Zikko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 adama sen komik olma git soğan sat dedim bi anda olaylar gelişti dsafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 soğana takıntılı çıktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 BabacumMostors said: 1,4 MB bir şey aklınızda olsun adamı küstürdün, video yu buraya koymanın vebali sende. koy izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 izledim simdi. bu ne abi ya? kasma hic, olmaz senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Grego said: BabacumMostors said: 1,4 MB bir şey aklınızda olsun adamı küstürdün, video yu buraya koymanın vebali sende. koy izleyelim. erişimden kaldırmışsa şimdi kalkıp 3. bir kişinin tekrardan koyması uygun olmaz zaten hepimiz gördük ne olduğunu daha ileriye gitmeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Ya hayir o peluslardan bi tan ebendede var ve direk yatagin altina attim su igrenc videodan sonra, evet farkli bakiyorum artik o oyuncagi her gordugumde hasan mezarci failindan beter bir fail geliyor aklima Ne oldu simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 BabacumMostors said: Grego said: BabacumMostors said: 1,4 MB bir şey aklınızda olsun adamı küstürdün, video yu buraya koymanın vebali sende. koy izleyelim. erişimden kaldırmışsa şimdi kalkıp 3. bir kişinin tekrardan koyması uygun olmaz zaten hepimiz gördük ne olduğunu daha ileriye gitmeye gerek yok Uygun olmaz kısmına katılmıyorum pek abi. İnternete bir şeyi bir kez yüklüyorsan onun daima orada kalacağını bilmek gerekir artık. İyice utansın ki bi daha boyundan büyük işlere balıklama atlamasın şunu yapan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 niye atılmasın? atılsın da alt yapısını iyi hazırlayıp atılsın, otursun iki kere hatta üç kere düşünsün soruştursun. ayrıca evet internete konulan internette kalır ama eser sahibi kamuya erişimin açık olduğu bir yerden kaldırmaya karar vermişse ben buna saygı duyarım, bana yapılsa aynı şey benim hoşuma gitmez. o yüzden ben de kamuya açık bir yere koymak yerine arkadaş arasında özel olarak paylaşmayı tercih ediyorum. ha paylaştığım insanlardan biri koyarsa bu da o kişiyle eser sahibi arasında bir sorun artık beni bağlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Konuyu acan ve bu isle ugrasan ekipten sikayet ve istek geldi. Konunun kapatilmasini talep ettiler. Inceleme firsati bulana kadar kapatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar