inf Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Salaklıkların zamanı olmaz diyerek şu olayı anlatayim. bir arkadaşımla karadenizli şivesiyle konuşmaya çalışıyorduk ve o günün büyük bir oranı laz şivesiyle geçti. Olay tamamen geyik yani hiçbir alakamız yok.. Neyse ardından ayrıldık ve taksiye bindim. Nasıl olduysa taksiciye dönüp "düz gideyruz" dedim.. Dedim ama biryandanda dondum kaldım ne dedim ya ben diye. Üzerinede zaten olabilecek en kötü şey oldu. Uy lazmisun diye atıldı taksici. Ölmek istediğim anlardandır o :) mecburen erken inmek zorunda kaldım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 uşağum sin indir bani şu kööşede ha[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Gerçi sabah değil ama anlatayım yine de =) Yatılı okulda okuyorum. Günlerden Cuma, izne çıkçaz. Herşeyim hazır. saat 17:30'da vapur var. O vapurla izne çıkçaktım işte. saati sordum arkadaşa 2 dedi. Bende nasıl olsa 3 saat var diye pijamalarımı giyip yattım yatağa yatarkende arkadaşa tembih ettim izin saati gelince beni uyandır diye. O da tamam dedi. Neyse ben bi güzel yattım pijamalı bi şekilde. Cuma günler o saatlerde boş olur okul. arkadaş beni uyandırdı işte zaman gelince bende kalktım. Pijamayla tualete gitçem sonra giyinip çıkçam izne. ama o kadar yorgunum ki hiç bişi hatırlamıyorum. az önce söylediğim planda normalde yapmam gerekenler. Neyse işte ben tualete giderken gözüm duvardaki saate takıldı. Dijital saat bu 12 çıkarma işlemine oldum olası uyuz oluorum o saatlerde. Saat 17:00. Çıkarıyorum 12. Kaç etti = 5. Bi süre bakıp duruyorum saate sonra uyandıran arkadaşa küfrede küfrede tualette işimi görüyorum. dedim ya okul boş diye o saatte havanın da karanlık olması zamanın sabahın 05:00ı olmasını gerçekliyo. Gidiyorum yatıyorum tekrar. Uyuyorum ve tekrar uyanıyorum. Gündüz zannediyorum [havaya da bakmıyorum nasıl bir fikir yürütmekse artık] ve nöbetçiye "Abi beni saat 5 te kaldırırsın vapura bincem" diyorum. Adamda hastaneye gitçem zannedip tamam diyo bana. Ben sonra gidip tekrar yatıyorum. Neyse işte saat 05:00 oluyor ve nöbetçi gelip beni uyandırıyor "Sezer saat 5" diye. Paldır küldür iniyorum yataktan seri bir şekilde giyiniyorum. Ve her şeyim hazır bir vaziyette çıkıyorum okuldan dışarı. Hava karanlık tabi. "Akşam vakti karanlık olur" diyorum da ortamın ıssızlığı hiç dikkatimi çekmiyor nedense. Sonra gidiyorum iskeleye vapur beklemeye başlıyorum. Aradan 1,5 saat geçtikten sonra günün ilk vapuru geliyor ve yolcu almaya başlıyor. İzne çıkmanın verdiği heyecan ile bende biniyorum vapura. Lâkin durumu eve gittiğimde anlıyorum ve yaklaşık yarım saat boyunca gülüyorum halime =)[signature][hline]A L'outrance Voice of Souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Bu sabah kalktım, televizyonu açtım ve tekrar yattım. Hala amacımı çözebilmiş değilim..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 kim bilir kaç kere alarmı çalan cep telefonumu kulağıma götürüp "alo" dedim. işin daha da kötü tarafı, karşı taraftan bir cevap beklemem ve neden düdüdütlerin kesilmediğini kavrayamamdır.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pleksiglas Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 akşam 1 litre sıcak süt içilir. mutfakta koltuğa sızılır. baba tarafından pijamalar getirilir. uyku sersemi halde giyilir. sonra odaya gidilir. pijamalar çıkarılır. kot pantolon gömlek giyilip yatağa girilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ben küçükken ananeme gitmiştim kalmaya gece kalkmışım ananemin uykusu hafif pırt desen duyuyo sonra sokak kapısını açıp kapının önündeki büyük tüpün üstüne işemişim sonra ananemgeldi bağırdı ben o zaman uyandım yanımda bi de horoz vardı(nerden geldiyse?)[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. [Bu mesaj fiona tarafından 29 Ocak 2005 14:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 dün gece bi film izledim kadın gidip mutfağa bakıyodu canavarı görmek için uyumuşum film karşısında babam televizyonu falan kapamış gecenin bi yarısı kalkıp mutfağa gittim demek burda da diilsin e o zaman nerdesin dedim sonra üf be ben uyucam sen beni bul diyip yattım(bunu yapmaktaki amacımı ben de bilmiyorum):lol:[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 he bi de bu sene okulun ilk günü dişlerimi diş macunu yerine traş köpüğüylen fırçaladım:LOL:[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 nasılmış tadı :D[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 süper deneyin de görün(öğğğğğğğğk iiiirenç)[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enialis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 sabah sabah uyku sersemiyken süt içiyim derken seker yerine tuz koyup yar1s1n1 yere döktükten sonra tuzlu sütümü bir güsel içtim. Sonra da geri yata döndüm :D[signature][hline]Sevmek sadece esen kuvvetli bir fırtınadır, Sevilmek ise bu fırtınaya dayanmasını ve bundan yararlanmasını öğrenmektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 17 ağustos depreminin olduğu gece bir arkadaşım bizde kalıyodu deprem oluyo babam hadi uyan oğlum deprem oluyo diyordu çocuk: ya anne git işine ben okula falan gitmiyorum zaten bu gün sınav falan yok babam: oğlum ev başımıza yıkılacak bak senin annen benim lise arkadaşım bırakamam seni böyle kalk hadi çocuk:ya anne manyakmısın ne depremi çocukkende yangın çıktı derdiniz bırak yatağımı sallamayı zor oldu ama başardık merak etmeyin ev yıkılmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar