Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Incredibles (Pixar İş Başında)

arcane

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Dublaj facialarından dolayı "alt yazıı alt yazııı!!" diye bağırsam da animasyonların dublajı süper oluyor nedense.
Aslında şu an aklıma sadece Ice Age'in dublajı geliyor, kesin başka "güzel dublaj örneği" yoktur. :)
Ha veletlerin CİYAAAAAKlaması çekilmez tabi.
[signature][hline]Ee nolcak şimdi?

[Bu mesaj Eraq tarafından 19 Ocak 2005 14:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Dublajsız, altyazılı izledim. Süperdi abi muhteşem bir film çok beğendim. Özellikle, süper kahramanlarla ilgili çizgi romanlar okuyup etrafta "BETMEEEN BETMEEEN" diye dolaşmışlığınız varsa gerçekten çok beğenirsin. Çok iyi espriler falan var baya eğlendim. Bir kaç yer fazla uzatılmış ama orası da çocuklar için olabilir yani. Çok güzel beğendim. Tavsiye ederim.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Lamerlere Cevap Yok!
Sosyal ağlarda paylaş

kaliteli bi dublajı her yerde tercih ederim. trt düblajları değil tabiiki. koskoca trt bütün filmlerinde/dizilerinde klasik 3-5 kişiyi kullanıyor.

ayrıca shrek 1-2 ce ice age in düblajları , filmin diüer ülkelerde yaplıan düblajları arasında en iyisi seçilmişti. yaptımı yapıyoruz yani :D

bu arada bu filmin düblajını kimler yapmış bilen var mı?[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 23

---
[b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam)
Sosyal ağlarda paylaş

Dublajlısına gittim.
Başarılıydı yine de.
Bebeğin giftleri çok hoş demir oldu yandı etti parçaladı kopardı yönetti.

Bebek ownage.[signature][hline]It's impossible to proove your existence without a society makes your existence possible.You are a lie, even to yourself, with out a society.Even though, what makes your existence so important to yourself?Society or your ego?Although it is impossible to refuse your ego.That's why they still call you "animal".
Sosyal ağlarda paylaş

said:
theKingpin, 21 Ocak 2005 19:13 tarihinde demiş ki:
aslında bir 2.cisi gelsede bebeğin büyümüş halini görebilsek :)

evet ya tadı kursağımda kaldı.belkide yeniside çıkar.Şu köstebeğe benzeyen adam kötü adam olur.....[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki:
lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz
Sosyal ağlarda paylaş

Bebek superdi yarıldık orda sinemada (gerci herkes yarılmıstı) yuz ifadeleri aksiyon vs vs cidden cok hostu.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...