Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabahın Köründe Yaptığımız Salaklıklar

UltraPsycho

Öne çıkan mesajlar

Salaklıkların zamanı olmaz diyerek şu olayı anlatayim.
bir arkadaşımla karadenizli şivesiyle konuşmaya çalışıyorduk ve o günün büyük bir oranı laz şivesiyle geçti. Olay tamamen geyik yani hiçbir alakamız yok.. Neyse ardından ayrıldık ve taksiye bindim. Nasıl olduysa taksiciye dönüp "düz gideyruz" dedim.. Dedim ama biryandanda dondum kaldım ne dedim ya ben diye. Üzerinede zaten olabilecek en kötü şey oldu. Uy lazmisun diye atıldı taksici. Ölmek istediğim anlardandır o :) mecburen erken inmek zorunda kaldım..
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçi sabah değil ama anlatayım yine de =)

Yatılı okulda okuyorum. Günlerden Cuma, izne çıkçaz. Herşeyim hazır. saat 17:30'da vapur var. O vapurla izne çıkçaktım işte. saati sordum arkadaşa 2 dedi. Bende nasıl olsa 3 saat var diye pijamalarımı giyip yattım yatağa yatarkende arkadaşa tembih ettim izin saati gelince beni uyandır diye. O da tamam dedi. Neyse ben bi güzel yattım pijamalı bi şekilde. Cuma günler o saatlerde boş olur okul. arkadaş beni uyandırdı işte zaman gelince bende kalktım. Pijamayla tualete gitçem sonra giyinip çıkçam izne. ama o kadar yorgunum ki hiç bişi hatırlamıyorum. az önce söylediğim planda normalde yapmam gerekenler. Neyse işte ben tualete giderken gözüm duvardaki saate takıldı. Dijital saat bu 12 çıkarma işlemine oldum olası uyuz oluorum o saatlerde. Saat 17:00. Çıkarıyorum 12. Kaç etti = 5. Bi süre bakıp duruyorum saate sonra uyandıran arkadaşa küfrede küfrede tualette işimi görüyorum. dedim ya okul boş diye o saatte havanın da karanlık olması zamanın sabahın 05:00ı olmasını gerçekliyo. Gidiyorum yatıyorum tekrar. Uyuyorum ve tekrar uyanıyorum. Gündüz zannediyorum [havaya da bakmıyorum nasıl bir fikir yürütmekse artık] ve nöbetçiye "Abi beni saat 5 te kaldırırsın vapura bincem" diyorum. Adamda hastaneye gitçem zannedip tamam diyo bana. Ben sonra gidip tekrar yatıyorum. Neyse işte saat 05:00 oluyor ve nöbetçi gelip beni uyandırıyor "Sezer saat 5" diye. Paldır küldür iniyorum yataktan seri bir şekilde giyiniyorum. Ve her şeyim hazır bir vaziyette çıkıyorum okuldan dışarı. Hava karanlık tabi. "Akşam vakti karanlık olur" diyorum da ortamın ıssızlığı hiç dikkatimi çekmiyor nedense. Sonra gidiyorum iskeleye vapur beklemeye başlıyorum. Aradan 1,5 saat geçtikten sonra günün ilk vapuru geliyor ve yolcu almaya başlıyor. İzne çıkmanın verdiği heyecan ile bende biniyorum vapura. Lâkin durumu eve gittiğimde anlıyorum ve yaklaşık yarım saat boyunca gülüyorum halime =)[signature][hline]A L'outrance Voice of Souls
Sosyal ağlarda paylaş

ben küçükken ananeme gitmiştim kalmaya gece kalkmışım ananemin uykusu hafif pırt desen duyuyo sonra sokak kapısını açıp kapının önündeki büyük tüpün üstüne işemişim sonra ananemgeldi bağırdı ben o zaman uyandım yanımda bi de horoz vardı(nerden geldiyse?)[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır.

[Bu mesaj fiona tarafından 29 Ocak 2005 14:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dün gece bi film izledim kadın gidip mutfağa bakıyodu canavarı görmek için uyumuşum film karşısında babam televizyonu falan kapamış gecenin bi yarısı kalkıp mutfağa gittim demek burda da diilsin e o zaman nerdesin dedim sonra üf be ben uyucam sen beni bul diyip yattım(bunu yapmaktaki amacımı ben de bilmiyorum):lol:[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

sabah sabah uyku sersemiyken süt içiyim derken seker yerine tuz koyup yar1s1n1 yere döktükten sonra tuzlu sütümü bir güsel içtim. Sonra da geri yata döndüm :D[signature][hline]Sevmek sadece esen kuvvetli bir fırtınadır,
Sevilmek ise bu fırtınaya dayanmasını ve bundan yararlanmasını öğrenmektir.
Sosyal ağlarda paylaş

17 ağustos depreminin olduğu gece bir arkadaşım bizde kalıyodu deprem oluyo babam hadi uyan oğlum deprem oluyo diyordu
çocuk: ya anne git işine ben okula falan gitmiyorum zaten bu gün sınav falan yok
babam: oğlum ev başımıza yıkılacak bak senin annen benim lise arkadaşım bırakamam seni böyle kalk hadi
çocuk:ya anne manyakmısın ne depremi çocukkende yangın çıktı derdiniz bırak yatağımı sallamayı
zor oldu ama başardık
merak etmeyin ev yıkılmadı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...