synorin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 MPH/MBA icin ABD'ye gidiyorum bakalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 mahseer898, mesaj kutunu bosaltabilir misin? OM ye cevap atamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Sevgili patiler, Wii Balance Board ve Wii fiyatlarini guncelliyorum 18- Wii Balance Board + Wii Fit Plus Yeni Fiyat:100TL 19- Nintendo Wii +Wii Fit+ XENOBLADE CHRONICLES + PANDORA’S TOWER + 10 ADET OYUN Yeni Fiyat:260TL Fiyat tespitindeki hatadan dolayi ozur dilerim. Iki urunu birlikte dusunurseniz %10 indirim yapacagim. Balance board ve Wii oldukca az ve cok temiz kullanildi. Wii'nin yanindaki Xenoblade gelmis gecmis en iyi oyunlardan biri. Ikisinde de bir sorun yok. Yalnizca Wii'nin nunchuk kayip. Evin altini ustune getirdim bulamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 machete posteri iyimis ama kargosu kendinden pahali olur peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Evet o poster cok onemli. Bence evin en onemli esyasiydi. Gidince orda da aynisindan alirim belki haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 efsane film ya xeske ist de olaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 PS3 satilmistir arkadaslar. Satilan urunler oldu, alanlara hayirli olsun. Kalan urunleri asagida siraladim kolay takibi acisindan. 2- IKEA LILLHÖJDEN dönen sandalye, gri desenli (toplam 3 ay kullanildi) Fiyat: 150TL 3- Kanvas Tablo 120*60 Fiyat:55TL 5- Felix filtre kahve makinesi Fiyat:25TL 6- Ibanez RG1570 Prestige elektro gitar Japon yapimi, faturali yaninda orijinal hardcase, aski ve marshall mg 10cd amfi Fiyat:1500TL 8- Iki adet tutku marka alti bazali cekyat Fiyat: Ikisi birden 250TL 9- Cok amacli masa 50TL 11- 60*90 Machete Cerceveli Poster Fiyat:25TL 14- PSP 2001 Ozel Uretim, Darth Vader Kasa + 8gb card Kirilmis versiyon, icine direkt oyun atilabilir. Fiyat:150TL 15- Coline Rice Cooker (Ozellikle cin ve tay yemeklerine ilgi duygudum icin Isvecteki bir arkadas yoluyla getirtmistim. Icinde ufak cizikler var.) Fiyat:100TL 16- Kokteyl yapimi icin Shaker(250ml) Fiyat:25TL 18- Wii Balance Board + Wii Fit Plus Fiyat:100TL 19- Nintendo Wii +Wii Fit+ XENOBLADE CHRONICLES + PANDORA’S TOWER + 10 ADET OYUN Fiyat:260TL 20- Iki kisilik yatak (140*190)Baza ve basucu dahil Fiyat:125TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 synorin said: 5- Felix filtre kahve makinesi Fiyat:25TL Durumu nedir? Kendinden filtreli midir? yeter benden bahsettik, biraz da kahve makinesinden bahsedelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 eregorn said: synorin said: 5- Felix filtre kahve makinesi Fiyat:25TL Durumu nedir? Kendinden filtreli midir? yeter benden bahsettik, biraz da kahve makinesinden bahsedelim Cok temiz durumu. Hem cikarilabilir filtresi hem de filtre tasiyicisi var uzerinde. Iki ayda bir de sirkeli suyla bakimini yaptim. Fakat az once gitti hocam. Kahve makinesi de satildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 AHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Hocam valla kusura bakma. Tam sen mesaj atmadan aldi bir arkadas. Bu arada rice cooker da satilmistir arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Ilani pati icin tekrar guncelliyorum. Asagidaki urunler hala satista. 2- IKEA LILLHÖJDEN dönen sandalye, gri desenli (toplam 3 ay kullanildi) Fiyat: 150TL 3- Kanvas Tablo 120*60 Fiyat:55TL 6- Ibanez RG1570 Prestige elektro gitar Japon yapimi, faturali yaninda orijinal hardcase, aski ve marshall mg 10cd amfi Fiyat:1500TL 8- Iki adet tutku marka alti bazali cekyat Fiyat: Ikisi birden 250TL 9- Cok amacli masa 50TL 11- 60*90 Machete Cerceveli Poster Fiyat:25TL 14- PSP 2001 Ozel Uretim, Darth Vader Kasa + 8gb card Kirilmis versiyon, icine direkt oyun atilabilir. Fiyat:150TL 16- Kokteyl yapimi icin Shaker(250ml) Fiyat:25TL 18- Wii Balance Board + Wii Fit Plus Fiyat:100TL 19- Nintendo Wii +Wii Fit+ XENOBLADE CHRONICLES + PANDORA’S TOWER + 10 ADET OYUN Fiyat:260TL 20- Iki kisilik yatak (140*190)Baza ve basucu dahil Fiyat:125TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 PSP'yi bana ver iste :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Rıdvan psp'ye ne kadar teklif ettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 14- PSP 2001 Ozel Uretim, Darth Vader Kasa + 8gb card Şuna bi fiyat ver in accık da elden alim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Flam said: Rıdvan psp'ye ne kadar teklif ettin? 100 lira verdim abi, hatuna hediye alayim diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 ben de 100 lira ile açtım pazarlığı, önce sen gördün, olmazsa ben de bizim ufaklığa alıcam. g.bahçeden foçaya her hafta gidip geliyor evci izni için, sıkılıyom psp tablet filan bişey al demişti, lel. not: bu arada shaker'ı alcam, bikaç gün satmasan olur mu? psp'yi alırsam beraber gelsin kargosu diye bekliyorum. yoksa tek alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Haha siki pazarlik basladi. Valla paraya ihtiyacim olmasa verin gecsin dicem ama 100TL de cidden alet de oluyor. Ama baskilara da dayanamadim, orta yol 125TL desek nasil olur? Shakerla beraber de 150TL ye geliyor bu sekilde. PSP nin yaninda korumak icin tasima kutusunu da vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Bunun part2 si ne zaman gelecek acaba. Part 1 de satılan mallar bunlarsa, part 2 de gelecek malları merak etmiyor değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Ridvan bi ses versin ayip olmasin. Benim pazarliga ondan sonra devam ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 aynen, ben herkes icin yazdim zaten fiyat 125TL olabilir diye. Bu arada eregornun sorusuna hitaben, ikinci bolumu hazirliyorum araya bir yurtdisi girdigi icin tamamlayamadim bir turlu. En gec bir hafta icinde acicam onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Flam said: Ridvan bi ses versin ayip olmasin. Benim pazarliga ondan sonra devam ederiz. abi sen ayip olmasin dersen ben alacagim bunu o halde, nasil istersen oyle yapalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 al sen al. ben bulurum daha. azıcık kitap okusun izbanda. kültürlensin. psp'si de eksik olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar