SavagE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Emniyet genel müdür yardımcısı Feyzullah Arslan'ın polisin hatıra defterinden isimli bir kitabından ilginç diyaloglar... merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz --------------------- merkez : mevkiniz? ekip : cumhuriyet caddesi merkez: tam mevkiiniz? ekip: arabadayız --------------- ekip: bahse konu olan aracı inliyoruz merkez : araç alkollü mü? ekip : olumsuz efendim, araç dizelmiş ekip: merkez hırsız kaçıyor merkez : anlaşıldı nerden nereye kaçıyor? ekip: şuraya doğru kaçıyor merkez: Biri 4512'den telsizi alsın, adam gibi tarif etsin. --------------- ekip: caddede şüpheli bir paket var. merkez: anlaşıldı .evre güvenliğini alın, pakete dokunmayın. Uzman ekip seyir halinde. 3 dakika sonra... ekip: uzman ekibe gerek yok paket boş merkez: nerden anladınız, çevre güvenliği alın demiştik ekip: üzerinden kamyon geçti efendim[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P) Little - Friar 50 - Vorgitern (R.I.P) Sarisin - Skald 50 - Merlin (deleted) Sarisin - Merc 50 - Merlin (deleted) Bonussimo - Savage 50 - Merlin (deleted) Akondc - Thane 50 - Merlin (main) :) Sarisin - 48 Cleric - Merlin (new acc)
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ehueheh gerek yok ustunden pati gecti :D[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hehe güzelmiş başka yokmu?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
SavagE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 yok walla, ama ben bu adamın kitabını alcam :) daha güzel şeyler wardır...[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P) Little - Friar 50 - Vorgitern (R.I.P) Sarisin - Skald 50 - Merlin (deleted) Sarisin - Merc 50 - Merlin (deleted) Bonussimo - Savage 50 - Merlin (deleted) Akondc - Thane 50 - Merlin (main) :) Sarisin - 48 Cleric - Merlin (new acc)
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 çevre güzenliği olayına bitiyorum ben zaten bu bomba olaylarında polis paketin 10 mt etrafına şerit çekiyo millette şeritin etrafına dizilip seyrediyo olayı filim seyreder gibi :D[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 yelli olunca nasıl konuşurlar acaba..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir
SavagE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 klasik bi post kasan eleman gorüyoruz üstte...[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P) Little - Friar 50 - Vorgitern (R.I.P) Sarisin - Skald 50 - Merlin (deleted) Sarisin - Merc 50 - Merlin (deleted) Bonussimo - Savage 50 - Merlin (deleted) Akondc - Thane 50 - Merlin (main) :) Sarisin - 48 Cleric - Merlin (new acc)
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Çok var böyle aldırış etmemek lazım.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 5690:Burada çekilmesi gereken bi araş var. 5491:efendim ben sahilden intikal ediyorum. merkez:91,sen bulunduğun yerde kal,31 çeksin. --------------------------------------------- 3370:Bir minibüs at arabasına çarpmış at vefat etmiş merkez:Başınız sağ olsun[signature][hline]
Suark Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 çok guzel yaw.[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol -Şefkat ve merhamette güneş gibi ol -Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol -Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol -Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol -Hoşgörülülükte deniz gibi ol -Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana
wook Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ahaha çok güzel yaw...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 dahasıda vardır ama bunlar yeni galiba[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ehuehuehuehe baya güselmis...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
The_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 eheuehueheueheeuuehe :-P Baya güzelmiş..[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!!
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hehe güzellllll[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki: --------------- ekip: merkez hırsız kaçıyor merkez : anlaşıldı nerden nereye kaçıyor? ekip: şuraya doğru kaçıyor merkez: Biri 4512'den telsizi alsın, adam gibi tarif etsin. --------------- ahahahah. :-D[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK [Bu mesaj crocodile tarafından 01 Şubat 2005 15:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar