onlyreal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 kiz arkadasimin abisi calisdi bu film icin blurda amerikada cikmadan once parti falan yapmislardi super diyordu gerci kendi yaptigina super demesi normaldirde:)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Just Incredible[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 oha gitmek lazım demek ki buna.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Gidin baya guzel ama harbiden cocuk seslerini çekmek zorunda kalabilirsiniz.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bi dakika ya hangi matineler altyazılı bi tam yazar mısınız karpuz cinemall demişsin öbür topic te kozyatağı trio mu oluyo o[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amoremorte Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 sosyal güçler , süper güçleri bastırabilmiş,harika bir bakış açısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 guzeldi ama monsters inc ya da toy story kadar komik degildi :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 güzeldi bence şu ana kadar gördüğüm en güzel animasyondu.. hastası oldum yani:) hele dash adamım benim süper hızlı :p filmdeki her karakter süper ya frozone a bittim bide :D[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Dublaj facialarından dolayı "alt yazıı alt yazııı!!" diye bağırsam da animasyonların dublajı süper oluyor nedense. Aslında şu an aklıma sadece Ice Age'in dublajı geliyor, kesin başka "güzel dublaj örneği" yoktur. :) Ha veletlerin CİYAAAAAKlaması çekilmez tabi.[signature][hline]Ee nolcak şimdi? [Bu mesaj Eraq tarafından 19 Ocak 2005 14:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 alt yazı valla, dvd cektim onu kopyaladım kendime mutluyum mesudum :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Guzel dublaj örbeği yoktur demek biraz komik kaciyo shrek 1-2 den sonra. Gidin bi iki amlanca düblajlı film izleyin görün. Düblaj oldukca iyidi iyi olmasının ötesinde kaliteli ve uğraşılmıştı.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Ağlayan bağaran çocuklar arasinda izlememe rağmen güzeldi :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 sponge bob'ın dublajı da çok iyidir. mükemmel ne iyisi.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 elastragirl e hasta oldum ya o ne güzelliktir :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Dublajsız, altyazılı izledim. Süperdi abi muhteşem bir film çok beğendim. Özellikle, süper kahramanlarla ilgili çizgi romanlar okuyup etrafta "BETMEEEN BETMEEEN" diye dolaşmışlığınız varsa gerçekten çok beğenirsin. Çok iyi espriler falan var baya eğlendim. Bir kaç yer fazla uzatılmış ama orası da çocuklar için olabilir yani. Çok güzel beğendim. Tavsiye ederim.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 kaliteli bi dublajı her yerde tercih ederim. trt düblajları değil tabiiki. koskoca trt bütün filmlerinde/dizilerinde klasik 3-5 kişiyi kullanıyor. ayrıca shrek 1-2 ce ice age in düblajları , filmin diüer ülkelerde yaplıan düblajları arasında en iyisi seçilmişti. yaptımı yapıyoruz yani :D bu arada bu filmin düblajını kimler yapmış bilen var mı?[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 23 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Ben gercekten cok beyendim[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Altyazı +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 süperdi... özellikle animasyon cidden inanılmazdı. ışıklandırma, saçlar maçlar her şey süperdi. surat ifadeleri falan da müthişti. hele 2. yarı baya eğlenceliydi. acaip hoşuma gidiyo animasyonlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Dublajlısına gittim. Başarılıydı yine de. Bebeğin giftleri çok hoş demir oldu yandı etti parçaladı kopardı yönetti. Bebek ownage.[signature][hline]It's impossible to proove your existence without a society makes your existence possible.You are a lie, even to yourself, with out a society.Even though, what makes your existence so important to yourself?Society or your ego?Although it is impossible to refuse your ego.That's why they still call you "animal". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 aslında bir 2.cisi gelsede bebeğin büyümüş halini görebilsek :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 hoştu gayet. mekan çizimleri süferdi, bi de karakterlerin saçlarına bayıldım.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: theKingpin, 21 Ocak 2005 19:13 tarihinde demiş ki: aslında bir 2.cisi gelsede bebeğin büyümüş halini görebilsek :) evet ya tadı kursağımda kaldı.belkide yeniside çıkar.Şu köstebeğe benzeyen adam kötü adam olur.....[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki: lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Bebek superdi yarıldık orda sinemada (gerci herkes yarılmıstı) yuz ifadeleri aksiyon vs vs cidden cok hostu.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bebekten ben bekliyordum yalniz bir son dakika hamlesi =) `guc alani kullanmak yok!`[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar