Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 3.48-49 gibi bir şeyle mezun oluyorum bu dönem. yaz okuluna uzatırsam 3.5 u geçebiliyorum. değer mi sırf bu high honor mevzularına filan? mastera da ingiltereye gideceğim seneye, burs filan konularında da fark yaratır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 sanmıyorum panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 dedigin gibi olcaksa yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 yaratmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 bi yaz okulu ile 3,5 üstüne çıkabiliyorsan git tabi ama 3,5 te kalcaksa değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 UK için 3.35 üstü second upper class student mı ne oluyodu, ondan sonra 3.7 ortalama falan lazım sanırım first honour için yanlış hatırlamıyosam. ve gördüğüm tüm üniv.lerde burs alabilmek için second upper yetiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar