Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Puntotur - Budapeşte Prag Viyana Şeker Bayramı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben figlmülleri beğenmemiştim, immerval daha iyi demişti sonra orda biri bi blogger ama gidip denemedikdi. Yarın da ordaysan ve para bolsa bi de onu dene derim
Mesaj tarihi:
Esh cuma sabah saat 5:20de groupama stadinin ordaki otobus duragindayiz. Gece tren bileti bulamadik pragdan, gunduz de zamanimizdan calmak istemedik. Pestede old city civarinda kaliyoruz surda https://www.google.com/maps/dir//47.495556,19.064276/@47.4940158,19.0597912,15.5z

Nasil yapalim tek care taksi mi bide ne kadar yazar? Gerci otobus tunayi gececek bi noktada, belki daha yakin bi yerde inebiliriz
Mesaj tarihi:
Her yere public transport var

Public transport ios app i icin : bkk yaz arat.

Gun ici derken 1 gun mu ayirdiniz budapesteye?

Muze falan gezmek istiyo musunuz?
Mesaj tarihi:
Bu lanet olasıca havanın kıçına tekmeyi basmak lazım adamım. Bu ne la temmuz ayında 19 derece bi rüzgar bi yağmur, üstüne güneşle 25 derece hooop hoşgeldin hastalık

Pragda gtüm hastalıktan kırılıyor ama kaleyi ve kafka müzesini gezmeye çıkıyoruz birazdan. Ağrı kesici honey cider komboladım sabah sabah, bakalım pilim nereye kadar yetecek.

Gt demişken blackice buralarda mı? Bi taharet konusu gerekiyor sanki, ömrümüzden ömür gidiyor her sabah =(
Mesaj tarihi:
Muzelere bakin lonely planettan falan.

Yiyecek icin oglen karavan(kazincsky utca) pulled pork, komple peynirle yapilan cheeseburger falan aksam gundel (hosok tere nin orda) , kirmizi sarap yaninda goose liver.

Bar olarak kazincy utcadaki ilk ruin pub a gidin ismini unuttum.
Mesaj tarihi:
gidecekseniz bu üçlüden en son viyanaya gidin. diğerlerinden sonra medeniyete gelmiş gibi oluyorsunuz. bu sene budapeşte - viyana yaptık, dünyan değişiyor iki ülke arasında.

iki senedir viyanaya sırf konsere ve içmeye gidiyoruz. butik biracılar çok iyi.

ayrıca tur mur hiç gerek yok. ufacık şehirler, trenle de çok rahat geçiş yapabilirsiniz.

kalma yeri ve pub tadında öneriler de bulunabilirim.
  • Yeni Oluştur...