uncla Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 colaya bayılırım tabiki colayı seçerim,ama coca&cola pepsi değil[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 ayran lahmacun vs gibi şeylerin yanında yönetir. ama kolayla hamburger yemenin tadı da başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 tost,döner vs ile ayran, hamburger kola, yalnız olarakta kola[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Kebap hede hödö gibi şeyler yanında ayran tabikide ama pizza hamburger vs tarzı şeylerle kola sade olarakta ikisinide içerim yani canım hangisini istiyosa heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: Deli_Haci, 19 Aralık 2004 01:45 tarihinde demiş ki: En güzeli süt beee. Kola aptallık yapıyormuş, diyenin yalancısıyım (cup tıss, hemen çamur atar) Ayran da sevmem aslında, sulandırılmış yoğurt. Ben hala süt içiyorum sizi bilmem. tabi sütün tadı başka:) ama içtikten sonra karın ağrısı yapıyor[signature][hline] :rock: CaTaPuLt :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Kısacası Patiler; Türk mutfağına özgü yiyeceklerin yanında; Ayranı, Fast-Food tarzı yiyeceklerin yanında da Kolayı tercih ediyor.[signature][hline]Being Optimized for Nullification and Zealous Infiltration/Biomechanical Unit Designed for Destruction and Yelling [Bu mesaj Bonzi_Buddy tarafından 19 Aralık 2004 12:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesela izmirden istanbula dönerken susurlukta mola veriyor otobüsler.Bir ayran içiyorsunuz olay budur diyorsunuz ve süper bir uykuya dalıyorsunuz.Ama bunun haricinde "Kola"[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arawn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: Bonzi_Buddy, 19 Aralık 2004 12:56 tarihinde demiş ki: Kısacası Patiler; Türk mutfağına özgü yiyeceklerin yanında; Ayranı, Fast-Food tarzı yiyeceklerin yanında da Kolayı tercih ediyor. :tup:[signature][hline]ICQ 151362108 MSN [email protected] Kinetic Humanoid Assembled for Nullification and Ultimate Mathematics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: DuNgEoN, 19 Aralık 2004 12:58 tarihinde demiş ki: Mesela izmirden istanbula dönerken susurlukta mola veriyor otobüsler.Bir ayran içiyorsunuz olay budur diyorsunuz ve süper bir uykuya dalıyorsunuz.Ama bunun haricinde "Kola" ulusoy susurluk tesisindeki kadar dandik ayran görmedim. sakın onun susurluk ayranı olduğunu sanmayın. susurluk ayranını susurlukta , kendi içinde içebilirsiniz ancak. adamlar basıyo sodayı veriyolar susurluk ayranı diye.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: Bonzi_Buddy, 19 Aralık 2004 12:56 tarihinde demiş ki: Kısacası Patiler; Türk mutfağına özgü yiyeceklerin yanında; Ayranı, Fast-Food tarzı yiyeceklerin yanında da Kolayı tercih ediyor. +1[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: Thestral, 18 Aralık 2004 21:27 tarihinde demiş ki: Yediğim yemeğe göre değişir. Herhangi bir döner , dürüm ve benzeri şeylerin yanında ayran. 2 aydır kola içmeyide bıraktım. Ancak gittiğim ortamda mecbur kalırsam(alkol almadığım için) aynen[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 ayran[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 kola kola daima kola mecbur kalmadıysam(pepsi ya da cola turka ile karşılaşısam yani) ya da param yoksa ayran tercih ederim sadece[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 konunun sahibi bence ödev yapıyor :) "paticikteki şu kadar kişiye sorduk.." tuzlu ve salatalıklı ayran.. köpüğü olursa makbule geçer :)[signature][hline]Harvester - Deadly one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 salatalıklı ayran birazcık cacık oluyor :)[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 güzel tespit bravo[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ayraaaaaaaaaaaaaan ekşi hatta olursa köpüklü ayran[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ayran[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ayran tabii ki.Kolayı bırakmayı başardınız mı sızden iyisi yok.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ayran[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 lahmacun döner tost şiş vb şeyler için ayran pizza hamburger ve bisküvi kek gibi şeyler içinde kola derim ben[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 İkiside yerinde, zamanında güzel.[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xx2xx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Mirluin, 01 Şubat 2005 10:53 tarihinde demiş ki: lahmacun döner tost şiş vb şeyler için ayran pizza hamburger ve bisküvi kek gibi şeyler içinde kola derim ben +1[signature][hline] Knight Online ixg. da Orc Paper Magedir lvl 5x dir. Clan Lideridir. 676 Manner Sahibidir. Koaka.com da Poker muptalası gizli gorev operatörüdür. muhasebeburosu.com da forum yöneticisidir Reel Hayatta Müdürdür, zekidir, karizmatiktir. ßir Cümle İle ßen Ölümü ßeklerken ßoş Vakitlerimi Değerlendiriyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 şu hamburgeri hala yiyen var mı acıyorum vaalla :-)[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ayrani sadece lahmacun ve kokoreçle içerim yoksa kola...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... [Bu mesaj Hamish tarafından 01 Şubat 2005 11:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar