Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evi Kapatiyorum(Garage Sale) Part 1 - her telden 20 adet esya

synorin

Öne çıkan mesajlar

Sevgili patiler, Wii Balance Board ve Wii fiyatlarini guncelliyorum

18- Wii Balance Board + Wii Fit Plus Yeni Fiyat:100TL
19- Nintendo Wii +Wii Fit+ XENOBLADE CHRONICLES + PANDORA’S TOWER + 10 ADET OYUN Yeni Fiyat:260TL

Fiyat tespitindeki hatadan dolayi ozur dilerim. Iki urunu birlikte dusunurseniz %10 indirim yapacagim.
Balance board ve Wii oldukca az ve cok temiz kullanildi. Wii'nin yanindaki Xenoblade gelmis gecmis en iyi oyunlardan biri. Ikisinde de bir sorun yok. Yalnizca Wii'nin nunchuk kayip. Evin altini ustune getirdim bulamiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

PS3 satilmistir arkadaslar. Satilan urunler oldu, alanlara hayirli olsun. Kalan urunleri asagida siraladim kolay takibi acisindan.

2- IKEA LILLHÖJDEN dönen sandalye, gri desenli (toplam 3 ay kullanildi) Fiyat: 150TL
3- Kanvas Tablo 120*60 Fiyat:55TL
5- Felix filtre kahve makinesi Fiyat:25TL
6- Ibanez RG1570 Prestige elektro gitar Japon yapimi, faturali yaninda orijinal hardcase, aski ve marshall mg 10cd amfi Fiyat:1500TL
8- Iki adet tutku marka alti bazali cekyat Fiyat: Ikisi birden 250TL
9- Cok amacli masa 50TL
11- 60*90 Machete Cerceveli Poster Fiyat:25TL
14- PSP 2001 Ozel Uretim, Darth Vader Kasa + 8gb card
Kirilmis versiyon, icine direkt oyun atilabilir. Fiyat:150TL
15- Coline Rice Cooker (Ozellikle cin ve tay yemeklerine ilgi duygudum icin Isvecteki bir arkadas yoluyla getirtmistim. Icinde ufak cizikler var.) Fiyat:100TL
16- Kokteyl yapimi icin Shaker(250ml) Fiyat:25TL
18- Wii Balance Board + Wii Fit Plus Fiyat:100TL
19- Nintendo Wii +Wii Fit+ XENOBLADE CHRONICLES + PANDORA’S TOWER + 10 ADET OYUN Fiyat:260TL
20- Iki kisilik yatak (140*190)Baza ve basucu dahil Fiyat:125TL
Sosyal ağlarda paylaş

eregorn said:

synorin said:

5- Felix filtre kahve makinesi Fiyat:25TL

Durumu nedir? Kendinden filtreli midir? yeter benden bahsettik, biraz da kahve makinesinden bahsedelim

Cok temiz durumu. Hem cikarilabilir filtresi hem de filtre tasiyicisi var uzerinde. Iki ayda bir de sirkeli suyla bakimini yaptim.

Fakat az once gitti hocam. Kahve makinesi de satildi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Ilani pati icin tekrar guncelliyorum. Asagidaki urunler hala satista.

2- IKEA LILLHÖJDEN dönen sandalye, gri desenli (toplam 3 ay kullanildi) Fiyat: 150TL
3- Kanvas Tablo 120*60 Fiyat:55TL
6- Ibanez RG1570 Prestige elektro gitar Japon yapimi, faturali yaninda orijinal hardcase, aski ve marshall mg 10cd amfi Fiyat:1500TL
8- Iki adet tutku marka alti bazali cekyat Fiyat: Ikisi birden 250TL
9- Cok amacli masa 50TL
11- 60*90 Machete Cerceveli Poster Fiyat:25TL
14- PSP 2001 Ozel Uretim, Darth Vader Kasa + 8gb card
Kirilmis versiyon, icine direkt oyun atilabilir. Fiyat:150TL
16- Kokteyl yapimi icin Shaker(250ml) Fiyat:25TL
18- Wii Balance Board + Wii Fit Plus Fiyat:100TL
19- Nintendo Wii +Wii Fit+ XENOBLADE CHRONICLES + PANDORA’S TOWER + 10 ADET OYUN Fiyat:260TL
20- Iki kisilik yatak (140*190)Baza ve basucu dahil Fiyat:125TL
Sosyal ağlarda paylaş

ben de 100 lira ile açtım pazarlığı,

önce sen gördün, olmazsa ben de bizim ufaklığa alıcam. g.bahçeden foçaya her hafta gidip geliyor evci izni için, sıkılıyom psp tablet filan bişey al demişti, lel.

not: bu arada shaker'ı alcam, bikaç gün satmasan olur mu? psp'yi alırsam beraber gelsin kargosu diye bekliyorum. yoksa tek alıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

Haha siki pazarlik basladi. Valla paraya ihtiyacim olmasa verin gecsin dicem ama 100TL de cidden alet de oluyor. Ama baskilara da dayanamadim, orta yol 125TL desek nasil olur? Shakerla beraber de 150TL ye geliyor bu sekilde. PSP nin yaninda korumak icin tasima kutusunu da vericem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...