Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amman tanrım gözümü para bürümüş!

elaidi

Öne çıkan mesajlar

Bugün oyun satan bi yerde jedi knight2'yi ararken playboy: the mansion'ı gördüm okumuştum bi kaç kez merak ettim nasıl bişey olduğunu dedim bi aliym.. eve geldim install ettim falan derken oyuna başladım. saat 8'di ve az önce saate baktım saat 04.11!! 8 saat ben bu oyunu oynamışım! ha diceksiniz ki vay abaza 8 saat playboy oynamış.. hayır yanılıyosunuz olay abazalıktan olmadı tam olarak.oyunun amacını özetlicek olursam:
Hugh Heffner'sınız. Playboy Malikanesinde yaşıyosunuz baya bir karizmasınız 100.000 dolarınız var ve playboy dergisine sahipsiniz. FAKAT tanınmayan bir derginin sahibisiniz. amacını verilen görevlerle birlikte bu dergiyi büyütmek büyütmek ve en büyük olmak. tabii 10 dakikada bir hatunlarla sevişmeler yatmalar götürmeler soymalar etmeler falan.. Kapak kızını ve içerdeki bir kızı siz seçiyosunuz fakat o kadar da kolay bir iş değil. Kapak kızı içerideki kız kadar kolay poz vermiyo. içeridekinin playmate olması yeterliyken kapağa ünlü birini çıkartmazsanız reyting toplayamıyosunuz takdir edersiniz ki bu yüzden devamlı partiler düzenlemek zorunda kalıyosunuz ve partiler 10.000 20.000 dolarlık partiler.. her yanınızdaki playmate'e 15000 dolar gibi ücretler ödüyosunuz kısacası oyun kolay değil..Neyse topicin asıl amacı şu. ben oyundan çıkmadan 20 dakika önce anladım ki bütün kızları tamamiyle araç olarak görüyor kazandığım paranın sahip olabilceği hiç bir lüksü kullanmıyor dergi yetişmediği zaman strese giriyordum kesinlikle kadınlarla zorunda olmadıkça yatmıyor hatta evde görmezlikten bile geliyordum cıbıl cıbıl gezen müthiş bayanları.. bana noluyo? yoksa ileride gözü hiçbişey görmeyen bir işkolik mi olucam! İMDAT![signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Sosyal ağlarda paylaş

bi ara dergiyi yetiştiremedim stres oldum tabii maaşlar falan var dağıttım maaşları ve eksi paraya düştüm sonra gittim evdeki en sevdiğim eşyayı satmak zorunda kaldığımı anladığımda haykırdım. LAN O...LAR ADAM GİBİ POZUNUZU VERİN İŞTE NE NAZ YAPIYOSUNUZ!

annem dehşet içinde geldi bana bakıyo.. tamam anne sorun yok dergiyi çıkarttım deyince annem napsın sapıttın iyice diyip içeri gitti..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

Sosyal ağlarda paylaş

larry'i de aldım ama daha install etmedim playboy çok sardı haha içindeymiş gibiydim kurtarın beni![signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bi farkımız var sen savaşmicaksın ben üreticem..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 01 Şubat 2005 04:37 tarihinde demiş ki:
bi farkımızı da ben söliyim.
ben oyunlarla hayatımın şekilleneceğini sanmıyorum sen kaptırmış gidiyosun :D

neyi tartışıyoruz ben şurda 8 saat oyun oynadım diye üreticem demiyorum başına bişey gelmezse hazırda olan bi işim olduğu için bunu sölüyorum.. sen hala gelmiş ne diyosun..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

Sosyal ağlarda paylaş

ya millet anlayamıyo sanırım ama ben yine de uyarı mesajı olarak yaziym.. msjı ciddi olarak yazmamıştım.. neyse anlayan anlar..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaer_Aloneheart, 01 Şubat 2005 05:22 tarihinde demiş ki:
ya millet anlayamıyo sanırım ama ben yine de uyarı mesajı olarak yaziym.. msjı ciddi olarak yazmamıştım.. neyse anlayan anlar..

açıklarmısın bana hakaretin ciddi olmayanı varmı acaba?[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...