Joker Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Bilgisayarınızda yüklü olan ve Cd harici bilgisayardan çalışmayan setup dosyalarını InCd 'nin memorysine atarak cd yakmadan yada kullanmadan HDD den çalıştırabiliyoruz... Bunu ben buldum az önce, Belki bilinen bişidir... Lazım olur diye düşündüm...[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [Bu mesaj Uzaylılar tarafından 28 Ocak 2094 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 tebrik ediorum ve başarılarının devamını diliorum...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 kullanışlı bişi cdye gerek kalmadan direk hdd'den oyunları fln install edebilioz...[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [Bu mesaj Uzaylılar tarafından 28 Ocak 2094 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 deamon tool denen alet bu iş için değilmi zaten? yada dediğini anlamadım[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 no cd crack senin dediğin heralde(markası neyse :P) işte nocdcrack'e gerek kalmıyor bunun sayesinde... yasal yolla hile yapmak gibi bişi :P[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [Bu mesaj Uzaylılar tarafından 28 Ocak 2094 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 vituaş drive var bu iş için :) yılladır onu kullanırım başka bişeyle işim olmaz :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 benim dediğim bilgisayarda bir sözde driverda 1cdnin imageını yaratıyor ve bilgisayarı kandırıyor :p[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ya bi sürü marka var nocdcreckerların... biz kıraker sevmeyizde yemeyizde :P nasıl kıvıram bilmem ki,[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [Bu mesaj Uzaylılar tarafından 28 Ocak 2094 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 kafamı allak bullak ettiniz[signature][hline]alkolik pAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ahha bende 3. okuyuşumda anlamıştım.(doğru anladıysam tabi) [signature][hline] [Bu mesaj ReD_DoG tarafından 01 Şubat 2005 02:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 yok yaw çokmu karışık olmuş :lol:[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [Bu mesaj Uzaylılar tarafından 28 Ocak 2094 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ehm.. e biraz[signature][hline]alkolik pAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ben bişey anlamdım :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Kardeş bırak bunları gamecopyworld neyine yetmiyor.[signature][hline]Ignorance is the man's worst handicap, get rid of it before it comsumes you. Don't tell me "Ignorance is bliss" that's what they want you to think John_Petrucci, 17 Ocak 2005 21:14 tarihinde demiş ki: Yaşasın hepimiz öleceğiz :tebrikz: All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Cd yoktur, az votka vardır...[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki: merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Incd Memory ne ya[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Offf yıllardır kullandığımız Virtual Cd olayını söylüyor işte. Sizdevam edin mutlu mesut hayatınza :)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar