilir ama Fafner e bakın o iyi toparlıyo. Ben bütün seriyi, ardından End of Eva. yı seyrettim. bu ne ya... oldum. Sonunu iyice s.çmışlardı. Bence bu karakterlerin 15 yaşında olmasından kaynaklanıyor. Zaten bütün animelerde karakterler 15 yaşında liseli .mına koiim. Sonra felsefik bi içerik vermeye çalışıyolar tam rezalet, yani bu Eva.nın sorunu değil, genel bi sorun. Neden Jin-Roh güzel, neden GITS güzel: çünkü karakterler yetişkin. Adamlar orada felsefeye, pisikolojiye girince garipsemiyorsun. Ayrıca şunu söylemek isterim ki, EVA mecha olayına yeni bi boyut getirmiştir. Akuma belki daha iyi değerlendirir ama insan benzeri, karate yapan dev robotlar bu seride ortaya çıkıyo (yanlışsam düzeltin). Hem ilk 10 bölümünü 1 günde izlemiştim gözlerim yerinden çıkmıştı ekran karşısında. o kadar heyecanlı ve güzel aksiyon sahneleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 deprem dede[signature][hline]alkolik pAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 beyblade.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Onca şey varken siz tutun Evangelion diyin.. :( Süperdir Evangelion... Evangelion'a kötü diyen adam anime seyretmeyi bıraksın derim ben... Tarzı bana uygun değil denilebilir ama kötü denilemez. Psikolojik, felsefik animelerden hoşlanmıyor olabilirsiniz ama Evangelion kesinlikle kötü bir anime değildir. Eva robotlarının dövüş sahneleri mükemmeldir, son bölümlerin hayata dair sorgulamaları, varılan sonuçlar, her karakterin analizi ve çözümlenmesi hayranlık uyandırıcıdır. En iyi anime diye bir topic açsam Neon Genesis Evangelion'un adının sık sık geçeceğinden hiç kuşkum yok...[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 evangelion 26 bölümün 22-23 bölümü sıradan amaçsız bir mechamsı anime olup son bölümlere geldikçe "hassss ya sıkıştı dötümüz , mesaj vermemiz lazim insanlara " korkusu ile bi ton aptalca ve gereksiz dinsel ( eva'da felsefeden çok dinsel gönderme vardir , daha ilginci yapımcılar japon olsa bile tüm dinsel göndermeler sadece hristiyanlık üzerinedir , ve ayrica altmetinlere bakılırsa tüm diğer dinlerin yok sayılırcasına göz ardi edildiğini görürsünüz ) ... eva başarisizdir , çünkü ne koymak istedikleri aşk hikayesi adam gidi olmuştur , ne koymaya çaliştiklari komedi unsuru komedi hissi verebilmiştir , ne güyya sözde felsefeleri ( ki paçalarini sonradan çıkardiklari 2-3 farki ova'da kurtaramamiştir ) adam gibi bi temele oturtulmuştur .. öyle allah ne verdi ise tıkıştıralim insanlar bi anlam çıkarsinlar mantiği ile yapilmiş bir anime daha izlemedim ... en beteri ise anime'yi anlamak/anlatmak için sonradan piyasaya sürülen kitaplardır .. düşünsenize bi filim / tablo / müzik parçasi yapiyorsunuz sonra da yanında kullanma kılavuzu verir gibi açıklama kılavuzu veriyorsunuz ... yaptiğiniz göndermeler okadar başarisiz olmuş ki kimse anlamamiş , sonra kitapta yazmişsini yok o adem'e gönderme bu isa'ya gönderme , bu 2. doğuşçuları simgelio , bunlar ateistleri falan fistan... ha neden tutar bu anime ??? 1) insanlar anlayamaz , ha ben anlayamadi isem süper bi animedir kesin hiper felsefiktir der ... 2) insanlar kulaktan duyma bilgilerle doldurulur doldurulur , çoğunluğun dediğine ters gitmeyi mantiksiz görür ... 3) insanlar dünyanın en katatonik ve donuk karakterleri ile (nası oluyosa ) kendilerini süper bi seviyede özdeştirir , o yüzden beğenirler ... yukarlarda bi yerlerde felsefesinin 15 yaşındaki çocuklar üzerinden yapilioda ondan olmuyo , yoksa ghost in the shell gibi karakterlerin büyük olduğu animelerde daha iyi denmiş .. kesinlikle katilmiyorum .. LAIN'i izleyin bakalim 9 yaşındaki bi kızın gözlerinden nasil felsefe yapilir ... kendi adima animelerde felsefeyi sevmiyor değilim tam aksine çok seviyorum ve bu işlerden anlıyorum ... zoraki tıkıştırılmış konuya iyi yayilip eritilmemiş saçma sapan düşünceler ile , adam gibi kafa patlatilip alt yapisi hazırlanmiş , güzel düşünülmüş bir anime arasindaki farki görünce bundan rahatsızlık duyuyorum[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hired-gun'un yukarıda yazdıklarının altına imza atarım konusu üzerinde hiç düşünülmemiş, sonunun nereye varacağı hesaplanmamış, serinin gelişimi buna göre düzenlenmemiş animeleri seyredince, hak vermemek elde değil. EVA malesef saydığım bütün bu özellikleri taşıyo. Shinji bi bölümde sorar:"biz neden dövüşüyoruz?", aldığı cevap: "çünkü onlar saldırıyo".... Oysa gerek çizimleri gerekse aksiyon sahneleri oldukça iyi. Ben biraz farklı bi açıdan bakıyorum. Her anime mesaj verecek diye bi kural yok. Sonuçta bunlar çizgi film. bazıları çocuklar için yapılıyo. En sevdiklerimden Love Hina'da mesaj kaygısı yoktur. Ancak şunu da söylemek isterim: Post modern şaç modelleri, harika ışıklı oyuncaklar, mükemmel arka-planlar çizen ama malesef el ve ayak çizmekte hiç yeteneği olmayan anime çizerleri, en iyi örneklerini mecha tarzında veriyorlar. Siz hiç doğru dürüst koşan bi karakter görüdünüz mü? Yani gerçekci bi çizimle. Gördüyseniz bana da söyleyin hemen seyredeyim. :)İnsan vücut hareketlerini beceremeyen anime çizerleri, Eva.'da insan-vari gövdeye sahip robotların hareketlerini çok başarılı veriyorlar. 'The Day Tokyo stood Still' (yada Silent da olabilir) adlı bölümde bunu iyi hatırlıyorum. Bu açıdan başarılı, yoksa serinin sonunu hakkaten becerememişler. Ondan dedim, Angel lar bitmese beki daha iyi olurdu diye. Mesela Berserk serisi en olmadık yerde bitiyo, şimdi düşünmek lazım bu seri de anlamsız mı diye. Bi sonuca varmıyo. Keza Trigun da sonunu sırf bitirmek için yapmışlar hissi uyandırıyordu. En güzeli Cowboy Bebop, en azından adam ölüyo da hikaye bitiyo. Bence bi anime anlatacağını 13 bölümde anlatmalı. Neden Rurouni Kenshin: Trust and Betrayal en iyi, çünkü 4 bölümde en iyi biçimde anlatıyo. Hem olayları hemde kiilerin duygusal gelişimini çok iyi veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Şimdi, arkadaşım... Haklısın iki grup var... *Animeyi anlamayıp saçma diyenler. *Anlamadım diyip süper bulanlar. Ama bir de anlayıp beyenlenler ve beyenmeyenler diye ayrıca iki grup daha var... Madem anlamışsın, ben seni kötü bulanlar kategorisine alıyorum. Zaten Witch Hunter Robin'in sıkıcı olduğunu düşünmeyen, hatta hiç bitmemiş, devam ettirilmiş olmasını dileyen bir animecisin. İşte tam burada zevkler ve renkler tartışılmaz sözünü dikkate alarak Neon Genesis Evangelion'u tekrar anlatmaya çalışmayacağım... Ben birkaç sözle sorgulamayı başlatıp sonuçlara varma işlemini bize bırakan, ağacın dallarını gösterip köklerine inme olayını es geçen animeleri daha çok seviyorum. İlk bölümlerin saçma sapan mecha bölümleriyle dolu olduğunu düşünmüyorum, son bölümlerin de çok saçma oldu diye bir telaşla temeli hristiyanlığa dayanan felsefelerle rastgele doldurulduğu fikrine katılmıyorum... Sonradan Evangelion'u açıklamak için yapılan her türlü şeyin de Evangelion'un yetersizliğinden kaynaklandığı düşüncesine ASLA evet demiyorum... Bir anime çok beyenilirse, onunla ilgili pek çok şey piyasaya sürülür. Animatrix Matrix anlaşılmadığı için aptallara yönelik mi yapıldı? Herşeyi apaçık vererek, benim bulmama, bulmamı birakın düşünmeme, merak etmeme fırsat bırakmayan, bir de felsefe yapıyorum diye geçinen animelerden hoşlanmıyorum... Daha ben ikinci bölümde, son bölümde neler olabileceğini anlıyorsam, birşeylerin nedenini sorgulamıyorsam animenin akışı içerisinde ona felsefik anime demem. Çerez derim, seyrederim gülerim... Eğer komik, hareketli birşey değilse de sıkıcı diye adlandırırım, hele bir de konusu derin değilse, basit birşeyin çevresinde dönüp dolanıyorsa... Anime seyrederken işin özel yanı, sana bilmediğin, yada beklemediğin anda birşeyler verebilmesidir. Kişinin ne alacağı da onun beklentisine göre değişir... Sam Sailor Moon'da Usagi hakkında gayet güzel bir yorum yapmıştı. 200 bölüm sonrası bir karaktere saygı duymak... İlgisini çeken birşeyler oldu ki 200 bölümlük animeyi devirdi. Evangelion'da ne ilgini çekti? Belli ki konusu çekmemiş... Konunun işleniş tarzı hele hiç ilgini çekmemiş... Diyorum ya zevkler ve renkler... Konunun işleniş tarzı mükemmeldi... Herşey parça parça hareketli bir biçimde ilk bölümlerde verildi. Son bölümlerde yoğun olarak beyin fırtınası yapıldı ve sonuca mükemmel bir biçimde varıldı. Konusu bana göre gayet çekiciydi... Neon Genesis Evangelion kadar ETKİLEYİCİ anime sayısı pek azdır... Ve yine onca anime dururken Evangelion'a En Kötü demek vicdansızlıktır... :D[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar