Zopik Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Ehe topiki annemin zoruyla açmaktayım. Laf söylemeyin bana boşuna :-)(tamam anne vurma yaa :p)#1: Atkının uzunluğu 2mt ve genişliğide 25cm civarı. Fotoda küçük durduğuna bakmayın. Fiyatı :17 YTL#2: 1,5m civarında uzunluğu. Genişlik ise 45 cm civarında. Fiyatı : 20 YTL* Mersin'de oturanlar direk elden alabilirler. Mersin dışı oturanlar için ulaştırma ücreti alıcıya aittir. * Ürünler tamamen el yapımıdır ve hiç kullanılmamıştır. * İlk talep eden ürünün sahibi olacaktır. * Ürünlerden sadece 1'er adet bulunmakta olup istenildiği takdirde yenisi yapılacaktır. * Ha bide özel sipariş alınır(mış). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 kargolama ücreti ortalama 10kağıt olup 24 saat içinde gelir:P dimi[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 yannız annende yani.. makinayla ördü dimi?[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 (bkz: pazar alanı) bölümümüz var amma neyse aslında güzelmiş ama grk yok şimdik kolay gelsin.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Legioner Young Nightblade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 hayır el yapımı. kargo ücretide o kadar değil bi kere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 sonra dayak yiyelim demi hatundan[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. [Bu mesaj Fistan tarafından 18 Ocak 2005 15:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Nasıl olsa 14 şubat topii açılcaktı. bari açılmışken işe yarasın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 benim valide de ördü bana bi tane canım validem dolayam boynuma da cıkam sokağa üşümeyem........[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY cs:WooK[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Hocam cok guzel ıyı hosta boyle pazarlama yapmak ne kadar dogru bılmıyorum. Bızdemı annemızın orduklerını pazarlasak? yanlıs anlama dogrumu deılmı bılemıyorum bana yanlıs gelıyor. Ama neyse annen cok guzel yapmıs ellerıne saglık mersınde olsaydım alırdım pahalı yaw =) daha ucus bısıı almam lasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Fistan, 18 Ocak 2005 15:49 tarihinde demiş ki: sonra dayak yiyelim demi hatundan nassi yani ? :confused: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 guzel hos atkılar falan annenin ellerine saglıkda begenmezki[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: blackchaos, 18 Ocak 2005 15:50 tarihinde demiş ki: Hocam cok guzel ıyı hosta boyle pazarlama yapmak ne kadar dogru bılmıyorum. Bızdemı annemızın orduklerını pazarlasak? yanlıs anlama dogrumu deılmı bılemıyorum bana yanlıs gelıyor. Ama neyse annen cok guzel yapmıs ellerıne saglık mersınde olsaydım alırdım pahalı yaw =) daha ucus bısıı almam lasım satilmasini annem istedi zaten. buraya koymazsam web sitesine koyucam. cidden yanlış bişey göremedim. diğer türlü koymazdım ama o tip bir düşünceniz varsa sebep belirtin biraz daha kafa yorayım :) olmadı sildirtiriz. sizi mi kırıcaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Arkadaslar cok ozur dılerım megerse pazar alanı dıye bı yer varmıs ve ben bunu yenı farkediyorum =) cok dogruymus =) kusura bakmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: blackchaos, 18 Ocak 2005 15:52 tarihinde demiş ki: Arkadaslar cok ozur dılerım megerse pazar alanı dıye bı yer varmıs ve ben bunu yenı farkediyorum =) cok dogruymus =) kusura bakmayın... daga geçmiyorsun değil mi ? :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 yok yahu pazar alanı dıye bı yer oldugunun farkında degıldım =) sımdı gordum yalnıız sende yanlıs yere acmıssın topıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 güzelmiş atkılar :) umarım satabilirsin dark almanyada olmasa mor olanı alırdı kesin[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 :) saol. cidden sevindim beğenilmesine ... [Bu mesaj Zopik tarafından 18 Ocak 2005 16:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Süper ya :) dur bakalım :hmm: alabilirim belki..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 sevgililer günü muhabbeti dolayısıyla o durum biraz farklılık gösterebilir gibisinden düşünmüştüm fizban :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ya ben atkılarda gözüm yokta şu fotoyu nasıl çektin çok merak ettim banada sölesene ben çekemiyorum böle :D[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ KO Ares Server - Orc Rogue [b][b][u]Sözlükte HåD£§[/b][/u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 hadi abicim hadi .. kapamayın tezgahın önünü :p eheh neyini soruyonki fotonun. bişeyi yok direk gidion çekion :p eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 mor olanı alıyorum ve ve ve ve ve... özel sipariş veriyorum 2 metre uzunluğunda 60 santim genişliğinde, büyük ilmekli, siyah depresyon şalı istiyorum. fiyatı nedir öğren.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 yün olsun hatta mümkünse.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 kaçırdınız olm bakın horace aldı .. oturun ağlayın :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ah be bende mora kitlendim icimden geciriodum tam..ack[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar